تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1107 از 1783 اولاول ... 1076071007105710971103110411051106110711081109111011111117115712071607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,061 به 11,070 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

ممنون دوست عزيز
    درضمن فيس،،بوك رو اون جوري ننويسيد ميگيرن سايتو فيل. تر ميكننا
    از ما گفتن بود.
    ممنون.برطرف شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

خوب دوستان اون سایتی که سرورش خارج از کشور بود و سرعتش پایین بود رو در حدودهای ساعت 4 و 6 صبح هم تست سرعت دانلود گرفتم که عکسهاشون رو براتون میزارم.ساعت تو عکسها مشخصه.

این تست سرعت دانلود از سایتی که سرور خارجی داشت در حدود ساعت 4 صبح

اینم تست سرعت دانلود از همون سایت و سرور قبلی حدود ساعت 6 صبح

اینم تست سرعت دانلود از ف.ی.س.ب.و.ک با قندشکن در حدود ساعت 6 بامداد

با این تفاصیل تقریبا میشه ساعتی 2 تا 2/4 گیگ حجم دانلود.و توی 5 ساعت تقریبا 10 گیگ میشه دانلود کرد. .من با این آمار دادنم گند میزنم تو سرعتم حالا میگی نه نگاه کن.قطعا میخواهند یک بلایی سرمون بیارن که قبلش دارن بهمون آب میدن. من می ترسم . میترسم حتی سرعت روزانه ام یکدفعه به 40 یا 50 برسه.
    Last edited by david-ebi; 28-06-2014 at 05:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

عجب شرکت دزدی هست این صبانت خدمت دوستان بلگم من خط قبلیم طلایی 1 مگ بود خط رو 4 مگ بسته شده بود ساعت رایگان همون 4 مگ بود اومدم من خطم به 6 مگ ارتقا دادم روی 8 مگ بستن خطم هیچ نویزی نداشت و 5 روزی میشود 3 روز اول سرعت دانلودم از همه لینکها چه داخلی چه خارجی 850 تا 900 بود اما یک دوروز هست به 360 رسیده به این قضیه من شک کردم رفتم به قسمت دان استریم تنظیمات مودم من نگاه انداختم مشاهده کردم دان استریم منو از 8 مگ که بود روی 4 مگ آوردن از دستی برای ساعت رایگان برای همین با افت سرعت مواجه شدم جالب اینجاست که پشتیبانی میگوید دان استریم دست مانیست تو بازه ساعت رایگان شاید زیر 4 هم بشود دیگه ما ندیدیم دان استریم طرف شب بیان دستکاری کنند بهتره هیچکس طرف این شرکت صبانت دزد نیاید

4. 2 کاربر از reza.karimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تست سرعت 12 مگ! البته خطم روی 10 بسته شده ولی باید بیشتر از این می بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته وقتی 2000 تومن فرق قیمت بین 6 مگ و 12 مگ هست با حجم یکسان توقع بیشتر از این هم نمی شه داشت!!!
    Last edited by otfbax; 28-06-2014 at 09:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عجب شرکت دزدی هست این صبانت خدمت دوستان بلگم من خط قبلیم طلایی 1 مگ بود خط رو 4 مگ بسته شده بود ساعت رایگان همون 4 مگ بود اومدم من خطم به 6 مگ ارتقا دادم روی 8 مگ بستن خطم هیچ نویزی نداشت و 5 روزی میشود 3 روز اول سرعت دانلودم از همه لینکها چه داخلی چه خارجی 850 تا 900 بود اما یک دوروز هست به 360 رسیده به این قضیه من شک کردم رفتم به قسمت دان استریم تنظیمات مودم من نگاه انداختم مشاهده کردم دان استریم منو از 8 مگ که بود روی 4 مگ آوردن از دستی برای ساعت رایگان برای همین با افت سرعت مواجه شدم جالب اینجاست که پشتیبانی میگوید دان استریم دست مانیست تو بازه ساعت رایگان شاید زیر 4 هم بشود دیگه ما ندیدیم دان استریم طرف شب بیان دستکاری کنند بهتره هیچکس طرف این شرکت صبانت دزد نیاید
    downstream کاملا دستشون هست من امروز تماس گرفتم 10 دقیقه بعدش زیاد کردن اولش اومد گفت نه خودش زیاد می شه گفتم دفعه اولم نیست که سرعت بالاتر از دان استریمم می گیرم قبلا دستی زیاد می شده الانم می شه دیگه چیزی نگفت گفت اوکی زیادش می کنیم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

تست سرعت 12 مگ! البته خطم روی 10 بسته شده ولی باید بیشتر از این می بود

البته وقتی 2000 تومن فرق قیمت بین 6 مگ و 12 مگ هست با حجم یکسان توقع بیشتر از این هم نمی شه داشت!!!
    من پهنای باند 10 مگ دارم(شرکتی به غیر از صبانت)و برام روی 8 مگ بستن وقتی تست میگیرم تو speedtest.net دقیقا عدد سرعت دانلودم با شما یکی هست یعنی 8.77 البته بعضی وقتها دقیقا 9 هم میشود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه azazaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان صبانت به طور خودسر و یواشکی قیمت حجم رو از 3600 مصوب به 3880 افزایش داده من که رفتم سازمان مقررات شکایت کردم شماهم میتونید از طریق این لینک شکایت کنید تا قمیت رو درستش کنند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان صبانت به طور خودسر و یواشکی قیمت حجم رو از 3600 مصوب به 3880 افزایش داده من که رفتم سازمان مقررات شکایت کردم شماهم میتونید از طریق این لینک شکایت کنید تا قمیت رو درستش کنند

خوب فکر کنم که 3880 تومان قانونی باشه چون به 3600 تومان 8 درصد مالیات بر ارزش افزوده تعلق میگیره که میشه همون 3880 تومان.الان همه شرکتها دارن با همین قیمت میدن.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز اگر چند صفحه قبلتر رو نگاه کنی بخشنامه ای رو گذاشتم از شرکت صبانت که فکر کنم 27 اسفند 92 اعلام کردش.و اون تو پهنای باند شبانه هر سرویس رو به تفکیک اعلام کرده و برای سرویس 6 مگ پهنای باند رو 3 مگ اعلام کرده.حالا اگر واسه شما روی 4 مگ بستن برو حالشو ببر چون ظاهرا خودشونم خبر ندارند

اگه نباشه جاش خالی می مونه azazaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خوب فکر کنم که 3880 تومان قانونی باشه چون به 3600 تومان 8 درصد مالیات بر ارزش افزوده تعلق میگیره که میشه همون 3880 تومان.الان همه شرکتها دارن با همین قیمت میدن.
    دوست عزیز من پارس هم سرویس دارم 3600 زده در ضمن صبا هم اولش که تصویب شده بود 3600 زده بود الان کرده 3880 در ضمن با در نظر گرفتن 8 درصدی یا هر درصدی دیگه ( عوارض .مالیات و......)که شما فرمودید میشه 3600
    اینم لیست قیمت مورد تصویب سازمان مقررات
    Last edited by azazaz; 28-06-2014 at 19:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •