اسمش ناتاله ، آخر های سال 2010 میلادی یعنی امسال میاد
قیمتش هم 50 پوند انگلیس هست میشه حدود 75 یورو برابر 100 دلار تقریبا .
در ضمن بدون لایو هم هیچ حالی نمیده .
اسمش ناتاله ، آخر های سال 2010 میلادی یعنی امسال میاد
قیمتش هم 50 پوند انگلیس هست میشه حدود 75 یورو برابر 100 دلار تقریبا .
در ضمن بدون لایو هم هیچ حالی نمیده .
ممنون
دمای کنسول رو از کجا میشه فهمید؟
اگه دمای کنسول از حالت طبیعی بالاتر بره هیچ اخطار یا آلارمی نمیده؟
ممنون از پاسخ سریعتون
سلام
دوستان چند روز پیش ما واسه یکی از دوستان الیت خریدیم
بعد یکی از دوستان دیگه اومده میگه این دستش اصل نیست..
حالا اب تو دل این دوست ما اب شده که بهش انداختن..ما از کجا بدونیم تفاوت بین خوبشو و بدشو
از لحاظ مدل که هیچ فرقی با اون اصله که ماله خودم باشه نداره. حالا باز دوستان کمکی کنند ...ممنون میشم.؟؟
نه نمیده ، ولی اگر برد شما جاسپر باشه نگرانی ندارید بابت دما .
اینجا کمکتون میکنه که تشخیص بدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته همونطور که خودتون میدونید و فراموش کردید ، این رو هم اضافه کنم که باعث کاهش زمان loading بازیها هم میشه که به نظر من خیلی با ارزشه .
امیر جان خیلی خیلی مبارکه . من که خیلی دوستش دارم و هر روز هم دارم بازی میکنم . یه روز ازش دور باشم دلم تنگ میشه
در مورد فن عرض کنم خدمتتون که در حالت عادی صداش یه جورایی نسبتاً زیاده ، مثل فن کامپیوتر .
اما اگه صدای تق تق یا خر خر میده ، غیرعادیه . برای اطمینان بیشتر ، صدای فن رو در حالت عمودی با حالت افقی مقایسه کنید .
ولی حتما حواستون باشه موقع بازی کردن این کارو نکنید که میزنه لنز کونسولتون رو به فنا میده...![]()
Last edited by ashe; 18-01-2010 at 08:12.
دوست عزیز حتی زمانی هم که شما داری از روی هارد بازی می کنی هم نباید دستگاه را تکون بدید چون در این صورت باعث اسیب رسیدن به هارد و بد سکتور شدن اون میشه که در خیلی از مواقع تعمیر نا شدنیه.
آقا یه سوال داشتم
من xbox 360 ارکید جاسپر دارم که یه هفته ای میشه خریدمش . امروز وقتی پشت کنسول رو نگاه کردم دیدم نوشته ساخت چین!!!!!!!!!!!!!!! خواستم بدونم مال من چینیه یا ایکس باکس ها اکثرشون چینی هستند؟ و اصلا اینکه چینی باشه باعث نمیشه کیفیت پایین بیاد و دستگاه خراب بشه مثلا سه چراغه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)