سلام
بهترین کتاب تست فیزیک چیه؟برای کنکور و نه بالاتر
هم برای همه ی سالها معرفی کنید هم برای فیزیک 2
ممنون
سلام
بهترین کتاب تست فیزیک چیه؟برای کنکور و نه بالاتر
هم برای همه ی سالها معرفی کنید هم برای فیزیک 2
ممنون
چی کتابی معرفی میکنید برا امتحانات نهایی سوم دبیرستان![]()
دوستان مشخص شده کدوم کتابا واسه سال بعد ویرایش میشن؟
کم کم واسه نمایشگاه کتاب بریم کتابامونو تهیه کنیم
كتابهاي پايه رو كه همين الان ميتوني تهيه كني.
براي پيش هم اصلا نميشه از الان گفت ولي صبر كني بهتره . كلا كتاباي پيش رو باايد شهريور به بعد تهيه كرد پارسال گفته بودن دين و زندگي تغير نميكنه و بچه ها رفته بودن كتاب خريده بودن ولي فقط خيلي سبز و گاج بودن كه كتاباشون متناسب با كتاب جديد ويرايش شده بود
براي كنكور بهترين كتاب تست الان فيزيك هاي نقره اي رنگ گاج هستن. خيلي سبز تست هاي سخت تري داره ولي به درد كنكور نميخورن خيلي از تست هاش.
بهترين راه براي بالاي 18 گرفتن در امتحانات نهايي حل تمرينات كتاب درسي و بررسي پاسخ هاش از روي كتاب گام به گام دروس طلايي هست.mohammad.asghariچی کتابی معرفی میکنید برا امتحانات نهایی سوم دبیرستان![]()
من دینی گاج پارسال رو دارم
یعنی قسمت پیش مخصوص سال 91-92 ، سال سوم 90-91 و سال دوم 89-90 هستش
گفته شده و می دونیم که پیش کمی تغییر کرده ، اما سال دوم و سوم این کتاب هم 1 سال از سال های دوم و سوم من کمتره
آیا دوم و سوم ـش هم فرقی می کنه ؟ اگه آره ، چقدر ؟
برای پیش به نظرتون چکار کنم ؟ ( البته به نظر خودم زیاد فرق نمی کنه ، یه ذره فقط درس 2 فرق می کنه که اونم زیاد مسئله ی مهمی نیست )
با تشکر![]()
همون رو بخونين مشكل خاصي پيش نمياد.
دوست عزیز من با شما کمی تا قسمتی مخالفم
برای مثال دانش آموز اگه برای امتحان نهایی جزوه های بنی هاشمی رو تهئه کنه و بخونه می تونه تا 16 17 به راحتی خودش رو برسونه ، کتاب های نقره ای گاج هم به همین صورته ، حداکثر تا 70 درصد داوطلب رو یاری می کنه ( البته من نمی گم این بده ، با یه هدفگذاری درست ، با این درصد فیزیک ، می شه زیر 300 شد ! )
اما راجع به خیلی سبز ( که خودم هم با پیشنهاد دوست عزیزی باهاش آشنا شدم ! ) :
از این جهت که کنکور صرفاً " جواب دادن به یه سری سوأل " هستش کاملاً با شما موافقم ، اما اون چیزی که از خیلی سبز ساطع می شه ، خود " فیزیک " ـه !
بهترین منبع موجود در سطح دبیرستان ، برای درس فیزیک ، بدون شک ، کار آقای مصلایی هست و بس ! مخصوصاً اگه دانش آموز قسمت های " بیشتر بدانید " و " بحث بیشتر " رو مطالعه کنه !
از این جهت که فرمودید تست هاش سخت هست ، می شه گفت بله ، برای کنکور ( شاید ! ) مناسب نباشه و سخت ! ولی این تست ها کاملاً مطابق با درس نامه ها تطبیق داده شده و کاملاً مفهوم فیزیکی دارند !
حرف آخر من اینه که اگه کسی سری کتاب های فیزیک خیلی سبز رو مطالعه کنه ، 100 درصد زدن کار دشواری نیست ، حتی می شه گفت لذت بخشه !
اگه سال دومی هستید ، اگه سومی هستید و یا حتی اگه کنکوری هستید ( البته لازمش علاقه به فیزیک ـه ! ) بهترین کتاب پیشنهادی از نظر من خیلی سبز ـه ! ( البته نه اگه 1 ماه مونده به کنکورتون)
با تشکر
سلام
برای جمع بندی تحلیلی تخته گاز بهتره یا 7 چیز؟؟؟(البته گاج هم جدیدا خط ویژه چاپیده! اون چطوره؟)
برای ریدینگ و کلوز کتابی میخوام که تالیفی داشته باشه.خیلی سبز بهتره یا شبقره؟
ممنون میشم هرچه زودتر و بادلیل راهنماییم کنید.
![]()
Last edited by mandegary; 11-05-2014 at 16:22.
سلامی دوباره!
بچه ها برای قرابت و آرایه اگه ادبیات موضوعی رو کامل زده باشیم،لازمه تو این مدت برم هامون سبطی و آرایه الگو رو کارکنم؟؟
قرابت معنايي هامون كه خيلي خوبه مخصوصا اونجاش كه كلي ابيات موضوعي آورده باعث ميشه تسلط بالايي به مفاهيم ابيات در شعر فارسي داشته باشين و اگه ابيات مشابه در كنكور داده بشه به زاحتي معنيش رو متوجه بشين. ولي آرايه هاي الگو براي الان مناسب نيست چون تست هاي كنكوريش رو كه از روي گاج زدين و تست هاي تاليفيش هم خيلي وقت گير هستن به درد نميخورن مخصوصا در اين فرصت كم. به نظر من اگه مجدد ميخواين براي آرايه ها وقت بزارين كتاب كلك معلم رو بخونين هم كم حجم تره و هم تست هاش و آموزشش خيلي استانداردتر هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)