باز ارور داد![]()
باز ارور داد![]()
سلام
من فقط ویندوز 7 دارم و GTA IV هم روی اون نصب کردم !!
تو نصب و عضویت هم مشکلی نداشتم و بازی اجرا میشه ولی کیفیت خوبی نداره !!
رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا ببینم مشکله چیه ؟!!
نوشته برای ویندوز 7 هست !! اینم عکسش !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه یه کاری کرد تا خوب اجرا شه ؟؟!!
باتشکر
از كرك هست كرك كاملشو تو تاپيك بتمن سرچ كني پيدا ميكني حجمشم كمه![]()
دوستان من بازی Sam hd رو تا اخرین مرحله که رسیدن به هرم بزرگ هست رفتم اما زمانی که نمایش اومدن غول اصلی بازی میشه یهو از بازی میپره بیرون و dont send میاد
ایا کسی از شما save بعد از اون نمایش رو داره یا اینکه راه حلی هست که بشه از دستش خلاص شد؟
همانطور كه دوستمون گفتن توي سايتياکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكنيد و كرك فايل مورد نظر رو دانلود كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم تاپيك درخواست كرك بازي ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیکتون تعطیله!!!
---
توی گیم کپی که نیستش.ولی اون یکی سایته وقتی میزنم روش میگه باید عضو شی ولینشد عضو شم حالا میخوام یکی لطف کنه و اگه تونست این رو برام بزاره.
ببین این کارت رو راه میندازه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب حداقل به طور کامل اخطار رو بگو قول نمیدم ولی شاید بشه کاری کرد...
اگه کرک بازی flock بذارید چون من اینو از isohunt دانلود کردم ولی کرکش خرابه حجمش 9.6 مگابایته
یک کرک 1.9 مگابایت هم دانلود کردم اونم خراب بود تو اینرنتم گشتم نبود ممنون میشم اگه یک سالمشو بذارید ممنون میشم D:
اگه اینم بذارید خیلی متشکر میشم pina3core.dll چون بازی VENTICA رو گرفتم موقعی که میخوام کرک رو اجرا کنم این ارور میده قبلش که باید یه پچی رو اجرا که از شانس منم زبانش المانی هست اونم اجرا نمیشه
بازی Ninja blade هم گرفتم دمو ها رو خوب اجرا میکون میرم تو بازی گرافیک بازی چهار خونه ابی هست یعنی دارم محیط طراحی بازی رو مبینم
نمیدونم الان چرا یک ماه هست هر چی بازی میگیرم خرابه بعد نزدیک 1 ماه هی برم اینو دانلود کنم هی اونو دانلود کنم تا بازی درست شه
Last edited by Khan gholi; 07-01-2010 at 10:23.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)