تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1106 از 1135 اولاول ... 1066061006105610961102110311041105110611071108110911101116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,051 به 11,060 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه hamid-48's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود جناب kcnc
    ممنون از پاسخ های مفید و کاربردی که به سوالات بنده دادید.
    اول بابت غلط های تایپی پست قبلیم عذرخواهی کنم اگرچه تقصیر من نیست. متاسفانه وقتی متنی رو در سایت تایپ میکنم و دکمه ارسال رو میزنم، حالتی مثل هنگ کردن پیش میاد و ارسال نمیشه و متن تایپ شده هم از دست میره. برای جلوگیری از تایپ چندباره، مجبورم اول متن رو در نرم افزار word تایپ کنم و بعد کپی کنم و به اینجا منتقل کنم. طی این فرایند قدری متن به هم میریزه و بعضی کلمات به هم میچسبه که اول مشخص نیست و وقتی ارسال شد معلوم میشه.

در مورد مشکل تقه، البته گاردان رو باز نکردم ولی داخل چال تعویض روغنی ایستادم و با بررسی چشمی دیدم موقع جا زدن دنده، لقی و صدای تقه از داخل دف هست. متاسفانه خودم دانش و تجربه و همینطور ابزار انجام شیم گیری پینیون رو ندارم و همونطور که گفتین باید یه تراشکار متخصص پیدا کنم. حتی برای باز و بست کردن کله گاوی هم احتمالا باید به مکانیک مراجعه کنم چون به نظرم انجامش برای من (با توجه به محدودیتهایی که دارم)، خیلی پر دردسر و زمان بر خواهد بود

در مورد تنظیم زمان تعویض دنده، خیلی خوب موضوع رو برام روشن کردین. تصور میکردم باید وکیوم رو باز کنم و پشت اون پیچ تنظیم رو پیدا کنم ولی ظاهرا از داخل لوله ای که شلنگ وکیوم روش نصب میشه اینکار به راحتی انجام میشه. البته باید با دقت، مقدار چرخش پیچ کنترل بشه و با چندبار سعی و خطا، تنظیم دقیق به دست بیاد. ضمنا یک نگرانی هنوز وجود داره و اینکه مشکل اصلی، تعویض خیلی سریع دنده 2 به 3 هست و تعویض 1 به 2 تا حدودی قابل قبوله. احتمالا با این روش، زمان هردو تعویض به یک میزان کمتر یا بیشتر میشه و نمیشه یکی رو بیشتر از دیگری تغییر داد.

برای تعویض لاستیک سوپاپ فکر کنم باید ابزاری مشابه فنرجمع کن جلوبندی سازها (البته در مقیاس خیلی کوچکتر) ساخته بشه. شمع کهنه هم اگه با انبر قفلی الکترود داخلیش دربیاد که خوبه ولی فکر کنم نشه و باید با مته داخل شمع رو سوراخ کنیم. با توجه به مشکلات این روش، به نظرم همونطور که علی آقا پیشنهاد کردن باید شمعها باز بشن و اون سیلندری که مشکل نفوذ روغن داره پیدا بشه و لاستیک سوپاپش عوض بشه اگرچه خیلی دلنشین نیست و در چنین مواردی بهتره به طور اساسی کار بشه.

در مورد صدایی که از زیر ماشین میاد، اصلا علت اینکه جلوبندی رو تعمیر کردم و بوش طبق ها رو عوض کردم همین نکته ای بود که شما هم اشاره کردین. وقتی از روبرو به ماشین نگاه میکردم یکی از چرخهای جلو تقریبا عمودی ولی یکی دیگه کج بود (بالای چرخ به سمت داخل انحراف داشت). جالبه اون موقع صدایی نداشت ولی بعد از تعمیر به صدا افتاده و حتی خود تعمیرکار هم علتش رو پیدا نمیکنه.
    تندرست باشید

2. 4 کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان قدیمی و جدید علاقه مند به خودروهای کلاسیک
    مدتی حضور نداشتم ولی کم و بیش پیگیر این صفحه ی قدیمی بودم.
    همچنان میدیدم که به لطف خدا و همچنان زحمات علی آقا چراغ اینجا روشنه و ایشان قویتر از قبل دست به تعمیرات بسیار پیچیده از جمله سیم پیچی آرمیچر استارت میزنه
    بنده خودرو قدیمی خودم رو مدتی میشه که فروختم و مثل اغلب مردم سوار یک خودرو وطنی هستم.
    امیدوارم که فرصتی باشه و بتونیم در این صفحه مثل قدیم تجارب خودمون رو به اشتراک بگذاریم.
    Last edited by MJ1970; 31-08-2022 at 14:04.

4. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود جناب kcnc
    ممنون از پاسخ های مفید و کاربردی که به سوالات بنده دادید.
    اول بابت غلط های تایپی پست قبلیم عذرخواهی کنم اگرچه تقصیر من نیست. متاسفانه وقتی متنی رو در سایت تایپ میکنم و دکمه ارسال رو میزنم، حالتی مثل هنگ کردن پیش میاد و ارسال نمیشه و...
    متاسفانه این مشکل برای من هم رخ میده، اما چاره ای که پیدا کردم، قبل از ارسال پست، یک کپی از روی تمام مطالب نوشته شده میگیرم، و بعد از زدن دکمه ارسال، مجددا یک صفحه جدید از کلوپ باز میکنم تا ببینم پست منتشر شده یا خیر، که اکثرا منتشر شده، منتها در صفحه قبلی هنوز در حال وضعیت بارگذاری دیده میشه که اینهم میتونه بخاطر مشکلات سرعت نت و برنامه ها و..باشه.

در مورد صدای جلوبندی، شاید بد نباشه بیشتر بر روی طبق بالا که کار شده تمرکز کنید، احتمال داره مشکل از همان قسمت باشه بخصوص که ظاهرا یکی از چرخهای جلو دارای انحراف عمودی بوده و با لاینرگذاری در طبق بالا، مشکل حل شده. ممکنه ایراد از همین بخش و مثلا شل بودن پیچها و یا وجود خلاصی اختمالی در بین پایه متصل به شاسی و طبق بالا و غیره.

سلام خدمت همه دوستان قدیمی و جدید علاقه مند به خودروهای کلاسیک
    مدتی حضور نداشتم ولی کم و بیش پیگیر این صفحه ی قدیمی بودم....
    درود خدمت شما و سپاس بابت لطفی که دارید و البته باعث خوشحالیه که برگشتید.
    هرچند الان آمریکایی ندارید ، اما تجربه های زیاد و بسیار مفید شما ، همچنان وجود داره و همین نکته اصلی ارزشمند بودن حضور شما و کسانی مانند شما، در این کلوپ هست.
    امیدوارم اتومبیل آمریکایی مورد علاقه خودتون هرچه زودتر پیدا کنید

////////////////////////////////

امروز بطور اتفاقی کلیپی دیدم که یکی از همقطاران آمریکایی، یک شورلت مالیبو دهه 70 را بعد از سالها که خوابیده بود، مجددا راه اندازی کرد، و با انجام یک تغییر مختصر بر روی دیفرانسیل، چیزی شبیه به دیفرانسیل قفل دار درست کرد، که باعث چرخش هر دو چرخ عقب با سرعت و گردش و قدرت یکسان شد.

این تغییر ، جوش دادن دنده های سر پلوسهای عقب یا دوتا هرزگردها است که باعث میشه نیرو به هر دو چرخ با قدرت و سرعت یکسان وارد بشه.

انجام این کار در ظاهر باعث شتاب بیشتر اتومبیل، و سرعت گیری بهتر شده و کارایی خودرو بالا میبره، اما مشکل از جایی شروع میشه که دیگه امکان ایجاد توازن گردش و سرعت در سر پیچها برای هر دو چرخ عقب ، توسط دیفرانسیل، از بین رفته و این باعث بوجود آمدن مشکل در زمان گردش سر پیچ، بخصوص در سرعتهای بالا شده و حتی ممکنه اتومبیل از کنترل خارج شده و حتی باعث چپ شدن ماشین بشه.

به نظر میرسه از این روش ساده و کم هزینه برای مسابقات کواتر مایل استفاده بشه که کلا فقط در یک مسیر مستقیم و 400 متری صورت میگیره و از پیچیدن خبری نیست !

اینم یک نمونه از روشهای ابداعی همقطاران آمریکایی ، استفاده از پیچ خودکار بجای اشپیل!

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

فاصله پروانه(یکی از پره ها) تا رادیاتور چند سانتیمتر هستش؟

8. 3 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیروز برای تنظیم بادگیر که زیادی به بالای پروانه نزدیک بود( به دلیل ایراد در خارهای نگهدارنده بادگیر در سینی پایین رادیاتور) سینی بالای رادیاتور باز کردم و تنظیمات انجام دادم. با اندازه گیری بوسیله یک تکه باریک چوب ( چون امکان استفاده از کولیس نبود) و بعد اندازه گیری چوب با کولیس، به رقم 4 سانتیمتر رسیدم

اندازه گیری را چند بار انجام دادم و همان 4 سانت بدست می آمد، البته توجه بفرمایید که رادیاتور باید کاملا به سینی جلو چسبیده ، و در بخش پایین هم دقیقا بر روی نشیمنگاه خودش قرار گرفته باشه.

معمولا ایراداتی که باعث بهم خوردن این اندازه میشه، خراب شدن لاستیکهای ضربه گیر بالا و پایین رادیاتور است که در تماس با بخش لبه مخازن چپ و راست قرار میگیرند ( هر دو سمت بالا و پایین رادیاتور)

اگر ایرادی در این چهار ضربه گیر لاستیکی وجود داشت، میشه از لاستیکهای متفرقه به همان شکل برش داده و استفاده کنید.

10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    این اندازه در ماشین من کمی بیش از 3 سانتی متر هست (حدود 32 تا 33 میلیمتر). شاید ضخامت رادیاتور (تعداد لوله های اون) تاثیر داشته باشه. رادیات من 4 لول هست.

12. 3 کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2022
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض دمای آب موتور

سلام بر دوستان
    اخیرا متوجه نکته ای شدم که بد نیست جهت آسودگی خاطر اون دسته از آمریکایی سوارها که همواره نگران گرم کردن موتورشون تو تابستون هستن یادآوری کنم. البته قبلا هم تو این کلوپ صاحب نظرانی مثل علی آقا به این نکته اشاره کردن که موتور اینها کلا گرم کار هست. در حقیقت باید گفت درجه حرارتهایی که برای موتورهای دیگه عملا جوش آوردن حساب میشه، برای موتورهای جی ام دمای عادی کارکرد هست.
    اخیرا در یک شورلت کاپریس فکر کنم 87 که دارای درجه آب فابریک (مدرج برحسب درجه سانتیگراد) بود دیدم قسمت وسط کورس عقربه که اصولا منطقه نرمال دمای موتور هست عدد 105 درجه نوشته شده. چندتا نکته میشه از این استنباط کرد. اولا آب در نقاطی با ارتفاع صفر از سطح دریای آزاد (مثل سواحل جنوب کشور) در 100 درجه جوش میاد و هرچه ارتفاع بیشتر بشه به علت پایین آمدن فشار هوا، در دمای کمتر جوش میاد. یعنی مثلا در قسمت مرکز شهر تهران که ارتفاع حدود 1200 متر داره شنیدم در 92 یا 93 درجه جوش میاد. پس اهمیت کارکرد صحیح درب رادیاتور اینجا معلوم میشه که سوپاپ اون اگه درست عمل نکنه یا واشرش خوب آببندی نکنه و فشار در سیستم بالا نباشه موتورهای آمریکایی خیلی زود جوش میارن.
    نکته دیگه اینکه باید در این موتورها همیشه از مقدار زیادتری ضدجوش (همان ضدیخ) استفاده بشه که نقطه جوش مایع رادیاتور رو به حدود 110 درجه برسونه چون مشکل اصلی جوش آمدن آب در سیستم هست نه صرفا بالا رفتن دما. اگه دمای آب موتور به حدود 110 هم برسه اما جوش نیاد صدمه چندانی وارد نمیشه ولی اگه در 90 درجه جوش بیاد واشر سرسیلندر میسوزه.
    البته باید در نظر داشت که موتورهای ما فرسوده و پا به سن گذاشته هستن و نمیشه توقع داشت مثل یک موتور نو ، دمای 105 درجه رو به راحتی تحمل کنن و باید همواره سیستم خنک کننده رو در بهترین وضعیت نگه داریم.
    سعی میکنم عکس اون درجه آب رو ضمیمه کنم .

14. 5 کاربر از hamid-48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود
    بله واقعا موتور هاشون به اصطلاح گرما دوست هست و دمای حالت عادیشون از بقیه ماشینا بیشتر هست.
    من خودم اولین امریکایی هایی که داشتم یا بهتره بگم اولین ماشینایی که خریدم ، شورلت نوا و یه بیوک ایران بود. زمانی که خریدم ماشینا آمپر آب جدا روشون وصل نبود و منم چون تجربم کم بود و اطلاعی نداشتم به همون شکل بدون آمپر آب ماشین رو چندسال استفاده می کردم. فقط در همین حد می دونستم که اینا برعکس ماشینای دیگه که آمپر درجه ای دارن ، چراغ TEMP دارن و زمانی که دما خیلی بالا بره روشن میشه.

همونطور که گفتم چند سال بدون آمپر آب سوار بودم و به مشکلی بر نخوردم.حالا که کمی تجربم بالا تر رفته اصلا فکرش رو نمیتونم بکنم که بدون آمپر آب ماشینو استفاده کنم

جای شکر داره که این کلوپ با وجود شبکه های مجازی جدید ، هنوز پا برجاست.از این بابت خوشحالم که با دوستان خوبی مثل شما هم کلامم

16. 6 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2022

پيش فرض

سلام وقت بخیر
    درمورد جک سپر شورلت نوا یه توضیح میفرمائید برای بنده یدونش کلا ول شده عقب جلو میره یدونش خیلی سفته بنظرم این شاید قفل کرده چجوری بفهمم سالمه و اگر تجربه ای در زمینه تعمير دارین ممنون میشم
    خسته نباشید ❤️

18. 3 کاربر از Peyman6466 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2022
    محل سكونت
    طهران کوچک

پيش فرض

باید ببرید تعمیر کار چون طبیعتا خیلی خطرناکه
    بابای منم نوا داشت از زمان ستم شاهی
    تعویض لاستیکش فقط با جک سپره

20. 2 کاربر از لیونل_مسی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •