تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1107 از 2376 اولاول ... 10760710071057109711031104110511061107110811091110111111171157120716072107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,061 به 11,070 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دستور Afc براي جلوگيري از تكرار مشكل استقلال:
    باشگاه‌هاي حاضر در ليگ قهرمانان بايد كميته بين‌الملل داشته باشند
    خبرگزاري فارس: بنا بر دستور كنفدراسيون فوتبال آسيا تمامي باشگاه‌هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا بايد كميته امور بين الملل داشته باشند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، مسولان كنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام كرده‌اند در شانگهاي چين پس از انتخاب بهترين بازيكن سال آسيا در مورد سهميه كشورها در ليگ قهرمانان آسيا نيز تصميم گيري خواهند كرد.
    در آن روز با حضور مسئولان كميته‌هاي اجرايي Afc، وضعيت تيم‌ها مشخص خواهد شد.
    طبق آخرين نامه ارسالي كنفدراسيون فوتبال آسيا خطاب به فدراسيون ايران تاكيد شده است تمام تيم‌هاي حاضر در ليگ قهرمانان بايد كميته اي به نام روابط بين‌الملل داشته باشند تا مشكلي كه قبلا براي استقلال رخ داد، ديگر تكرار نشود.
    عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ برتر در اين زمينه به خبرنگار فارس گفت: طبق خواسته Afc تيم‌هاي استقلال تهران، پرسپوليس تهران، سپاهان اصفهان و صباباتري قم بايد كميته‌ روابط بين‌الملل داشته باشند.
    وي افزود: مسئولان كميته بين‌الملل باشگاه موظف هستند در زمان تعيين شده از سوي Afc فهرست كامل اعضاي كادر فني، بازيكنان و مدارك مورد نياز را به دقت به كنفدراسيون فوتبال آسيا معرفي و ارسال كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ادعاى جدايى پيش از توافق با مس كرمان

اميرحسين صادقى: پرسپوليس تير آخر من است

ايران ورزشى - اميرحسين صادقى كه روزگارى بازيكن با تعصب هواداران استقلال بود، به گفته خودش در چند قدمى پيوستن به پرسپوليس قرار دارد! پرسپوليسى ها پس از مشكلاتى كه اين فصل در خط دفاع با آن دست و پنجه نرم كرده اند، براى رفع آن در پى جذب مدافع سابق استقلال هستند و صحبت هاى اوليه را نيز با او انجام داده اند، موضوعى كه صادقى هم آن را تأييد مى كند.

شنيده مى شود پرسپوليسى ها مذاكراتى را با تو براى نيم فصل دوم انجام داده اند
    فعلاً مذاكرات در حد صحبت هاى اوليه پرسپولسى ها با من و مدير برنامه هايم بوده و فعلاً همه چيز در حد يك پيشنهاد است.
    تو يكى از بازيكنان متعصب استقلال بودى. انتقالت به تيم رقيب برايت دردسرساز مى شود.
    هنوز تصميم خاصى نگرفته ام ولى اگر بحث پيوستنم به پرسپوليس جدى شد به عنوان تير آخر از آن استفاده خواهم كرد و پيه همه چيز را هم به تنم ماليده ام.
    پس از رفتن به مس، هميشه از بازگشت دوباره به استقلال مى گفتى اما اين حرف ها چيز ديگرى را نشان مى دهد...
    نه! علاقه قلبى ام به استقلال است و هيچ مشكلى ندارم. گفته ام اولويت اولم استقلال است ولى اگر آنها مرا نخواستند به پيشنهادات ديگر فكر مى كنم.
    اين تيم مى تواند پرسپوليس باشد

وقتى استقلال من را نخواهد بايد يك تيم خوب ديگر را انتخاب كنم و اين تيم در تهران هم باشد. البته هنوز حضورم در پرسپوليس قطعى نشده اما براى پيوستن به اين تيم مشكلى ندارم.
    با اين حساب نيم فصل دوم اميرحسين صادقى را با پيراهن پرسپوليس مى بينيم
    در صورت محقق شدن اين انتقال ابتدا بايد رضايت مسؤولان مس را براى فسخ قراردادم جلب كنم و پس از آن به پرسپوليس بروم.
    مس هم برخلاف اوايل فصل روزهاى خوبى را پشت سر نمى گذارد.
    بچه ها شرايط خيلى خوبى دارند و متأسفانه در اين ۵ هفته اخير به علت كم دقتى و سهل انگارى نتوانسته ايم نتايج خوبى بگيريم ولى همه بازيكنان عزم مان را جزم كرده ايم تا از بحران خارج شويم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نيم نگاه

ترديد روى عدد شش!
    استقلال مهاجم مى خواهد يا نمى خواهد

ايران ورزشى - امروز اگر بحث خريد مهاجم جديد در استقلال را به قضاوت كارشناسان و اهالى فن بسپاريم چند نفر موافق اين هستند كه امير قلعه نويى به حضور يك يا چند مهاجم جديد ديگر نياز دارد و بايد باز هم تيمش را با جذب بازيكن جديد تقويت كند به طور قطع اگر اين تصميم به قضاوت اهل فن گذاشته شود بسيارى مخالفت خود را با جذب مهاجم در استقلال اعلام خواهند كرد اما قلعه نويى و دستيارانش در تلاش پردامنه به دنبال جذب بازيكن جديد هستند. كه اين تلاش با توجه به عملكرد مطلوب و شايد دور از تصور مهاجمان استقلال در ۱۳ بازى گذشته بسيار غير ضرورى محسوب مى شود. نتايج جذب بازيكن جديد در استقلال در واقع ۲ حالت بيشتر ندارد اول اينكه حضور مهاجم جديد باعث باانگيزه تر شدن ديگر مهاجمان شود و دوم اينكه حضور مهاجم جديد و احتمال قرار گرفتن اين بازيكن در تركيب اصلى اعتماد به نفس را از مهاجمان تازه راه افتاده استقلال سلب خواهد كرد كه به نظر مى رسد با توجه به شكننده بودن روحيه مهاجمان استقلال دومى محتمل تر باشد و با جذب بازيكن جديد خط حمله استقلال از همبستگى و انسجام كنونى فاصله بگيرد و به گروهى چند پاره تبديل شود.
    امير قلعه نويى خود در صحبت هايش به فرسايشى بودن بازى هاى استقلال در عرصه جام باشگاه هاى آسيا و حتى جام حذفى اشاره كرده است. بنابر اين منطق حكم مى كند استقلال يك نيمكت قوى يا به عبارتى يك تيم دوم قوى هم داشته باشد كه اين احساس نياز در واقع ضرورى اجتناب ناپذير است. براى رسيدن به اين هدف مهم امير قلعه نويى نبايد تراكم را در خط حمله تيمش بيشتر كند. در حال حاضر استقلال داراى ۶ مهاجم است. آرش برهانى، سياوش اكبرپوش، على عليزاده، فرهاد مجيدى، عليرضا عباسفرد و احمد خذيراوى بازيكنانى هستند كه به طور تخصصى مى توانند در اين پست بازى كنند. نگاهى به عملكرد ۴ مهاجم استقلال به غير از عباسفرد و خذيراوى نشان مى دهد اين بازيكنان به خوبى توانسته اند در بازى هاى اخير براى تيم شان گلزنى كنند. نگاهى به گل هاى زده استقلال در ۱۳ بازى اخير گواهى صادقى بر اين مدعا است، هر چند كه نبايد مشاركت هافبك هاى استقلال را در گلزنى ناديده گرفت كه اين مهم از ويژگى هاى استقلال در باز يهاى گذشته بود يعنى قلعه نويى به غير از مهاجمان گلزنى كه در اختيار دارد از هافبك ها و حتى مدافعان گلزن هم برخوردار است كه تعامل ميان هافبك ها و مهاجمان در حقيقت از خصوصيات بارز استقلال محسوب مى شود.
    اشاره به هافبك هاى گلزن استقلال در واقع نبايد ما را از بحث اصلى دور كند. استقلال مى بايست از داشته هاى خود به نحو احسن بهره بگيرد و اين وظيفه اى است كه به دوش امير قلعه نويى به عنوان نفر اول كادر فنى نهاده شده است. امير قلعه نويى در حرف هايش به ساختن يك تيم ديگر اشاره مى كند اما در عمل به دنبال جذب بازيكن است! آيا امير قلعه نويى قادر نيست در خط حمله اش به غير از زوج موفق آرش - سياوش از دل بازيكنانى كه در اختيار دارد باز هم زوج هاى موفقى بسازد چاره استقلال در جذب يا خريد مهاجم جديد نيست. شايد تجربه تلخ دى كارمو درس خوبى براى استقلالى ها باشد كه حالا در سرزمين فوتبال به دنبال بازيكن آرزوهاى خود مى گردند. در استقلال به هزار و يك دليل قانع كننده مى توان از عليرضا عباسفرد يك گلزن قهار ساخت، فرهاد مجيدى را بيشتر در تركيب بازى دارد و حتى احمد خذيراوى را به عنوان يك مهره جوان و خوش آتيه به بازيكنى گلزن بدل كرد. اگر چنين نيست واضح بگوييد تا همه بدانند...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پیشبینی ثبت شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نمى توانم جلوى اعتراض شان را بگيرم
    على عليزاده: هواداران، مجيدى را بيشتر از من دوست دارند

ايران ورزشى - لحظه اى كه اسكوربورد ورزشگاه آزادى تصوير عليزاده را نشان داد تماشاگران استقلال يكصدا فرهاد مجيدى را تشويق كردند تا به نوعى اعتراض خود را به حضور اين بازيكن نشان دهند. عليزاده از اين اعتراض دلخور شده اما به احترام هواداران سعى مى كند حرف نزند.

اعتراض هواداران استقلال با تعويض شما موج تازه اى را در ورزشگاه آزادى به وجود آورد.
    متاسفانه نمى دانم چه بگويم، البته فوتبال من با اين كارها زير سوال نمى رود و مهم نظر مربى است وهمانطور كه مى بينيد، به قدر كافى به من بازى مى دهد.
    از اين اعتراض ها ناراحتى
    هر كسى به جاى من باشد، ناراحت مى شود. اما چاره اى جز تحمل اين شرايط سخت ندارم، اميدارم استقلالى ها همه بازيكنان تيمشان را با يك چشم نگاه كنند.
    شايد يكنواختى بازى ات باعث شنيدن اين اعتراض ها مى شود.
    نمى دانم با چه هدفى اين كار را انجام مى دهند، با اين حال توجه چندانى به اين مساله ندارم. دوست ندارم حاشيه ها تمركزم را به هم بريزد، شايد هم هواداران استقلال فرهاد مجيدى را بيش از من دوست دارند و به همين دليل علاقه مند نيستند جاى او وارد زمين شوم.
    فكر مى كنى اين رفتار باز هم ادامه داشته باشد
    من نمى توانم با ۷۰ هزار تماشاگر درگير شوم، همانطور كه گفتم، مهم نظر مربى است و خوشحالم كه امير قلعه نويى در همه بازى ها از من استفاده مى كند.
    البته فقط در دقايق پايانى بازى.
    به نظر مى رسد نيمكت نشينى هم دردسرهاى خاص خودش را دارد
    هيچ كس از نشستن روى نيمكت استقبال نمى كند اما اين دليل نمى شود كه با اعتراض هاى آنچنانى جو تيم را به هم بريزم و باعث ناكامى تيم بشوم.
    اوت هايى كه پرتاب مى كنى تاثيرگذار است
    اصلا شك ندارم كه اگر فرصت داشته باشم، خودم را به عنوان يكى از مهره هاى خوب استقلال مطرح مى كنم. به هر حال پرتاب اوت هم يكى از اهداف من است كه اميرخان روى آن خيلى حساب كرده.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

فكر مى كردم قلعه نويى از من بدش مى آيد
    منيعى: اميرآبادى هم پست من نيست كه عصبانى باشد

مهديه دريا بيگى
    Mahdiyeh Darya beigi

ميثم منيعى چند هفته اى است كه به جاى مهدى اميرآبادى در تركيب اصلى استقلال قرار مى گيرد و همين مسأله باعث شده تا اميرآبادى از نيمكت نشينى خود عصبانى باشد و ساز جدايى بزند اما منيعى مدعى است كه جاى اميرآبادى را نگرفته است.

شرايط استقلال چطور است
    همه چيز خيلى خوب و عالى است. چند هفته اى است كه خوب بازى مى كنيم و خوب هم نتيجه مى گيريم.
    انگار استقلال شخصيت اصلى خودش را پيدا كرده
    بله... بچه ها هماهنگ شده اند و درك كردند كه استقلال تيم بزرگى است.
    بعد از بازى پرسپوليس در تركيب اصلى استقلال قرار گرفتى. چطور شد كه قلعه نويى به تو فرصت داد
    از وقتى آقاى قلعه نويى به استقلال آمده در تركيب اصلى بازى كردم البته به جز زمانى كه در تركيه مصدوم شدم و مدتى از تركيب دور بودم.
    و حالا در تركيب جا افتادى و همين امر باعث شده كه اميرآبادى از نيمكت نشينى ناراحت باشد.
    اميرآبادى هم پست من نيست كه عصبانى شود.
    اما اميرآبادى هم در پست تو بازى كرده
    به هر حال من همان طور كه گفتم از اول فصل يار اصلى استقلال بودم و مصدوميتم باعث شد روزهاى سختى را پشت سر بگذارم. آن روزها فكر مى كردم قلعه نويى از من بدش مى آيد اما بعداً فهميدم اشتباه مى كردم.
    اما قلعه نويى گفته بود كه بازيكنان بايد از تو ياد بگيرند.
    چطور !
    اينكه نيمكت نشين بودى امااعتراض نكردى
    ايشان لطف دارند، فوتبال بالا و پايين دارد. روزهايى كه پايين هستى بايد تلاش كنى. بازيكن حرفه اى كه پول حرفه اى مى گيرد بايد رفتارش هم حرفه اى باشد.
    فكر مى كنى نوار بردهاى استقلال ادامه داشته باشد يا...
    استقلال پتانسيل بالايى دارد ما در هر خط بهترين بازيكنان ليگ برتر را داريم تنها تيمى كه جلودار ما مى تواند باشد خود استقلال است. يعنى اينكه بايد خودمان قدر خودمان را بدانيم و همين طور بدون حاشيه پيش برويم. اگر همين طور همدل و يكسان باشيم هيچ تيمى جلودار ما نيست.
    ملوان را چطور حريفى مى بينى
    تيم خيلى خوبى است. به نظرم اين بازى از دو بازى قبلى سخت تر است و بايد مراقب باشيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شكورى: بازى در آنجا فيزيكى است
    ايران ورزشى - شكورى هم يكى از مردان فيزيكى استقلال است كه در انزلى به كار اين تيم مى آيد: «وضعيت استقلال خيلى خوب است و تمرينات خوبى را انجام داديم و خود را آماده ديدار برابر ملوان كرده ايم. فكر مى كنم بازى مقابل ملوان سخت و بسيار فيزيكى باشد كه هر تيمى از موقعيـت هاى خود بهتر استفاده كند مى تواند برنده بازى باشد. اميدوارم با برد مقابل ملوان بتوانيم راه رسيدن خود به صدر جدول را هموار كنيم. در حال حاضر از وضعيت بسيار خوبى برخوردار هستم و هيچ گونه مصدوميتى نيز ندارم و فكر مى كنم اكنون زمانش رسيده كه به تيم ملى كشورم دعوت شوم و مطمئن هستم مى توانم به تيم ملى كمك كنم.»

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

صداى طيرى درآمد
    ۴ ميليون خرج كردم!

ايران ورزشى- اميد طيرى يكى از مربيان استقلال به اوضاع مالى كادر فنى اشاره دارد. حرف هاى او با اعتراض تفاوت دارد: «ما مربيان هنوز پولى از باشگاه دريافت نكرديم اما بابت اين موضوع تا به حال هيچ كدام به قلعه نويى حرفى نزده ايم.
    از فصل قبل كه به اين تيم آمديم حتى يك ريال از مطالباتمان را دريافت نكرديم. پول فصل جديد را هم به ما نداده اند.
    در مورد اين موضوع با واعظ آشتيانى صحبت نكرديم، چون فكر مى كنيم ايشان به عنوان مدير عامل تيم در جريان مسائل بوده و مى دانند كه مربيان مانند بازيكنان، غير از فوتبال منبع درآمد ديگرى ندارند.
    سال قبل هم تا نيم فصل مربى تيم اميدهاى استقلال بودم، اين تيم را قهرمان نيم فصل كردم و استعفا دادم و به مس رفتم اما پولى دريافت نكردم و به دليل شرايط مالى بدى كه داشت از جيب خودم حدود چهار ميليون تومان هزينه كردم.
    تا به حال بابت اين موضوع گلايه اى نكرده ايم و به دليل احترامى كه براى قلعه نويى و باشگاه استقلال قائل هستيم حرفى هم نمى زنيم.
    طيرى در مورد شرايط اين تيم گفت: در حال حاضر مثل بارسلونا بازى مى كنيم و فوتبالى كه استقلال ارائه مى دهد فراتر از آسيا است. در اين تيم همه بازيكنان زحمت مى كشند.
    طيرى درباره مسائل فنى هم حرف هايى مى زند: «استقلال به لحاظ فنى به تكامل رسيده است. اگر نگاهى به تيم هجومى ما داشته باشيد متوجه مى شويد كه گل هاى ما با كارهاى تركيبى به ثمر مى رسد. استقلال به لحاظ هجومى يك تيم خطرناك است و من فكر مى كنم اگر مى توانستيم در نيمه اول به ذوب آهن گل بزنيم اين تيم هم بيش از ۴ بار دروازه اش باز مى شد.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برهانى: براى تيم ملى هم گل مى زنم

سعيد احمديان

آبى پوشان در ادامه روند صعودى شان، ذوب آهن كه با ابراهيم زاده تا قبل از بازى با استقلال صدرنشين ليگ بود را شكست دادند تا نشان بدهند كه ناكامى هاى اوايل فصل را فراموش كرده اند و اكنون يكى از مدعيان جدى قهرمانى در ليگ برتر هستند. آرش برهانى آقاى گل فعلى ليگ برتر كه اين روزها در بهترين شرايطش قرار دارد هرچند در اين بازى موفق به گلزنى نشد اما يكى از خوب هاى آبى پوشان بود. برهانى كه همراه استقلال پنج شنبه در انزلى ميهمان شاگردان احمدزاده هستند از برد ملوان و از شروع دوباره گلزنى هايش صحبت مى كند.
    روزهاى خوبى را پشت سر مى گذاريد، به نظر مى رسد همان استقلال واقعى شده ايد.
    بله، خدا را شكر با توجه به نتايجى كه در اين چند هفته به خصوص مقابل پيكان و ذوب آهن گرفته ايم وضعيت خيلى خوبى داريم و ناكامى هاى اوايل فصل را فراموش كرده ايم.
    در ادامه روند صعودى تان ۳ امتياز حساس مقابل ذوب آهن كسب كرديد.
    ذوب آهن يكى از بهترين هاى ليگ به شمار مى رود كه در خطوط سه گانه بازيكنان خيلى خوبى دارد. بازى با چنين تيمى با اين مشخصات قطعاً خيلى مشكل است ولى با تلاش بچه ها توانستيم با دو گل آنها را شكست بدهيم.
    دو نيمه متفاوت از استقلال ديديم. نيمه اول بازى پاياپايى بود ولى نيمه دوم بازى را دست كم گرفتيد.
    خب با توجه به شناختى كه از ذوب آهن داشتيم در نيمه اول آن طورى كه حدس مى زديم عمل نكردند ولى با توجه به صحبت هايى كه كادر فنى بين دو نيمه انجام دادند توانستيم نيمه دوم بازى را دست بگيريم و نتيجه لازم را بگيريم.
    ولى ذوب آهنى ها معتقدند استقلال به لطف داورى به پيروزى رسيد.
    در رابطه با داورى نمى توانم اظهار نظر كنم چون صحبت در اين باره در حيطه اختيارات من نيست و كارشناسان داورى بايد نظر بدهند ولى مطمئن باشيد اگر حسين آن گل را نمى زد با توجه به برترى كه نسبت به ذوب آهن در نيمه دوم داشتيم به روش هاى ديگر به گل مى رسيديم.
    پنج شنبه هم با ملوان در انزلى بازى داريد. مسابقه آسانى به نظر نمى رسد.
    بازى با ملوان يكى از مشكل ترين مسابقات استقلال است ولى با توجه به شرايط خوبى كه اين روزها داريم با ۳ امتياز اين ديدار به تهران برمى گرديم.
    با توجه به بارندگى اين روزها بازى در زمين گل آلود ورزشگاه انزلى كار شما را سخت تر خواهد كرد.
    فكر نمى كنم به مشكل بخوريم چون با توجه به اينكه از شروع فصل آقاى قلعه نويى تيم كاملى را بسته اند بازيكنان فيزيكى زيادى داريم كه مى توانند كمك ما در اين روز باشند.
    ملوان هم پس از برد پگاه با روحيه بالايى مقابل استقلال قرار مى گيرد.
    آقاى احمدزاده تيم خوبى را جمع و جور كرده است ولى ما هم براى اينكه كماكان جزو مدعيان باشيم و امتيازات از دست رفته اول فصل مان راجبران كنيم به پيروزى در اين ديدار احتياج داريم و با اين ۳ امتياز قهرمانى نيم فصل را جشن مى گيريم.
    تو هم با توجه به آمادگى بالايى كه اين روزها دارى اميد اول قلعه نويى براى گلزنى هستى
    خدا را شكر در اين مدت از نظر روحى و جسمانى در وضعيت خوبى به سر مى برم و اگر در صورت صلاحديد كادر فنى در ميدان قرار بگيرم تمام تلاشم را براى گلزنى به ملوان انجام مى دهم.
    از دعوت به تيم ملى چه احساسى دارى
    خيلى خوشحالم پس از مدت ها به تيم ملى دعوت شدم و اين براى من با ارزش است. اين بار ديگر به راحتى تيم ملى را از دست نمى دهم و سعى مى كنم براى تيم ملى گلزنى كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •