دوستان چطور اسم این تاپیک رو بزاریم تاپیک درخواست کرک![]()
دوستان چطور اسم این تاپیک رو بزاریم تاپیک درخواست کرک![]()
ولي عزيزم تاپيك درخاست كركو ... تو انجمن هست نميدونم چرا دوستان اينجا درخاست ميكنن![]()
منم همینو میگم چرا اینجا درخواست میدن
رفتم به تاپیک درخواست کرک سر زدم دیدم این دوستان گناهی ندارن مشکل اینه که اونجا هچکی جواب نمید کلا درخواست میدن![]()
خوب حرف دوستان کاملا درسته همین اینکه توی تاپیک خودش کسی نیست درست جواب بده چون باید کرکی معرفی بشه که امتحان شده است واین امر مستلزم آپلود فایلهای بعضا چند ده مگابایتی ست که با این اینترنت زغالی خوب کمتر کسی می تونه این کار رو بکنه البته دوستانی که دنبال فایلهای کرک هستند می تونند با یه سرچ ساده فایل مورد نظرشون رو توی اینترنت پیدا کنند و یا اینکه بعضی ازسایتها هستند که کرک بازیها رو دارند مثل همین:
ولی خوب اولا کمتر کسی به این سایتها آشنایی داره و ثانیا عادت ما ایرانی جماعت اینه که میخوایم لقمه رو جویده بگذارند توی دهانمون(به کسی برنخوره کلی گفتم)وثالثا به کرکهایی که هر سایتی میگذاره نمیشه اطمینان کرد چون خوب بعضی ها هم حق دارند چون ممکنه چند ده مگابایت فایل رو مثلا با اینترنت دایل آپ دانلود کنند ولی آخر کار کرک مشکل داشته باش واقعا ضدحالهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی هیمنطور که دوستان اشاره کردند به هرحال تاپیک مخصوص اینکار وجود داره وطبق قوانین درخواست و پاسخ مربوط به کرک اصولا توی این تاپیک ممنوعه!!
با تشکر...
یعنی هیچکی نمیدونه مشکل چیه؟؟؟؟
عزيز عكس ارور براي من باز نميشه،اگر ميشه يه جا ديگه آپ كن دوباره بزار ،يا اينكه متن ارور رو بزار چون مشخصات سيستم شما براي حداقل سيستم لازم كفايت ميكنه ،لطفا ارور رو بزارين شايد من يا بچه ها بتونن كمكتون كنن![]()
دوستان ما بازی COD4 رو روی سه تا PC شبکه داریم بازی میکنیم . روی هر سه تا سیستم با یه DVD نصب کردیم
بازی روی دو تا از سیستما راحت اجرا میشه. ولی روی یکیش تا میریم تو بازی ارور DONT SEND میده!!!!
مشکل کجاست؟
البته فقط تو multiplayer اینجوریه . و مشخصات سیستما عینا مثل همه .
ببخشید من اصلا نمیدونستم همچین فرومی هست اگه دقت کرده باشید Time این پستم قبل از او یکی تو فروم کرک هست
lordspeed جان اینقد گردن تکون نده داداش ارتوروز میگیری وقتی میبینی طرف نا اشناست بهش راه حل بده نه اینکه مورد سرزنش قرارش بده
اقا Mehdi.z عزیر داداش شما از این سایت ها چند تا دیگه هم داری بدی اگر سایتی داری که اصلا کرک Razor میده دمت طلا اونم بهم معرفی کن چون برای من شارز مهم نیست البته قبلا من کرک هامو از این می گرفتم ولی الان دیگه دیر اپ میکونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من , من شما رو مورد سرزنش قرار ندادم اگه به صفحه قبلی برید میبینید که یه نفر قبل از شما درخواست کرک داده بود و به ایشون تاپیک درخواست کرک رو نشون دادن که اونجا درخواست بده
شما وقتی اینو میدیدی دیگه نباید اینجا درخواست میدادی![]()
اين ارور كه من ميبينم اگه بازيو از لانچر اصلي شروع كني بايد حل شه اگه نشد مشكل از خود بازيه بازي به صورت ناقص نصب شده
يه بار از رو سيستم كامل پاك كن دوباره بنصب ببين حل ميشه![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)