نه بابا Gen d نصب نمیشه ، صفحه سیاه میمونه ، من دیشب دانلود کردم . توی همین تاپیک هم لینکشو گذاشتم .
نه بابا Gen d نصب نمیشه ، صفحه سیاه میمونه ، من دیشب دانلود کردم . توی همین تاپیک هم لینکشو گذاشتم .
به به sonixax عزیز psp go خریدی ؟ مبارکه از گیم استاپ گرفتی؟
راستی فیفا 10 رو 5.00 m33-4 اجرا میشه یا باید از این بلاهای جدید سرش در اورد؟
سلام دوستان .
من یه ماهی میشه به p30world سر نزدم . چه خبر؟ کپی خور دایمی برای psp اومده؟ راستی من دارم این gta جدیده رو دانلود میکنم که نوشته پچ شده . چه جوری باید اجراش کنم ؟
ببخشید دیگه یه ماهیه از دنیا بی خبریم.
سلام دوستان همين الان يه مشكل برام پيش اومد...
الان PSP رو روشن كردم بازي هام +موزيك كامل اومدن بعد درش آوردم خواستم بازي بريزم توش ديدم وقتي ميزنم تو رم ريدر چند ثانيه روشن ميشه چراغه رم ريدر بعد خاموش ميكنه با خشاب هم امتحان كردم همينطوريه بعد زدمش تو PSP ديدم نخير ديگه مموري رو شناسايي نميكنه!!حالا چيكار كنم؟
با یه آنتی ویروس آپدیت شده اسکنش کن...
همه ی حرفای شما درست... اما فکر میکنی قیمت تمام شده ی هر کنسول با 4 سال پیشش یکیه؟
آخه به طور كامل شناسايي نميشه كه اسكنش كنم...
تا ميزارمش تو رم ريدر چراغه سبزش روشن ميشه ولي سريعا خاموش ميشه..
راستي وقتي مموري روشه چراغه روي PSP چشمك ميزنه ولي ميخوام فرمت كنم ميگه مموري كاردي قرار نگرفته!
Last edited by amino-danger; 22-10-2009 at 22:31.
بازم سلام .
این کاری که شما گفتی رو انجام دادم . ولی وقتی روی گزینه ی adhoc زدم یه پیغام با متن زیر داد
( there is no wireless match data )
اینم بگم که بلا فاصله این پیغام اومد , یعنی هیچ سرچ انجام نداد
مشکل از چیه ؟
بچه ها راهي نيست ديگه؟؟روي يه سيستم ديگه هم تست كردم انجام نشد...روي لب تاب هم تست كردم انجام نشد...اگه رمي سوخته باشه!چراغ ram پي اس پي روشن ميشه؟؟يا واسه چند ثانيه اول چراغ رم ريدر روشن ميشه؟؟؟تورو خدا كمك كنين![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)