سلام از دوستان اگه در خصوص دانشگاه پیام نور شکایتی داشتن برن توی این سایت شکایت کنن سامانه شکایات و انتقدات پیام نوره
Srsa.pnu.ac.i
سلام از دوستان اگه در خصوص دانشگاه پیام نور شکایتی داشتن برن توی این سایت شکایت کنن سامانه شکایات و انتقدات پیام نوره
Srsa.pnu.ac.i
سلام از دوستان اگه شکایتی در مورد دانشگاه پیام نور داشتن برن توی این سایت شکایت کنن سامانه شکایات و انتقدات پیام نوره
Srsa.pnu.ac.ir
باز این مسخره بازیا چیه؟ شهریه رو باید تا 25 بهمن بدیم وگرنه فلان و بهمان؟
چرا این ترم همه درسا الکترونیکی ارائه شده
من مرکز ری ام الان درسایی که میخوام انتخاب کنم همشون الکترونیکی واحد اصفهان ارائه شده
بنظرتون تا حذف و اضافه درست میشه صبر کنم؟
سلام دارم خدمت دوستان یه سوال ابتدایی دارم
رشته روانشناسی رو در نظر بگیرین به فرض(ترم اول) 6 تا درس داره و مجموع 18 واحده ..موقعی که میری انتخاب واحد کنی میگه فقط مجاز به انتخاب 8 تا 11 واحد هستی مباقی واحد های ارائه شده رو چطور پاس میشه ایا در زمان و موقع خاصی باید مباقی رو انتخاب کرد ؟ بعد سیستم گلستان تا چه حد مزخرفه که میگن زیاد مشکل سازه از همه لحاظ
تا جایی که یادم میاد واسه ترم اول معدل معیار 12 هست که فکر میکنم تا 16 واحد میشه برداشت
من که شخصا از کارکرد سیستم گلستان خیلی راضی هستم.
قابلیت های خیلی خوبی داره مثلا پرداخت شهریه از طریق کارت عضو شتاب / اعلام اشکال سوال تستی / اعتراض به نمرات / انتخاب واحد / دیدن کارنامه و معدل کلی
10 سال پیش که سیستم گلستان وجود نداشت واسه هر کدوم از این کارها باید یه روز الاف میشدی
دروس به صورت دلخواه میشه انتخاب کرد به عنوان مثال اگه ریاضی توش باشه میشه بر نداشت ممنون از توجهتون
Last edited by hamid3369; 02-02-2016 at 13:15.
سلام. من ترم آخر روانشناسی هستم.
خوشبختانه ریاضی نداریم فقط سه تا درس مربوط به آمار داریم.
شما بهتره اول برید سایت دانشکده تون و علاوه بر لیست منابع (کتابهای منبع برای هر درس)، چارت رشته روانشناسی (دروس ارائه شده این رشته در طی هشت ترم) رو هم بگیرید و هر ترم طبق همون چارت انتخاب واحد کنید.
مثلا برای ترم اول اگه هفت هشت درس رو ارائه دادن شما هم سعی کنید همون دروس رو بگیرید تا برنامه کلاسی و روزهای امتحاناتتون جور در بیاد و پیش نیاز درس ها رعایت بشه.
مگر اینکه مایل باشید واحدهای کمتر یا بیشتری رو مطابق وقت و توانایی تون بردارید..
البته قطعا میشه طبق چارت انتخاب واحد نکرد. من خودم طبق چارت جلو نرفتم ولی حواسم به این بود که درسهای پیش نیاز رو سریع تر بردارم یا مثلا زمان امتحانات با هم تداخل نداشته باشه..
نظر شخصی من راجع به سایت گلستان منفیه. چون اولا فقط با اینترنت اکسپلورر باز میشه (که بعضی وقتها باز هم نمیشه!) و یا اینکه اپ اندرویدی نداره، فوق العاده از نظر گرافیکی بد و قدیمیه و بخصوص موقع انتخاب واحد مدام باید موس رو روی درس نگه داشت تا سریع تاریخ امتحان و کلاسها رو چک کرد.. بعضی وقتها دیر پرداخت شهریه رو تایید می کنه.. کلا جالب نیست. البته من که حداقل همیشه تونستم کارمو انجام بدم اما اکثر دوستام میرن بیرون انتخاب واحد می کنن چون از گلستان سردرنمیارن...
و راجع به اینکه گفتین خطا میده و نمیزاره بیشتر واحد بردارین معمولا دلیلش معدلتونه، هر چی معدل بالاتر باشه بیشتر واحد میدن (نهایتا 24 واحد در ترم)..
و نکته آخر راجع به دلبخواه بودن درسها: همه درسهای پایه و تخصصی رو باید پاس کنید فقط توی بعضی از دروس عمومی به شما حق انتخاب میدن مثلا یا انقلاب رو باید بردارید یا اندیشه سیاسی رو (توی چارت هست). دروس اختیاری هم تا جایی که یادمه 11 واحد هست ولی فقط 9 واحد رو ملزم به انتخاب کردن و پاس کردن هستین.
Last edited by miss_ava7; 02-02-2016 at 21:33.
دوست گرامی متچکرم از راهنمایی که کردید ..مرسی
دوستان من خارج از کشورم و کاردانی نرم افزار کامپیوتر دارم
شنیدم اینجا دانشگاه پیام نور ثبت نام میکنه
مناسفانه شماره ای که داخل سایت پیام نور گذاشته اشتباه هست و منم فعلا شهر دیگه ای هستم وقتش ندارم برم پایتخت پیداش کنم
چند تا سوال دارم اگه میشه جواب بدید
من که کاردانی ازاد گرفتم برای کارشناسی میتونم شرکت کنم پیام نور ؟
کلاس برگزار میشه ؟ میشه کلاسها رو نرفت ؟
امتحانات حضوری برگزار میشه ؟
اگر واحد باقی بمونه میتونم ایران تمومش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)