تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1106 از 1126 اولاول ... 1066061006105610961102110311041105110611071108110911101116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,051 به 11,060 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام از دوستان اگه در خصوص دانشگاه پیام نور شکایتی داشتن برن توی این سایت شکایت کنن سامانه شکایات و انتقدات پیام نوره
    Srsa.pnu.ac.i

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام از دوستان اگه شکایتی در مورد دانشگاه پیام نور داشتن برن توی این سایت شکایت کنن سامانه شکایات و انتقدات پیام نوره
    Srsa.pnu.ac.ir

3. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باز این مسخره بازیا چیه؟ شهریه رو باید تا 25 بهمن بدیم وگرنه فلان و بهمان؟

5. 2 کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چرا این ترم همه درسا الکترونیکی ارائه شده
    من مرکز ری ام الان درسایی که میخوام انتخاب کنم همشون الکترونیکی واحد اصفهان ارائه شده
    بنظرتون تا حذف و اضافه درست میشه صبر کنم؟

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

سلام دارم خدمت دوستان یه سوال ابتدایی دارم

رشته روانشناسی رو در نظر بگیرین به فرض(ترم اول) 6 تا درس داره و مجموع 18 واحده ..موقعی که میری انتخاب واحد کنی میگه فقط مجاز به انتخاب 8 تا 11 واحد هستی مباقی واحد های ارائه شده رو چطور پاس میشه ایا در زمان و موقع خاصی باید مباقی رو انتخاب کرد ؟ بعد سیستم گلستان تا چه حد مزخرفه که میگن زیاد مشکل سازه از همه لحاظ

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

تا جایی که یادم میاد واسه ترم اول معدل معیار 12 هست که فکر میکنم تا 16 واحد میشه برداشت
    من که شخصا از کارکرد سیستم گلستان خیلی راضی هستم.
    قابلیت های خیلی خوبی داره مثلا پرداخت شهریه از طریق کارت عضو شتاب / اعلام اشکال سوال تستی / اعتراض به نمرات / انتخاب واحد / دیدن کارنامه و معدل کلی
    10 سال پیش که سیستم گلستان وجود نداشت واسه هر کدوم از این کارها باید یه روز الاف میشدی

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

تا جایی که یادم میاد واسه ترم اول معدل معیار 12 هست که فکر میکنم تا 16 واحد میشه برداشت
    من که شخصا از کارکرد سیستم گلستان خیلی راضی هستم.
    قابلیت های خیلی خوبی داره مثلا پرداخت شهریه از طریق کارت عضو شتاب / اعلام اشکال سوال تستی / اعتراض به نمرات / انتخاب واحد / دیدن کارنامه و معدل کلی
    10 سال پیش که سیستم گلستان وجود نداشت واسه هر کدوم از این کارها باید یه روز الاف میشدی

دروس به صورت دلخواه میشه انتخاب کرد به عنوان مثال اگه ریاضی توش باشه میشه بر نداشت ممنون از توجهتون
    Last edited by hamid3369; 02-02-2016 at 13:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دروس به صورت دلخواه میشه انتخاب کرد به عنوان مثال اگه ریاضی توش باشه میشه بر نداشت ممنون از توجهتون
    سلام. من ترم آخر روانشناسی هستم.
    خوشبختانه ریاضی نداریم فقط سه تا درس مربوط به آمار داریم.

شما بهتره اول برید سایت دانشکده تون و علاوه بر لیست منابع (کتابهای منبع برای هر درس)، چارت رشته روانشناسی (دروس ارائه شده این رشته در طی هشت ترم) رو هم بگیرید و هر ترم طبق همون چارت انتخاب واحد کنید.
    مثلا برای ترم اول اگه هفت هشت درس رو ارائه دادن شما هم سعی کنید همون دروس رو بگیرید تا برنامه کلاسی و روزهای امتحاناتتون جور در بیاد و پیش نیاز درس ها رعایت بشه.
    مگر اینکه مایل باشید واحدهای کمتر یا بیشتری رو مطابق وقت و توانایی تون بردارید..
    البته قطعا میشه طبق چارت انتخاب واحد نکرد. من خودم طبق چارت جلو نرفتم ولی حواسم به این بود که درسهای پیش نیاز رو سریع تر بردارم یا مثلا زمان امتحانات با هم تداخل نداشته باشه..

نظر شخصی من راجع به سایت گلستان منفیه. چون اولا فقط با اینترنت اکسپلورر باز میشه (که بعضی وقتها باز هم نمیشه!) و یا اینکه اپ اندرویدی نداره، فوق العاده از نظر گرافیکی بد و قدیمیه و بخصوص موقع انتخاب واحد مدام باید موس رو روی درس نگه داشت تا سریع تاریخ امتحان و کلاسها رو چک کرد.. بعضی وقتها دیر پرداخت شهریه رو تایید می کنه.. کلا جالب نیست. البته من که حداقل همیشه تونستم کارمو انجام بدم اما اکثر دوستام میرن بیرون انتخاب واحد می کنن چون از گلستان سردرنمیارن...

و راجع به اینکه گفتین خطا میده و نمیزاره بیشتر واحد بردارین معمولا دلیلش معدلتونه، هر چی معدل بالاتر باشه بیشتر واحد میدن (نهایتا 24 واحد در ترم)..

و نکته آخر راجع به دلبخواه بودن درسها: همه درسهای پایه و تخصصی رو باید پاس کنید فقط توی بعضی از دروس عمومی به شما حق انتخاب میدن مثلا یا انقلاب رو باید بردارید یا اندیشه سیاسی رو (توی چارت هست). دروس اختیاری هم تا جایی که یادمه 11 واحد هست ولی فقط 9 واحد رو ملزم به انتخاب کردن و پاس کردن هستین.
    Last edited by miss_ava7; 02-02-2016 at 21:33.

11. این کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

سلام. من ترم آخر روانشناسی هستم.
    خوشبختانه ریاضی نداریم فقط سه تا درس مربوط به آمار داریم.

شما بهتره اول برید سایت دانشکده تون و علاوه بر لیست منابع (کتابهای منبع برای هر درس)، چارت رشته روانشناسی (دروس ارائه شده این رشته در طی هشت ترم) رو هم بگیرید و هر ترم طبق همون چارت انتخاب واحد کنید.
    مثلا برای ترم اول اگه هفت هشت درس رو ارائه دادن شما هم سعی کنید همون دروس رو بگیرید تا برنامه کلاسی و روزهای امتحاناتتون جور در بیاد و پیش نیاز درس ها رعایت بشه.
    مگر اینکه مایل باشید واحدهای کمتر یا بیشتری رو مطابق وقت و توانایی تون بردارید..
    البته قطعا میشه طبق چارت انتخاب واحد نکرد. من خودم طبق چارت جلو نرفتم ولی حواسم به این بود که درسهای پیش نیاز رو سریع تر بردارم یا مثلا زمان امتحانات با هم تداخل نداشته باشه..

نظر شخصی من راجع به سایت گلستان منفیه. چون اولا فقط با اینترنت اکسپلورر باز میشه (که بعضی وقتها باز هم نمیشه!) و یا اینکه اپ اندرویدی نداره، فوق العاده از نظر گرافیکی بد و قدیمیه و بخصوص موقع انتخاب واحد مدام باید موس رو روی درس نگه داشت تا سریع تاریخ امتحان و کلاسها رو چک کرد.. بعضی وقتها دیر پرداخت شهریه رو تایید می کنه.. کلا جالب نیست. البته من که حداقل همیشه تونستم کارمو انجام بدم اما اکثر دوستام میرن بیرون انتخاب واحد می کنن چون از گلستان سردرنمیارن...

و راجع به اینکه گفتین خطا میده و نمیزاره بیشتر واحد بردارین معمولا دلیلش معدلتونه، هر چی معدل بالاتر باشه بیشتر واحد میدن (نهایتا 24 واحد در ترم)..

و نکته آخر راجع به دلبخواه بودن درسها: همه درسهای پایه و تخصصی رو باید پاس کنید فقط توی بعضی از دروس عمومی به شما حق انتخاب میدن مثلا یا انقلاب رو باید بردارید یا اندیشه سیاسی رو (توی چارت هست). دروس اختیاری هم تا جایی که یادمه 11 واحد هست ولی فقط 9 واحد رو ملزم به انتخاب کردن و پاس کردن هستین.

دوست گرامی متچکرم از راهنمایی که کردید ..مرسی

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان من خارج از کشورم و کاردانی نرم افزار کامپیوتر دارم
    شنیدم اینجا دانشگاه پیام نور ثبت نام میکنه
    مناسفانه شماره ای که داخل سایت پیام نور گذاشته اشتباه هست و منم فعلا شهر دیگه ای هستم وقتش ندارم برم پایتخت پیداش کنم
    چند تا سوال دارم اگه میشه جواب بدید
    من که کاردانی ازاد گرفتم برای کارشناسی میتونم شرکت کنم پیام نور ؟
    کلاس برگزار میشه ؟ میشه کلاسها رو نرفت ؟
    امتحانات حضوری برگزار میشه ؟
    اگر واحد باقی بمونه میتونم ایران تمومش کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •