نمیدونم چرا هر کی میره پارس انلاین میره و پشت سرشم نگاه نمیکنه یه خبری نمیدن ببینیم خوبه یا بد اون از ایمان اینم از لامپ![]()
نمیدونم چرا هر کی میره پارس انلاین میره و پشت سرشم نگاه نمیکنه یه خبری نمیدن ببینیم خوبه یا بد اون از ایمان اینم از لامپ![]()
سروش آسیاتک تو دزفول خیلی محبوبیت داره ها!
فامیلامون همشون تخلیه کردن رفتن سمت آسیاتک میگن سرعتش تو دزفول عالیه سرویس 256 سرعت دانلود 900کیلوبایت میده!
میخوام فردا برم پیشگامان ببینم چطوره، اون سرویسهاش که شبانه داره، قیمتهاش عاقلانه نیست... تا حدودی
![]()
Last edited by soroosh_cz; 09-06-2014 at 00:05.
غلط کرده !!! این چه کاره هست .شبانه داره !!! کیفیتش رو خودم هنوز به چشم ندیدم فقط پینگشو دیدم توی مانیتور که ....توصیه من این هست برید پیش نمایندگی های شهرتون و هر تستی می خواهید بگید انجام بده .هر ISP برید انجام میده از خداشون هم هست . با سوال کردن این جا فرجی نمیشه ...
راصد فقط توی اهوازه اگر این جا هم بود تا حالا نصب کرده بودم . پینگش با اروپا 100
سروش این جا قیمت ها رو نگاه کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 09-06-2014 at 00:05.
یعنی بریم بهشون بگیم سیستمتونو بدید تست کنیم؟اجازه میدن؟
راصد که وایرلسه
بازم چیزی مشخص نمیشه، فردا روز ISP استاه کی تو این گرما بره دور بخوره تو خایبونا
![]()
باو نه . بهش چند تا ip داخلی و خارجی بده برات پینگ بگیره و سرعت دانلودش رو هم بهت نشون بده . همین . هر سوالی هم داری ازش بپرس ... خیلی باید بوق باشه که بخواد دروغ بگه![]()
من سه سال از راصد داشتم اونموقع پینگش خوب بود کلا شرکتی که تجهیزات اش عالی هستند دکلش به من کیفیت سیگنال 35 میده درحالی که تپش با اینکه نصف فاصله راصد رو با من داره کیفیت سیگنالش 50 هست
ماه گذشته هم بعد از یک سال امتحانی ازش 4 مگ با دانلود شبانه 19-7 داشتم اونقدر کیفیتش مثل سابق خوب نبود. باید شبی حدود 18 گیگ دانلود میداد در حالی که در بهترین حالت 14-15 گیگ بود. واسه همین دوباره تمدید نکردم
Last edited by arash59b; 09-06-2014 at 00:26.
رفقا سلام... امشب اعصابم خراب شد از خود گذشتگی کردم بخاطر شماها که ببینم 20 گیگ ها شبانه دارن یا نه رفتم 3ماهه 20گیگ 2مگ گرفتم و اینو داخل ibs دیدم احتمال 80% شبانه رایگان دارن این سرویسا هنوز ساعت 2 نشده که تست کنم ولی داخل ibs هستش شبانه... بهتون زود خبر میدم که برید شارژ کنید تا همین رو هم بر نداشتن....![]()
![]()
شبانه داشت؟
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)