شروین جان فرش رو نمیدونم ولی دانهیل لاندن موجود هست که طبق بررسی موندگاریش خیلی جالب نیسترایحش هم معمولی! خیلی خاص نیست بنظرم
شروین جان فرش رو نمیدونم ولی دانهیل لاندن موجود هست که طبق بررسی موندگاریش خیلی جالب نیسترایحش هم معمولی! خیلی خاص نیست بنظرم
سلام...با سپاس از راهنمایی شما...چند تا کار دخترونه بهم معرفی شده...بد نیس نظرتونو بدونم
Narciso Rodriguez for Her EDT
giorgio armani si intense
AEDES DE VENUSTAS IRIS NAZARENA EDP
AEDES DE VENUSTAS WOMAN EDP
سلام متاسفانه الان فرصت توضیحات مفصل ندارم (و دو مورد اخر رو اگر کسی از دوستان جوابی نداد براتون از لحاظ فضای رایحه و گروه بویایی و ...تشریح خواهم کرد منتهی تا حالا تستی از این برند نداشتم)
در مورد نارسیسو فرهر چون تویلت نوشتید پس شیشه مشکی مدنظر هست
به واقع قویترین و خاص ترین رایحه ی گرم زنانه ای که من تا الان داشتم بوده
قطعا من خیلی عطرها رو ندیدم و نداشتم ولی مطمئنم این عطر یکی از خاص ترین ها هست
پیچیدگی و حس و حال بسیار عجیبی هستش کلا! بدون تست اصلا نخرید
سی از جورجیو ارمانی در حد یک تست گذرا دیدمش و جز عطرهای جدید این برند هست
یک سوپر عطر! ماندگاری و پخش بسیار خوب
عطری سنگین و گرم با بوی غالب آلبالو یا توت سیاه (چیزی شبیه به این)+ گل بو
(راستش من خیلی خوشم نیومد چون زیادی سنگینه و من حس میکنم باعث سردرد میتونه بشه)
در مورد 2 مورد آخر حتما تستشون کنید..کارهای نیچ به حساب میاان.بسیار شیک...وباکیفیت..رایحشون بسیار طبیعیه..قیمتشون یکم بالاست.من سمپل یکیشو دارم
بسیار ممنون از بابت ارسال سریع جواب..من ادکلن زیاد میخرم.تاحدودی اکثرکارهای مردونه معروف رو دارم.تغریبا 50مورد ادکلن و 30 مورد سمپل متنوع ..بهترین راه انتخاب عطرهام خرید سمپل و حجمهای کم هست.چون همان طور که خودتون میدونید با یک بار تست سطحی خیلی نمیشه انتخاب کرد.شما اگه جایی سراغ دارید که بتونم سمپل های 1 یا دومیل و حجمهای پایین رو تهیه کنم چه مردونه و چه زنونه ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
جناب شریف عطار نظرتون راجع به روغن های عطر سازی که در یکی از سایت های عطر به فروش میرسن چیه؟
اینها همون مواد اولیه عطر سازی هستن که اول کتابی که ترجمه کردین ازشون یاد کردین؟ که گفتین خریدشون هم در کشور ما سخته؟
دوستان مشابه هپی کلینیک مردانه با ماندگاری و پخش بو بالاتر چی پیشنهاد میکنید؟ جهت استفاده در فصل گرما
اگر منظورتون آکوردهای عرضه شده توسّط خانم فرزین نیا هست باید خدمتتون عرض کنم بنده تستی نداشتم. لکن برای کسی که دسترسی به خرید موادِّ اوّلیّه نداره و قصد داره بصورت تفنّنی با آکوردهای عطرسازی آشنا بشه و نسبت به ترکیب این آکوردها با هم اقدام کنه مورد مناسبیه. چرا که بنده کسی دیگه رو نمی شناسم که داخل کشور این آکوردها رو عرضه بکنه.
این مواد ترکیبی از موادِّ اوّلیّه است که در عطرسازی استفاده می شه. یعنی شما با موادِّ دست اوّل سر و کار ندارید. بلکه با موادِّ ترکیب شده کار می کنید. هرچند پیچیدگی این آکوردها به اندازه ی عطر تمام شده نیست و شما با ترکیب این آکوردها با هم می تونید در منزل و با سلیقه ی خودتون عطر بسازید. هرچند از ترکیب این آکوردها نباید توقّع زیبایی یک عطر ساخته شده توسّط برندها رو داشته باشید.
Last edited by sharif.1.attar; 07-04-2015 at 18:00.
بنظرم اگر کسی توان مالیش رو داره کامل بگیره خیلی خوبه (البته عاشقان عطر و نه کاربران عادی عطر)
و بعد یک تحقیق مفصل در عطرهایی که دوستشون داره داشته باشه
به نت های مشترک توجه کنه
مثلا من مدتی هست در حال جمع اوری اطلاعاتی در این زمینه هستم(شاید روزگاری به تهیه عطر هم رسیدیم)
یک مثال میزنم در اکثر عطرهای با خانواده (دیگه لفظ بهتری الان به ذهنم نمیرسه)
نت های اولیه از میوه یا مرکبات شروع میشه
رایحه میانی اکثریت گل ها هستند
نت پایه و نهایی اکثریت عنبر، مشک، چوب
حالا در هردسته باید دید ترجیح شخصی با کدوم نت ها هست
شخصا این موارد رو خیلی میپسندم:
ترنج و اناناس در نت ابتدایی
لاوندر در نت میانی
مشک و چوب صندل در نت پایه
![]()
بله دقیقا منظورم همین روغن های عطر سازی خانم فرزین نیاست که که بسیار هم غلیظن و درترکیب باالکل مخصوص استفاده میشن.
ممنون میشم توضیح بدین فرق این روغن ها با مواد اولیه اصلی چیه؟
البته اگر اشتباه نکنم در صفحه فروشش گفته شده اینها همون مواد اولیه ساخت عطر های معروف هستند
ضمنا تازه با وبلاگتون آشنا شدم مطالب بسیار مفیدی داره خیلی خیلی ممنون از ساخت این وبلاگ ارزنده وکامل.
خیلی مشتاقم که این روغن هارو به صورت کامل داشته باشم و بامطالعاتی که در زمینه عطر و عطرسازی دارم، علاوه بر جنبه تئوری به صورت عملی هم اطلاعات کسب کنم اما فعلا به دلیلی که در خط اول پستتون گفتین ممکن نیست
فعلا به استشمام اصل مواد موجود در اطراف اکتفا میکنیم...
البته بوییدن همین اصل مواد و به خاطر سپردن رایحشون به طور حرفه ای برای تازه کاری مثل من خودش قدم بزرگیه به همه دوستان عاشق عطر، حرفه ای شدن در این زمینه رو اکیدا توصیه میکنم!![]()
Last edited by shervin1996; 07-04-2015 at 23:36.
ازونجایی که خیلی عطربازم سعی میکنم عطرهای مورد علاقم رو در پستهای مجزا معرفی کنم .. لطفا شما هم این کاررو انجام بدید
اصولا عقیدم بر اینه که عطر خوب اونیه که وقتی به خودت میزنی اطرافیانت بگند عجب بویی!بنابراین منم این دسته رو معرفی میکنم که اطرافیان گفتند عجب بویی !...
Eau De Parfum محبوب خودم ... یکی از خاص ترین عطرهای جهانه ..
..
Yves Saint Laurent L`Homme
- نت اولیه لهوم لیموترش، ترنج و زنجبیل
- نت میانی: فلفل سفید ، ادویه ، ریحان ، نعناع هندی
- نت پایه: چوب خس خس ، لوبیا تونکا ، سدر
قیمت در حال حاضر : فکر کنم 100 میل اصلش بین 270 تا 300 تومان باشه .. و فیک درجه یکش به قولی 230 تومن تو بازار دیدم
Last edited by Gilopa; 08-04-2015 at 01:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)