بعضی مبحثای هندسه پایه رو از رو ژرف اندیشان و گاج سفید خوندم ولی بعضی تستا رو نمیتونم بزنم به جواباشونم نگاه میکنم میبینم یه نکته هایی هست که تو این کتابا گفته نشده. کتابی هست که در سطح بالایی باشه درسنامش؟
بعضی مبحثای هندسه پایه رو از رو ژرف اندیشان و گاج سفید خوندم ولی بعضی تستا رو نمیتونم بزنم به جواباشونم نگاه میکنم میبینم یه نکته هایی هست که تو این کتابا گفته نشده. کتابی هست که در سطح بالایی باشه درسنامش؟
هندسه كتابي ينست كه با درسنامه خوندن توش قوي بشي. بايد كتابي بگيري كه پاسخ تشريحي تست هاش خوب و مفصل باشن و تست ها رو با روش هاي مختلف حل كرده باشن. براي رشته تجربي كه خيلي سبز و تخته سياه خوب هستن ولي براي رشته رياضي رو نميدونم. قديما كتاب هندسه پايه انتشارات كلك معلم رو ديده بودم بد نبود خوبيش اين بود كه تست ها رو به ترتيب از سخت به آسون مرتب كرده بود بهتره يه سري به سايت كلك معلم بزني ببيني لينك دانلود براش گذاشتن يا نه
برای فیزیک یک گاج سفید کافیه ؟ میخواستم خیلی سبز هم بگیرم..به نظرتون با گاج سفید میشه همه ی تستای این بخشو زد ؟
الان ديگه كتاباي جديد و حجيم تهيه نكنين چون وقت كافي براي مطالعش رو ندارين و ممكنه ناقص موندنش نااميدتون كنه.
بچه هاي رياضي و تجربي سعي كنين در هنگام مرور فيزيك و شيمي به جاي حل مجدد تست ها راه حل مساله ها رو مرور كنين و به خاطر بسپارين.
بچه هاي تچربي گاج هم يه كتاب زيست خوب داده بيرون ولي به هيچ وجه تهيه نكنينش چون حجمش بالاست و پاسخنامه تشريحيش تا يه ماه آينده قرار نيست بياد و اگه تهيه كنين بهتون آسيب ميزنه ولي سعي كنين كتاب زيست گياهي انتشارات تخته سياه رو حتما تهيه كنين و چون حجمش كمه تا كنكور يه بار تمومش كنين و يه بار هم كامل مرورش كنين.
دوستان کسی یه جزوه خوب از درس معماری کامپیوتر داره؟
سلام.
موضوع رو تو گوگل جستجو کنید گذاشتن! خودم نزاشتم چون گفتم هر چی دیدین برید بگیرید ببینید!
گشتم ولی جزوه کاملی که سر و تهش معلوم باشه ندیدم، برای همین اینجا گفتم اگه کسی میتونه کمک کنه
یعنی چی؟! برای دانلود که گذاشته بودن که!
کتاب معماری پوران پژوهشو بخر.من واسهکنکور خوندم خوب بود
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)