روش هایی برای دانگرید هست اما توصیه میکنم یه دو ماهی صبر کنید به احتمال زیاد تا ورژن 3.73 -- خواهد شد.
روش هایی برای دانگرید هست اما توصیه میکنم یه دو ماهی صبر کنید به احتمال زیاد تا ورژن 3.73 -- خواهد شد.
دانگریدjb2?یعنی چی؟
میشه منظورتون رو دقیق بگید؟این دانگل که با دانگرید و اینا کاری نداره که...
فقط یه دانگل هست که دیباگ اجرای ایبوت هارو داره
اوکی ما که این همه صبر کردیم . بازم صبر می کنیم . فعلا با pc کار کنیم![]()
منظورم همونهکه دانگرید می کنه به ورژن 3.55
![]()
نه ببین شما میگی:
(دانگرید jb2 تو تهران با قیمت 100 تومان )
دانگلjb2که کارش دانگرید نیست اجرای بازی هاست.e3flasherهست که دانگرید میکنه
دوستان کسی از شما احیانا از این سایت ps3j خرید کرده؟؟بنده 6 /7 تا بازی خریدم هیچ کدام نصب نشده جالب است که در سایتش هم نوشته بازیها بدون هیچ مشکلی بعد از نصب 100% اجرا خواهد شد.خیلی ولده زنا هستند....البته با عرض پوزش به خاطر استفاده از این واژه در ضمن میخواستم بپرسم شما بازیهاتونو از کجا تهیه میکنید تا ما هم از همان جا بگیریم
حالا من دیگه اوناشو نمی دونم اینو می دونم که بازی های جدید و تمامشو اجرا می کنه ابنایی که اومده و فکر کنم +3.6
توپخونه![]()
نه متاسفانه همه بازی هارو فعلا نتونسته اجرا کنه.
والا من این بحث رو برای این پیش کشیدم چون که اینن حرفتون میتونست کسایی که باtbآشنایی ندارن رو گمراه بکنه
اون کسی که می فروخت گفت همه بازی های جدید و اجرا می کنه ولی من خودمم دقیق نمی دونم گفتم اون موقع هم نمی دونم یه ذره دقت کن به جای اینکه گیر بدی به چیز های دیگه که می گی بقیه رو گمراه می کنه حالا شما که می
گی به مشکل خورده بگو تا من بپرسم ببینم اجرا می کنه یا نه چون همین The House of the Dead Overkill هنوز درست برای 3.55 نیومده و مشکل داشت تا چند روز پیش حالا این چند روزه نمی دونم که Fix کردن یا نه
سلام دوستان
من دوستم یه پلی سه داره نمیدونه چطوری بازی توش بریزه منم شبکه کردم براش ولی توش موندم چطوری انتقالش بدیم توش
با چه روشی میتونم بازی ها رو انتقال بدم
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)