تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1106 از 1759 اولاول ... 1066061006105610961102110311041105110611071108110911101116115612061606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,051 به 11,060 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال mehshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پس این چیه؟! کسی تجربه استفاده از این مودم ها را نداره؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما اگه خودت بحث اون تاپیک رو دنبال کرده باشی متوجه شدی که اون کار چه مشکلاتی داره

فرض کنیم که شما با اتصال و تنظیمات اون روتر و اتصال هارد بهش مشکل نداشته باشی
    ولی اون روتر فقط میتونه لینکهای مستقیم رو دانلود کنه و همچین نمیشه یه ساعت معین برای
    روشن و خاموش کردنش تعیین کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان لطفا کمکم کنید
    من اینترنتم قطع شده بود و به پشتیبانی زنگ میزدم تلفن گویا میگفت اینترنت سراسری قطع میباشد لطفا 30 دقیقه دیگر تماس بگیرید و قطع میشد یعنی اصلا منشی جواب نمیداد در اخر بعد از چند ساعت تلفن رو جواب دادن و گفتن درست شده منم اومدم دیدم درست شده ولی بعد از چند دقیقه قطع شد کلی با کامپیوتر ور رفتم و فکر کردم مشکل از کامپیوتر منه حتی چند بار مجبور به تعویض ویندوز شدم ولی درست نمیشد
    به پشتیبانی زنگیدم میگه مشکلی نیست و ایراد از طرف شماست من نمیدونم فرق network یا همون local area connection با broadband connection چیه اگر میشه در این باره یک توضیحی بدید
    من ویندوز سونم و مودمم am604 هست
    میتونم با broadband connection به اینترنت وصل بشم و باید بعد از روشن شدن کامپیوتر خودم کانکت بشم و یوز و پسورد بنویسم مثل دیال اپ
    ولی مثل قدیم کامپیوتر رو روشن میکنم وصل نیستم و رو شکل پایین گوشه ویندوز رو همون مانیتوره که اتصال اینترنت رو نشون میده علامت تعجب یا چمیدونم علامت خطر زرد رنگ گذاشته و تنها راه همون broadband connection هستش

همه چیز هم فکر کنم درسته و تنظیمات مودم هم ردیفه من به پشتیبان مشکوکم
    پس ممنون میشم که 1. فرق broadband connection با network رو برام توضیح بدید
    2. چطور میتونم مشکل رو حل کنم و مثل قدیم با network وصل باشم

اگر مشکل از پشتیبان باشه چطور باید بفهمم و چی بهشون بگم اخه میگه مشکلی ندارید این مشکل یهو به وجود اومد پس ایراد از اوناس ولی ........... شب کامیوتر سالم خوابید صبح داغون خسته بیدار شد
    ممنونم از همگی

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز به تنظیمات مودمت برو و و کانفیگ مودمت رو در هر حالتی که هست remove کن ( میتونی مودم رو هم ریست کنی )
    بعد مودمت رو در حالت PPPoE کانفیگ کن که آموزشش در صفحه اول همین تاپیک هست
    اینطوری همیشه به اینترنت وصلی و نیاز به ساختن کانکشن هم نیست

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    دوستان من تازگیها مودم TP-LINK W8901G گرفتم
    سوال من اینه که زمانی که دیسکانکنت می کنم و سیستم رو خاموش .مودم رو هم خاموش کنم یا نه؟بزارم روشن باشه(چراغ ای دی اس ال روشن باشه؟)

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام
    دوستان من تازگیها مودم TP-LINK W8901G گرفتم
    سوال من اینه که زمانی که دیسکانکنت می کنم و سیستم رو خاموش .مودم رو هم خاموش کنم یا نه؟بزارم روشن باشه(چراغ ای دی اس ال روشن باشه؟)
    با سلام
    جواب شما كه در جايي ديگه هم پرسيده بوديد:

کد:
    موفق باشيد.

6. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز به تنظیمات مودمت برو و و کانفیگ مودمت رو در هر حالتی که هست remove کن ( میتونی مودم رو هم ریست کنی )
    بعد مودمت رو در حالت PPPoE کانفیگ کن که آموزشش در صفحه اول همین تاپیک هست
    اینطوری همیشه به اینترنت وصلی و نیاز به ساختن کانکشن هم نیست
    به تنظیمات مودم نمیتونم برم نمیدونم چرا حتی با کانکشن هم به اینترنت وصل هستم نمیتونم برم به کنیول مودم ولی اگر از طریق network وصل باشم میتونم برم که اونم دیگه نمیشه!!!
    تو این مودت چند بار به صورت اتفاقی دیدم اینترنت بدون کانکشن و بدون اینکه من کاری بکنم به اینترنت وصل بود دلیلش چیه من از روز اول تو تنظیمات pppoe رو انتخاب کردم و اخرین بار هم ک تونستم وارد کنسول مودم بشم pppoe بود ولی باز هم وصل نمیشه !!
    نگفتید فرق بین broadband connection با network چیه؟

داره خودمونی میشه power67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد......

پيش فرض

به تنظیمات مودم نمیتونم برم نمیدونم چرا حتی با کانکشن هم به اینترنت وصل هستم نمیتونم برم به کنیول مودم ولی اگر از طریق network وصل باشم میتونم برم که اونم دیگه نمیشه!!!
    تو این مودت چند بار به صورت اتفاقی دیدم اینترنت بدون کانکشن و بدون اینکه من کاری بکنم به اینترنت وصل بود دلیلش چیه من از روز اول تو تنظیمات pppoe رو انتخاب کردم و اخرین بار هم ک تونستم وارد کنسول مودم بشم pppoe بود ولی باز هم وصل نمیشه !!
    شما باید یه صورت دستی به کانکشنت ip بدی تا بتونی وصل بشی

کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

وقتی که مودم در حالت bridge کانفیگ میشه مثل یه پل عمل میکنه و شبکه شما که در اینجا pc هست رو به اینترنت وصل میکنه در این حالت باید یه کانکشن بسازید ( همون broadband ) تا بصورت دستی به اینترنت وصل بشد
    اما وقتی مودم رو در حالت PPPoE کانفیگ میکنید خود مودم به اینترنت وصل میشه و هر سیتمسی که بوسیله کارت شبکه خودش به این مودم وصل بشه (یا از طریق وایرلس ) به صورت اتوماتیک به اینترنت کانکت میکنه ( همونی که بهش میگید network )

اگه برای رفتن به قسمت تنظیمات مودم مشکل دارید همونطوری که دوستمون هم گفتن به صورت دستی به کارت شبکه ات ip بده
    بقیه کارها رو هم همونطور که تو پست قبلی بهت گفتم انجام بده

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان. من یه مودم ALFEX وایرلس با چهار پورت لن دارم. و از پارس آنلاین هم سرویس میگیرم. تو این مدت دو سالی که داشتم هیچ مشکلی باهاش نداشتم تا اینکه حدود دو ماه پیش برام یه مشکلی پیش اومد. مشکل از این قراره که من تو سرعت اینترنت مشکلی ندارم و با سرعت عالی دانلود میکنم ولی وقتی صفحه وب میخوام باز کنم هر صفحه ای رو که بخوام باز کنم حتی گوگل اول که میزنم نمیاره. باید صفحه رو استپ کنم یا حتی ببندم و مجددا رفرش کنم بعضی وقتا باید چند بار رفرش کنم تا صفحه بیاد. و بعضی از صفحات با اینکه باز میشن ولی اگه یه ساعت هم صبر کنی باز هم علامت در حال لود شدن وجود داره.
    با مودم دوستم این مشکل رو ندارم ولی با مودم خودم مشکل هست. چند بار مودم رو ریست کردم و از اول تنظیم کردم حتی مودمم رو فرستادم تهران کانفیگ کردن ولی مشکل حل نشده که نشده.
    دیگه واقعا به عقلم چیزی نمی رسه. به نظر شما یعنی مودم مشکل سخت افزاری پیدا کرده و باید بندازم بره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان من تازه عضو شدم می خواستم بدونم تو شهر مشهد کدوم isp بهتر شاتل بهتره یا افتاب یا مخابرات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •