بالای برگت چی نوشته؟ " تائیدیه ثبت اطلاعات درخواست معافیت پزشکی مشمولان؟؟"
بالای برگت چی نوشته؟ " تائیدیه ثبت اطلاعات درخواست معافیت پزشکی مشمولان؟؟"
بله همین نوشته
و جزئیان گروه خونی و قد و وزن و...
این برای خودت هست که اگه تا 20 روز دیگه برات نامه نیومد این برگه + کارت ملی و شناسنامه رو ببری پلیس+10 و پیگیری کنی چرا نامه برات نیومده
شما اگه آدرس رو اشتباه نوشتی فردا صبح برو همون پلیس +10 و بگو آدرس رو برات تصحیح کنن تا به مشکل نخوری
ایول ممنون که کمک کردی
جون من بگو معاف شدی یا نه! الان من قوز قرنیه دار معافم می کنند؟ چشم چپم هیچی نمی بینه! و دو تا چشمم پلک شدید می زنه و داخل آفتاب که می رم درد می کنه! کتاب که می خوام بخونم چشمام سوز میده!
در کل معاف شدی یا نه؟
فعلا که چیزی نگفتن یعنی این دکتره به هیچ کدوم از اونایی که اومده بودن نمی گفت معاف میشی یا نه! این دکتر فقط معاینه می کنه و نامه رو پر می کنه و میفرسته به نظام وظیفه رای نهایی رو اونجا میدن
حالا اومدی این دکتره نامه زد که معاف نیستی! بعدش می تونیم اعتراض کنیم؟ چطوریه؟!
این دکتره نامه میزنه نظام وظیفه ، دوباره جوابش میاد به آدرس خونتون و میگن در فلان تاریخ باید برید نظام وظیفه شورای پزشکی اونجا دوباره معاینه می کنن و بعد نظر میدن
بله می تونید اعتراض کنید و بعد میره به شورای عالی پزشکی ، هر چی شورای عالی پزشکی بگه دیگه باید انجام بشه و نمیشه به شورای عالی پزشکی اعتراض کرد
ای خدااااااااا
چقدر دردسر داره! من اولین باری که داخل این نامه بازی های اداری شرکت می کنم! پس سلام بدبختیالبته همجای دنیا اینطوری و فکر کنم آمریکا هم این نامه بازی ها داره
خوب فعلا خدافظ
دوستانی که از مدارک تک فرزندی اطلاع دارن بگن تو این 1.5 ماه بریم کامل کنیم.
کپی برابر اصل شناسنامه خودم، پدر و مادرم از ثبت احوال کافی هست و یا چیز دیگه ای هم میخوان؟
شما از کجا میگی غیبت دارم ؟ درسته توی قانون جدید حداکثر سن مشمول برای تحصیل در مقطع متوسطه ایین آورده شده ولی من غیبت ندارم چون پارسال که پیش دانشگاهی ثبت نام کردم حداکثر سن برای تحصیل 24 سال بود و این قانون جدید هم چون عطف به ماسبق نمیشه پس غیبتی در کار نیست. امسال هم تا 31 شهریور به صورت قانونی اشتغال به تحصیل داشتم و از 31 شهریور ترک تحصیل حساب میشم.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)