درود جناب kcnc
ممنون از پاسخ های مفید و کاربردی که به سوالات بنده دادید.
اول بابت غلط های تایپی پست قبلیم عذرخواهی کنم اگرچه تقصیر من نیست. متاسفانه وقتی متنی رو در سایت تایپ میکنم و دکمه ارسال رو میزنم، حالتی مثل هنگ کردن پیش میاد و ارسال نمیشه و متن تایپ شده هم از دست میره. برای جلوگیری از تایپ چندباره، مجبورم اول متن رو در نرم افزار word تایپ کنم و بعد کپی کنم و به اینجا منتقل کنم. طی این فرایند قدری متن به هم میریزه و بعضی کلمات به هم میچسبه که اول مشخص نیست و وقتی ارسال شد معلوم میشه.
در مورد مشکل تقه، البته گاردان رو باز نکردم ولی داخل چال تعویض روغنی ایستادم و با بررسی چشمی دیدم موقع جا زدن دنده، لقی و صدای تقه از داخل دف هست. متاسفانه خودم دانش و تجربه و همینطور ابزار انجام شیم گیری پینیون رو ندارم و همونطور که گفتین باید یه تراشکار متخصص پیدا کنم. حتی برای باز و بست کردن کله گاوی هم احتمالا باید به مکانیک مراجعه کنم چون به نظرم انجامش برای من (با توجه به محدودیتهایی که دارم)، خیلی پر دردسر و زمان بر خواهد بود
در مورد تنظیم زمان تعویض دنده، خیلی خوب موضوع رو برام روشن کردین. تصور میکردم باید وکیوم رو باز کنم و پشت اون پیچ تنظیم رو پیدا کنم ولی ظاهرا از داخل لوله ای که شلنگ وکیوم روش نصب میشه اینکار به راحتی انجام میشه. البته باید با دقت، مقدار چرخش پیچ کنترل بشه و با چندبار سعی و خطا، تنظیم دقیق به دست بیاد. ضمنا یک نگرانی هنوز وجود داره و اینکه مشکل اصلی، تعویض خیلی سریع دنده 2 به 3 هست و تعویض 1 به 2 تا حدودی قابل قبوله. احتمالا با این روش، زمان هردو تعویض به یک میزان کمتر یا بیشتر میشه و نمیشه یکی رو بیشتر از دیگری تغییر داد.
برای تعویض لاستیک سوپاپ فکر کنم باید ابزاری مشابه فنرجمع کن جلوبندی سازها (البته در مقیاس خیلی کوچکتر) ساخته بشه. شمع کهنه هم اگه با انبر قفلی الکترود داخلیش دربیاد که خوبه ولی فکر کنم نشه و باید با مته داخل شمع رو سوراخ کنیم. با توجه به مشکلات این روش، به نظرم همونطور که علی آقا پیشنهاد کردن باید شمعها باز بشن و اون سیلندری که مشکل نفوذ روغن داره پیدا بشه و لاستیک سوپاپش عوض بشه اگرچه خیلی دلنشین نیست و در چنین مواردی بهتره به طور اساسی کار بشه.
در مورد صدایی که از زیر ماشین میاد، اصلا علت اینکه جلوبندی رو تعمیر کردم و بوش طبق ها رو عوض کردم همین نکته ای بود که شما هم اشاره کردین. وقتی از روبرو به ماشین نگاه میکردم یکی از چرخهای جلو تقریبا عمودی ولی یکی دیگه کج بود (بالای چرخ به سمت داخل انحراف داشت). جالبه اون موقع صدایی نداشت ولی بعد از تعمیر به صدا افتاده و حتی خود تعمیرکار هم علتش رو پیدا نمیکنه.
تندرست باشید