تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1106 از 1635 اولاول ... 1066061006105610961102110311041105110611071108110911101116115612061606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,051 به 11,060 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بچه ها من شش ماه هست که یه دوربین فوجی فیلم S4000 خریدم به قیمت 290 . حقیقتا دوربین خوبیه و زوم فوق العاده عالی داره . ولی زیاد از کیفیت عکس هاش راضی نیستم ، یعنی مثلا وقتی عکساش را با یه دوربین 200 تومانی سامسونگ یا کانن مقایسه میکنم کیفیت اونا خیلی بهتره .
    حالا به فکر افتادم این دوربینو بفروشم و یه 200 ، 300 تومان بزارم روش و مثلا یه HS20 فوجی یا P500 نیکن بگیرم . به نظرتون این کار ارزش داره یا بیخیالش بشم ؟

باتشکر
    یادته گفتم ریسکه

کلا ارزش نداره چون اگر یه نیمه حرفه ای دیگه (کلا کامپکت) بخرید باز هم از کیفیت کمش ناراضی میشید ، البته کم تر
    البته شاید یه HS10 ارزش داشته باشه
    حالا شما از نویز ناراضی هستید یا چیزه دیگه ؟؟؟

سلام دوست من

به نظرم چون شما در فضای بسته بیشتر کار میکنید . و معمولا ایزوی بالا زیاد کاربرد داره بهتره از بدنه نیکون همین قیمتی استفاده کنید یعنی مدل D5100 البته این دوربین را با لنز 18-105 تهیه کن هر چند بصورت کیت روش نگذاشته شرکت نیکون ولی میتونی سفارش بدی شرکت ها برات لنز اش را عوض میکنند .

برای فیلم بردارید هم فقط میتونم یه مدل بهت معرفی کنم چون باهاشون کار نکردم .
    فیلم برداری : پاناسونیک MD - H1 قیمت هم حدود 1550 تومان
    برای ست زنبوری ات هم مارک ها متفرقه زیادی تو بازار هست مثل : آلفون - وی استار - اسکوپ که همشون هم ساخت چین اند . ولی توصیه میکنم جیم بی (Gimbei)بگیری که هم قیمت اش مناسب است و هم کیفیت اش نسب به دیگر مارک ها ... .
    سلام محمد رضا ، خوبی جیگر

به نظرم چون شما در فضای بسته بیشتر کار میکنید . و معمولا ایزوی بالا زیاد کاربرد داره
    بیخیال توی اتلیست زیر کلی نور تنظیم شده ، ایزو بالا میخاد چی کار ؟؟؟

2. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

یادته گفتم ریسکه

کلا ارزش نداره چون اگر یه نیمه حرفه ای دیگه (کلا کامپکت) بخرید باز هم از کیفیت کمش ناراضی میشید ، البته کم تر

قبول دارم شاید برای عکاسی در ابعاد 3*4 نیازش نباشه اما تو کار آتلیه که قراره فلاش ها همزمان با هم بزنه شاید بیشتر نیاز اش بشه ...

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------

یادته گفتم ریسکه

قبول دارم شاید برای عکاسی در ابعاد 3*4 بخاطر سافت باکس ها نیازش نباشه اما تو کار آتلیه که قراره فلاش ها همزمان با هم بزنه شاید بیشتر نیاز اش بشه ... در کل تو این رنج برای عکاسی آتلیه کانن توصیه نمیکنم ... و به نظرم تو عکاسی مدل نیکون موفق تر بوده تو این رنج قیمت ...

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

یادته گفتم ریسکه

سلام احسان جان . خوبم عزیز و همشهری گلم ..
    قبول دارم شاید برای عکاسی در ابعاد 3*4 بخاطر سافت باکس ها نیازش نباشه اما تو کار آتلیه که قراره فلاش ها همزمان با هم بزنه شاید بیشتر نیاز اش بشه ... در کل تو این رنج برای عکاسی آتلیه کانن توصیه نمیکنم ... و به نظرم تو عکاسی مدل نیکون موفق تر بوده تو این رنج قیمت ...

4. 2 کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوست من

به نظرم چون شما در فضای بسته بیشتر کار میکنید . و معمولا ایزوی بالا زیاد کاربرد داره بهتره از بدنه نیکون همین قیمتی استفاده کنید یعنی مدل D5100 البته این دوربین را با لنز 18-105 تهیه کن هر چند بصورت کیت روش نگذاشته شرکت نیکون ولی میتونی سفارش بدی شرکت ها برات لنز اش را عوض میکنند .
    سلام

البته در آتليه چون نور هميشه كنترل شدست نياز چنداني به ايزوي بالا نخواهيد داشت.
    ولي در مورد دوربين يكي از بهترينها رو پيشنهاد داديد
    ولي ميتونيد به كنون 1100D , 600D هم فكر كنيد كه براي آتليه عالي هستند و از لنزهاي بسيار با ارزش و با كيفيت و متنوع كنون هم نميشه گذشت...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادته گفتم ریسکه

آره درسته ، یادمه .
    اون موقع برام هزینه اش خیلی مهم بود و نمیخواستم بیشتر از 300 هزینه کنم ( هر چند 45 پول شارژر و 15 کیف و 25 رم دادم که با 290 دوربین نزدیک 375 تومان برام تموم شد )
    ولی الان که فکر میکنم میگم کاشکی 200 بیشتر میزاشتم و یه چیزه بهتر میگرفتم .
    من از S4000 فوجی ناراضی نیستم ، یعنی هم زومش خیلی عالی هست و هم فلاش فوق العاده قوی داره ولی کیفیت عکساش اصلا بهم نمیچسبه . یعنی همون طورکه گفتم مثلا با یه دوربین معمولی کانن که 5 X زوم داره و 12 مگاپیکسله اگه بخام مقایسه کنم باید بگم عکساش کیفیت پایین تری دارند .
    البته مثلا اگه از یه صحنه هم با کانن و هم با دوربین خودم عکس بگیرم کیفیت کلی عکس دوربین من بیشتر باشه ( از نظر رزولیشین ) ولی کیفیت کلی دوربین های دیگه بالاتره ( از نظر شفافیت و وضوح و .... )
    کلا اینکه یه مقدار هم عکساش آبرنگ هست و واقعی نیست .
    حالا نظرتون در مورد اینکه با یه دوربین دیگه عوض کنم چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من یک دوربین خوب تو رنج 300 تومن میخوام لطفا مدلهاتون معرفی کنید

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آره درسته ، یادمه .
    اون موقع برام هزینه اش خیلی مهم بود و نمیخواستم بیشتر از 300 هزینه کنم ( هر چند 45 پول شارژر و 15 کیف و 25 رم دادم که با 290 دوربین نزدیک 375 تومان برام تموم شد )
    ولی الان که فکر میکنم میگم کاشکی 200 بیشتر میزاشتم و یه چیزه بهتر میگرفتم .
    من از S4000 فوجی ناراضی نیستم ، یعنی هم زومش خیلی عالی هست و هم فلاش فوق العاده قوی داره ولی کیفیت عکساش اصلا بهم نمیچسبه . یعنی همون طورکه گفتم مثلا با یه دوربین معمولی کانن که 5 X زوم داره و 12 مگاپیکسله اگه بخام مقایسه کنم باید بگم عکساش کیفیت پایین تری دارند .
    البته مثلا اگه از یه صحنه هم با کانن و هم با دوربین خودم عکس بگیرم کیفیت کلی عکس دوربین من بیشتر باشه ( از نظر رزولیشین ) ولی کیفیت کلی دوربین های دیگه بالاتره ( از نظر شفافیت و وضوح و .... )
    کلا اینکه یه مقدار هم عکساش آبرنگ هست و واقعی نیست .
    حالا نظرتون در مورد اینکه با یه دوربین دیگه عوض کنم چیه ؟
    چقدر ازت میخرند ، چقدر بودجه کنار میزاری ؟؟؟

سلام
    IXUS310 کامل و جدید

9. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام
    سلام همونطور که دوستمون گفت IXUS 310 دوربین خوبیه البته با کیف و لوازم و رم تقریبا ممکنه 370 380 دربیاد
    البته منم تاپیکش رو زدم چون خودم دارم آدرسش تو امضام هس

11. 2 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام همونطور که دوستمون گفت IXUS 310 دوربین خوبیه البته با کیف و لوازم و رم تقریبا ممکنه 370 380 دربیاد
    البته منم تاپیکش رو زدم چون خودم دارم آدرسش تو امضام هس
    مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوره؟
    در بخش فنی تو یه سایت نوشته خروجی usb به کامپیوتر داره و یه سایت دیگه نوشته خروجی usb فقط واسه تلویزیونه. گیج شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوره؟
    در بخش فنی تو یه سایت نوشته خروجی usb به کامپیوتر داره و یه سایت دیگه نوشته خروجی usb فقط واسه تلویزیونه. گیج شدم
    سلام دوست من

خروجی usb ای این دوربین هم برای اتصال به کامپیوتر استفاده میشه و هم برای اتصال به تلویزیون . و خروجی مجزای hdmi هم داره ...

14. این کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

از قابلیت Control Via HDMI در دوربین SX230 چطوری میتونم استفاده کنم؟تلویزیونم سونی KLV-40X350A هست.

با کابل HDMI وصل کردم ولی اتوماتیک میره روی حالت Preview و تو لیست دستگاه های متصل به تلویزیون دوربین رو نمیاره.

هم از دوربین و هم از تلویزیون کنترل از طریق اچ دی ام آی رو فعال کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •