دیر رسیدی!
من کار های پلیس 10+ تمام شده فقط بیاد برم ناجا
نامه دیگه چیه؟؟؟؟![]()
دیر رسیدی!
من کار های پلیس 10+ تمام شده فقط بیاد برم ناجا
نامه دیگه چیه؟؟؟؟![]()
من اگه معاف نشم خودش یه خودکشی روحی حساب میشه!!!
درس ول کردم بخاطر معافی!!! کل زندگی ام متحول میشه! شاید برای بعضی ها آره ولی من وضع مالی خوبی ندارم تو خونه کرایه ای هم زندگی می کنیم! بعدش اینکه باید برم سرکاری چیزی تا نون خوردنم رو در بیارم! حداقل زنده بمونم!![]()
ناجا؟
وقتی پلیس +10 مشخصاتت رو ثبت می کنه ، تا 10 روز بعد یه نامه (دعوتنامه) به آدرس خونتون می فرستن تو این نامه نوشته که در تاریخ .... به بیمارستان .... برای معاینه مراجعه کنید
روند رسيدگي به درخواست معافيت پزشكي :
1 - دريافت دفترچه راهنماي خدمت وظيفه عمومي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس + 10) بمنظور تنظيم و تكميل مدارك مورد نياز .
2- مراجعه به دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي ( پليس + 10) به همراه كليه مدارك مورد نياز (مدارك مندرج در صفحه 5)
3- ثبت درخواست در سامانه توسط كاربر پليس +10
4- بررسي اطلاعات توسط وظيفه عمومي
5 - ارسال برگ معرفي به بيمارستان از طريق پست به آدرس مشمول
6 - مراجعه فرد به بيمارستان جهت انجام معاينات تخصصي
7 - ارسال جوابيه بيمارستان (نظريه تخصصي ) به حوزه رسيدگي كننده
8 - ارسال دعوتنامه به آدرس مشمول جهت حضور در شوراي پزشكي
9- برگزاري جلسه شوراي پزشكي
10- در صورتي كه شخص معاف دائم شناخته شود از كارت معافيت برخوردار شده و در صورتي كه سرباز يا معاف از رزم شناخته شود برگ آماده بخدمت براي وي صادر و
ارسال مي گردد .
Last edited by mehran_pqqp; 01-11-2012 at 22:12.
واقعا؟؟؟ من آدرس خونمو درست ننوشتم! پس اصلا نمی تونند خونه ام رو پیدا کنند!حالا چه خاکی بر سرم کنم؟
نامه کجا میره؟؟؟
یه برگه ای همون پلیس 10+ بهم داد! شاید همون نامه است!!! ها؟
نه دوست عزیز اون برگه ای که بهت داده بالاش نوشته " تائیدیه ثبت اطلاعات درخواست معافیت پزشکی مشمولان" این برگه فقط برای این داده شده که اطلاعات شما تو سیستم ثبت شده
تا حداکثر 20 روز دیگه یه نامه میاد با موضوع دعوتنامه:
بالای صفحه مشخصات مشمول نوشته شده
پایین صفحه:
سلام علیکم
با احترام مشمول گرامی لطفا در ساعت .... مورخ .... جهت انجام معاینه به بیمارستان ... مراجعه نمایید
1-همراه داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی الزامی می باشد
2-جهت شناسایی در روز معاینه در بیمارستان و مطابقت چهره مشمول با عکس تحویلی به پلیس +10 از هرگونه تغییر ظاهری در فرم سر و صورت خودداری شود
3-از آوردن همراه جدا خودداری فرمائید
آقا نامه کجا میره؟ من آدرس خونه رو درست ننوشتم! باید برم کجا بگیرمش؟!![]()
من دیروز رفتم بیمارستان برای چشمم که قوزقرنیه داشت ، اولا برخوردشون با شما خیلی بد هست موقع پذیرش پس سعی کن خونسرد باشی هر چی گفتن بگو چشم ، چون راه دیگه ای نداری
بعد 31 هزار تومن میگیرن ، بعد میشینی و تک تک صدا میزنن میری پیش دکتر
اول دکتر یه بار معاینه می کنه بعد 3تا قطره تو هر دو تا چشمت می ریزن ، بعد میری تو سالن 15-20 دقیقه می شینی ، سر گیجه و ... بهت دست میده بعد دوباره صدات میزنن میری پیش دکتر و معاینه میشی ، دوباره میری بیرون و مجددا صدا میزنن میری یه دکتر دیگه هم معاینه می کنه
بعد اینجا به هیچ کس نمی گن معافی یا نه ، نامه رو پر می کنن و می فرستن نظام وظیفه
فردا برو همون پلیس +10ی که رفتی بگو آدرس رو اشتباه نوشتی برات درست می کنن
راستی یادم رفت شما یه همراه ببر با خودت چون برگشتنی چشمات تو نور خیلی اذیت میشه ، من با هزار بدبختی تا خونه رفتم
همراه ببر مشکلی نداره ، می شینه پایین تا تو کاراتو انجام بدی
معاف شدی؟؟؟
راستی چرا این زنه داخل 10+ بهم گفت چهارشنبه با همین برگه برو نیروی انتظامی؟؟؟!!!
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)