به خاطر PCM بودن خط مجبور بودم از مخابرات بگیرم 2/1/93 قراردادم تموم میشه می خوام نامحدود شاتل بگیرم دوم فروردین دفتر امور مشترکین بازه ؟
به خاطر PCM بودن خط مجبور بودم از مخابرات بگیرم 2/1/93 قراردادم تموم میشه می خوام نامحدود شاتل بگیرم دوم فروردین دفتر امور مشترکین بازه ؟
Last edited by bsireza; 19-03-2014 at 17:27.
دوم فروردین که باز فکر نکنم باشه تا 5 تعطیل رسمی است
سلام دوستان
به نظرتون قیمتها بعد از عید بهتر میشه
آیا تعرفه پاییزه یا طلایی برداشته میشه؟![]()
شبانه از ساعت 1 تا 7 هست یا1 تا 6 ?????
من از حجمم کم شده و از ساعت 6 هم سرعت دانلود مثل روزانه میشه
Last edited by iman84; 19-03-2014 at 23:40.
من همین جوری 800 مگم به فنا رفت مثل این که از 12 تا 6 شده بازم خودتون تست کنید . ولی الان من دارم دانلود میکنم حجم کم نمیکنه - ساعت 12 شب -![]()
دوستان جهت اطلاع من الان ساعت 12:40 برای دانلود گذاشتم و رو ساعت رایگان حساب کرد.ساعت ویندوزم هم تصحیح شده هست یعنی ساعت الانه نه تغییر داده شده![]()
برا من 12 تا 6 اما بهترین راه چک کردنه. خود 2020 میگه 1 تا 7 به اشتباه!!!!!!!!!!!
من میگم احتمالا اشتباه از سیستمشونه یعنی ساعتو اومده تغییر داده با توجه به تغییر ساعت در هر 6 ماه.در هر حال فردا پس فردا کاملا معلوم میشه آیا ساعت تغییر کرده به 12 تا 6 یا خیرسرعت دانلود الانه من هم 250 تاست که بدک نیست
![]()
مشکل اینجاست مثل اینکه سیستم اکانتینگ روی سرور ویندوز هست که با تغیر ساعت اشتباه ماکروسافت این مشکل به وجود اومده و این دوستان هم که لطف بررسی این مشکل رو نکشیدن حالا اینجا کاربران هستن که دهنشون سرویس میشه.
راستی پینگ مخابرات به شدت پایین اومده مثل اینکه یه تغییراتی دادن تو شبکه شون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)