برای نسل چهار این اعداد مهم نیست برای منم که سیگنالم ضعیفه همینو نوشت نمی دونم مشکل هواویه یا نرم افزار. اما توی نسل سه که نشون ميده درسته و منهای هفتاد از منهای هشتاد بهتره.
چه سیگنال خوبی برای ۴ جی داری خوش به حالت حداکثر چقدر بهت سرعت میده؟
برای نسل چهار این اعداد مهم نیست برای منم که سیگنالم ضعیفه همینو نوشت نمی دونم مشکل هواویه یا نرم افزار. اما توی نسل سه که نشون ميده درسته و منهای هفتاد از منهای هشتاد بهتره.
چه سیگنال خوبی برای ۴ جی داری خوش به حالت حداکثر چقدر بهت سرعت میده؟
من این mobile data monotoring رو اجراش میکنم
منتها اون پایین نیم ساعته نوشته Detecting Mobile Data Device
و هیچ کدوم از دکمه ها هم کاری انجام نمیده و همه اعداد صفره.
کار خاصی باید انجام بدم تو نرم افزار؟
===========
الان اون پایین نوشته ready ولی بازم هیچ اتفاقی نمیفته وقتی هر کدوم از دکمه هارو میزنم
Last edited by alex_pk; 15-03-2015 at 11:05.
با چه نرم افزاری برای گوشی میشه فهمید سیگنال دریافتی خوبه یا ضعیفه ؟
SNR یه عدد بین 0 تا 120 است و هرچقدر به 120 نزدیک تر باشه بهتره و مقدارش هم مثبته
همونطور که از اسمش مشخصه از تفریق سیگنال به نویز خط بدست میاد و معمولا بصورت -105/-60 نشون داده میشه (برای شما با ( ، ) نشون داده)
پس مقدار دقیق SNR میشه 45
45= (105-)-(60-)
Last edited by arash59b; 15-03-2015 at 11:11.
بالاخره کدوم درسته؟
متاسفانه توی اتاق هرچی دانگل رو جابجا میکنم اعداد مربوط به SNR تغییر نمیکنه که بتونم یک نتیجهای بگیرم!
البته RSSI تغییر میکنه مثلا دانگل رو با کابل ۳ متر وصل میکنم و میبرم زیر تخت، سیگنال کم میشه میاد روی منفی ۶۵ . . .
دیروز که تست گرفتم حدود ۳۲ مگابیت داخلی و ۲۰ مگابیت هم خارجی سرعت میداد (Speedtest.net) (دانلود)
دیشب ساعت ۱۰ هم تست تککانکشن گرفتم (testmy.net - UK) حدود ۱۴ مگابیت تککانکشن میداد (دانلود)
Last edited by robotop; 15-03-2015 at 11:11.
۱. مودم حتما باید با کابل USB وصل بشه (روی وایفای جواب نمیده)
۲. مودم حتما باید توسط ویندوز شما روی پورت COM شناسایی شده باشه (همون پورت سریال - از Device Manager میشه این موضوع رو بررسی کرد)
محتوای مخفی: Device Manager
۳. برنامه دیگهای نباید در حال ارتباط با مودم روی اون پورت باشه.
اگر تمام اینها OK بود اون وقت نرمافزار Mobile Data Monitoring مودم رو شناسایی میکنه و باهاش ارتباط برقرار میکنه!
Last edited by robotop; 15-03-2015 at 11:40.
دوستان به نظر شما مودم TP-LINK M7350 LTE Advanced Mobile Wi-Fi مودم خوبی هستش ؟
این نرم افزار فقط برای مودم خاصی هست یا با گوشی هم سازگاره؟؟؟؟؟؟؟
خودم با گوشی نوکیا ۶۶۳۰ تست کردم در حد نشون دادن mcc, mnc, RSSI جواب داد و نه بیشتر!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشیهای آندروید (Tethering) بعید میدونم جواب بده به این علت:
Source :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با یه نرم افزار روی گوشی، سیگنال LTE رو روی دکلش فقل کردم الان هر کاری می کنم غیرفعال نمیشه و اصلا تو حالت های WCDMA و GSM سیگنال ندارم (قبلا 5 تا دکل پیدا می کردم ولی الان هیچکدوم رو نشون نمیده)
کسی میدونه تو اندروید چطور میشه دکل رو عوض کرد؟
تو تنظیمات مخفی هم اطلاعات دکل رو عوض می کنم ولی دوباره برمی گرده رو حالت قبل
Last edited by arash59b; 15-03-2015 at 11:58.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)