تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1106 از 2376 اولاول ... 10660610061056109611021103110411051106110711081109111011161156120616062106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,051 به 11,060 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اردوي استقلال تهران در كيش منتفي شد
    خبرگزاري فارس: با نظر سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران اردوي اين تيم در كيش منتفي شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، در حاليكه كادر فني استقلال تصميم داشت در تعطيلي 10 روزه ليگ ادامه تمرينات در جزيره كيش انجام شود از اين تصميم خود منصرف شد.
    امير قلعه‌نويي به دليل اينكه قرار است اين تيم در تعطيلي نيم فصل در كيش تمرينات خود را پيگيري كند از سفر اين تيم به كيش براي هفته آينده منصرف شد.
    قرار بود تيم استقلال در تعطيلي 10 روزه ليگ به دليل بازي تيم ملي راهي جزيره كيش شود؛ اما امير قلعه‌نويي به دليل شرايط جوي متفاوت در اين جزيره تيم را در تهران تمرين مي‌دهد.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

بایرن جان مرسی
    دمت گرم کولاک کردی.

تاپیک خلوت شده! دیگه اون شور و شوق چند ماه پیش را نداره!
    سلام
    این چند وقته دیر به دیر میام به تاپیک چونکه وقت ندارم
    سرم خلوت شه نمیزارم پرچم زمین بیفته

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هافبك چپ پاي تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به شرايط تيمش از قهرماني در نيم فصل اول خبر داد.

ميثم منيعي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: ما روزهاي خوبي را تجربه مي‌كنيم و با توجه به پيروزي‌هاي متوالي اين چند وقت اخير، فقط به قهرمان شدن در نيم فصل اول فكر مي‌كنيم و اميدواري زيادي داريم تا به اين مهم برسيم.

اين بازيكن با اشاره به ديدار تيمش با ملوان اظهار داشت: اين تيم با وجود اينكه جايگاه خوبي در جدول ندارند، تيم خوبي است و اگر نتوانيم با آمادگي كامل در مقابل آن بازي كنيم، به طور حتم نخواهيم توانست موفقيت هاي هفته‌هاي گذشته را تكرار كنيم.

منيعي با اشاره به احتمال غيبت مجتبي جباري گفت: جباري يكي از بهترين بازيكنان ليگ برتر است و غنيمتي براي تيم ما محسوب مي‌شود، اما در تيم بزرگي مثل استقلال به خاطر ترافيك بازيكنان كارآمد در همه پست ها، بازي نكردن يك بازيكن نمي‌تواند تاثير منفي داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آشتياني: قول قهرماني نمي‌دهم
    فوتبال- مهدي ربوشه:
    وقتي امير واعظ‌آشتياني در همان هفته‌هاي ابتدايي ليگ جايگزين علي فتح‌الله‌زاده در باشگاه استقلال شد، عده‌اي تصور مي‌كردند او توان رويارويي با حاشيه‌ها را ندارد.

اما همه چيز پس از گذشت چند هفته خود را نشان داد. عملكرد مديرعامل باشگاه استقلال از آنجايي قابل توجه به نظر مي‌رسد كه طي همين دوره كوتاه آبي‌پوشان در فضايي كم حاشيه جايگاه نامناسب خود در جدول ليگ را با قرار گرفتن در نبرد قهرماني تعويض كرده‌اند.
    گفت‌وگوي مديرعامل باشگاه استقلال با همشهري را مي‌خوانيد:

* آقاي آشتياني، خيلي‌‌ها تصور مي‌كردند شما نمي‌توانيد در استقلال موفق شويد.

وقتي به استقلال آمدم تقريبا از همه ديدگاه‌ها شناخت كافي داشتم.

* شايد رسانه‌ها در مواقع باخت بيشتر به دنبال گفت‌وگو با مديران و مربيان هستند اما عملكرد شما تا اينجا مورد توجه بوده است.

ببينيد، اين را جدي عرض مي‌كنم. من كار خاصي در استقلال انجام ندادم. فقط سعي كردم از نيروهاي كارآمد استفاده كنم و اعضاي باشگاه را با يكديگر به هماهنگي برسانم. اگر موفقيتي در استقلال به‌دست آمده شك نكنيد كه قبل از هر فردي هواداران در شكل‌گيري آن نقش داشته‌اند.

* وقتي به استقلال آمديد چالش‌هايي پيش روي شما بود. درست است؟

نه، چالش جدي‌اي پيش روي خودم نمي‌ديدم.

* اما قبول داريد كه حاشيه‌هايي وجود داشت. مخالفت‌هايي كه تا چند هفته براي استقلال مشكلاتي را به همراه داشت.

من دو راه پيش‌رو داشتم؛ اينكه در حاشيه قرار بگيرم و بي‌جهت خودم را درگير مسائل كنم كه در نهايت به استقلال آسيب‌ مي‌رساند و يا اينكه بدون توجه به حرف و حديث‌ها كار خودم را انجام بدهم. من راه دوم را انتخاب كردم. پشيمان هم نيستم.

* شرايط را چطور ديديد؟

وضعيت استقلال خوب نبود اما به كمك همه دوستان امتيازات منفي را به امتيازات مثبت تبديل كرديم. من بايد دست به آسيب‌شناسي مي‌زدم و خيلي زود به نتيجه مي‌رسيديم. البته شتابزده عمل نكردم و از اين بابت راضي‌ام.

* شيوه شما در مديريت چيست؟

بعضي‌ها فكر مي‌كنند مديريت كار ساده‌اي است. مثلاً فقط بايد بداخلاق يا خوش‌اخلاق باشيد. اينها را اصول مديريت مي‌دانند. غافل از اينكه تعادل در رفتار و موضع‌گيري‌ها مهمترين مسئله مديريتي به‌حساب مي‌آيد. من يك مدير متعادل هستم، همين.

* عده‌اي تصور مي‌كنند حضور واعظ‌آشتياني با توجه به مختصات مديريتي كه از او مي‌شناسيم چندان مورد پذيرش بعضي از مسئولان تيم استقلال نيست. نظرتان چيست؟

گمان نمي‌كنم چنين مسئله‌اي صحت داشته باشد. تأكيد مي‌كنم كه تفاهم و تعادل، استقلال را تا اينجاي كار به موفقيت رسانده است. اين تيم بدون كمترين حاشيه، كار خود را انجام مي‌دهد. من همان روز اول هم به عوامل اجرايي و بازيكنان گفتم كه فقط بايد كار خودتان را انجام بدهيد.

* اما اين اتفاق رخ نداد. حداقل در برخي موارد بعضي‌ها آن را زيرپا گذاشتند.

فكر نمي‌كنم اينطور باشد.

* آيا اين امير قلعه‌نويي نبود كه با تشكيل كميته فني مخالفت كرد؟

آقاي قلعه‌نويي هيچ مخالفتي با تشكيل كميته فني ندارد. از اين بابت اطمينان دارم.

* پس به چه دليلي اين مسئله راكد ماند؟

مسئله تشكيل كميته فني به هيچ وجه متوقف يا منتفي نشد.

* اما هنوز نه افراد آن مشخص شده‌اند و نه چنين كميته‌اي تشكيل شده است. اينطور نيست؟

ببينيد، ما بايد طوري عمل كنيم كه بعدها متهم به شتابزدگي نشويم.

* البته همين موضوع چند روزي براي استقلال حاشيه‌هايي را به دنبال داشت. عده‌اي از حضور حجازي و پورحيدري در اين كميته خبر دادند و به دنبال آن قلعه‌نويي نيز واكنش منفي از خود نشان داد.

معتقدم همه پيشكسوتان محترم هستند. درست به همين دليل است كه مي‌گويم نبايد شتابزده عمل كنيم. من با دست خودم حاشيه و تشنج را به استقلال بر‌نمي‌گردانم چون براي ايجاد آرامش در باشگاه زحمت كشيده‌ام.

* آيا قلعه‌نويي مخالف تشكيل كميته فني نيست؟

نه، او مخالفتي ندارد و با نگاه من كاملاً موافق است. از اين گذشته قرار نيست كميته فني در كار قلعه‌نويي دخالت كند.

* آقاي آشتياني، در موفقيت استقلال چه سهمي براي خودتان قائل هستيد؟

كمترين سهم، اما مديري نبودم كه حاشيه‌ها را دامن بزنم. امروز مربيان بزرگي را در دنياي فوتبال مي‌بينيم كه موفق نيستند. چون مدير خوبي در كنار آنها وجود ندارد و چون اساساً ميان مربي و مديرعامل درك متقابلي وجود ندارد.

* رابطه شما با قلعه‌نويي چگونه است؟

قلعه‌نويي مربي منطقي و باهوشي است. كار كردن با او اصلاً دشوار نيست. ببينيد، از رفيق بودن چيزي عايد تيم نمي‌شود. اهل سردادن چنين شعارهايي نيستم. بيشتر به چارچوب و شرح وظايف اعتقاد دارم تا رفاقت و اين قبيل واژه‌ها. صميميت را نفي نمي‌كنم، چيز خوبي است اما اين صميميت هيچگاه نبايد
    به اتخاذ تصميمات غلط منجر شود.

* آيا اين مسئله صحت دارد كه چندي پيش اجازه نداديد اطرافيان او در هتل المپيك ميهمان استقلال باشند؟

صحت ندارد. همان موقع هم تكذيب كردم و براي آن خبرگزاري جوابيه فرستادم. اما انگار آنها به گفته خودشان اصرار دارند. من هم از طريق قانوني پيگيري مي‌كنم.

از اين گذشته دليلي ندارد مديرعامل در اين خصوص وارد عمل شود. سرپرست تيم درباره مسائل اينچنيني كاملا توجيه است و مي‌داند كه چند نفر بايد همراه تيم باشند.دليلي ندارد كه من اين مسائل را گوشزد كنم. من از شما مي‌پرسم اگر تيم ما 25 نفره است چه دليلي دارد كه 45 نفر با تيم ما نهار بخورند؟

* آقاي آشتياني، استقلال در نبرد قهرماني قرار گرفته است. چه نظري داريد؟

همدلي ميان هواداران و تيم اصلي‌ترين دليل موفقيت استقلال بوده است. خوشبختانه استقلال به اين باور رسيده كه مي‌تواند قهرمان شود اما من قول قهرماني نمي‌دهم. چون فوتبال حوادث مختلفي دارد.

من از حوادث پيش‌بيني نشده بي‌خبرم. البته هيچكس فكرش را نمي‌كرد كه استقلال فاصله 9 امتيازي با پرسپوليس را از ميان بردارد و حتي بالاتر از رقيب هميشگي خود قرار بگيرد.

* اين مسئله به حضور شما هم مربوط مي‌شود. هر چند يكي، دوبار در اين باره كم لطفي شده بود. خود شما هم البته واكنش نشان داديد و گفتيد بي‌انصافي است كه نقش مديريت را ناديده بگيريم.

قلعه‌نويي منظور خاصي نداشت. منظورش من نبودم. او كلي گفته بود من هم يك بحث كلي را مطرح كردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امیدوارم بازی بعدیمون را ببریم!
    من که از این بازی خیلی می ترسم چون اینجا فقط جلوی ملوان بازی نمی کنیم بلکه زمین هم در کنار اونها و رقیب ما هست!
    این چند وقته دیر به دیر میام به تاپیک چونکه وقت ندارم
    سرم خلوت شه نمیزارم پرچم زمین بیفته

دمت گرم.

تازگی ها خیلی از بچه ها پیداشون نیست!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در تمرين امروز رخ داد
    شعار هواداران استقلال تهران عليه فردوسي‌پور
    خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال تهران در تمرين عصرگاهي عليه مجري برنامه تلويزيوني 90 شعار دادند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين عصر استقلال از ساعت 45/15 در ورزشگاه دستگردي آغاز شد.
    در اين جلسه مهرداد پولادي پس از 10 دقيقه صحبت با امير قلعه‌نويي به دليل مصدوميت محل تمرين را ترك كرد.
    مجتبي جباري تنها غايب تمرين امروز بود.
    بيژن كوشكي با تاخير خود را به ورزشگاه رساند.
    حسين قنبري بازيكن فصل گذشته آبي‌پوشان براي احوالپرسي با هم‌تيمي‌هاي سابق خود در دستگردي حاضر شد.
    حدود 50 هوادار تمرين را نظاره ‌كردند. آنها بدون دليل خاصي عليه عادل فردوسي‌پور شعار سر داده و وي را "پولكي" خطاب كردند.
    بازيكنان پس از سانتر از جناحين و تمرينات تاكتيكي به كار خود پايان دادند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در صورت تشخيص كادر فني
    جباري مي تواند مقابل ملوان بازي كند
    خبرگزاري فارس: مشكل مصدوميت هافبك تيم فوتبال استقلال تهران حاد نبوده و مي تواند مقابل ملوان بازي كند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، در روزهاي اخير گفته شد كه به احتمال زياد مجتبي جباري به دليل مصدوميت مقابل ملوان انزلي غايب خواهد بود.
    به گفته پزشك تيم استقلال مصدوميت جباري در حدي نيست كه نتواند به ميدان برود و به همين دليل اگر مربيان اين تيم تشخيص دهند كه در زمين انزلي از او استفاده كنند مي تواند به ميدان برود.
    ديدار استقلال مقابل ملوان پنج شنبه هفته جاري در ورزشگاه تختي برگزار مي شود.
    اين تيم فردا ساعت 14 به رشت رفته و در هتل سپيد رود اين شهر مستقر مي شود و صبح بازي با اتوبوس راهي انزلي مي شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهاني: من مهاجم لاليگايي هستم
    فوتبال- كريم اعظمي:
    اين هنر آرش برهاني بود كه غروب دوشنبه تمامي حاضران در ورزشگاه آزادي را شگفت‌زده كرد.

درست مثل فصل قبل كه ساده‌ترين موقعيت‌ها را در چند قدمي دروازه از دست مي‌داد تا براي هواداران استقلال جاي هيچ عكس‌العملي باقي نماند جز اينكه روي پاهاي خود بايستند و با چشم‌هاي بهت‌زده و متعجب خود عليه برهاني شعار بدهند، فوتباليستي كه حالا با 9 گل زده آقاي گل ايران است. شايد تمديد قرارداد برهاني يك خبر بد براي هواداران استقلال بود وقتي قلعه‌نويي هم براي حفظ اين مهاجم كه بدترين فصل فوتبالي‌اش را پشت‌سر گذاشته بود ترديد داشت. بي‌جهت نبود كه علي نظري‌جويباري شبانه‌روز براي جذب ابراهيم توره تلاش مي‌كرد ولي حالا اين مهاجم گران‌قيمت سنگالي تبديل به يك مهره سوخته براي سرخ‌ها شده و برهاني سكوهاي ورزشگاه آزادي را به تسخير خود درمي‌آورد.

يك سال آرش نبودم

* تماشاي اين آرش برهاني كه به ساده‌ترين حد ممكن هت‌تريك مي‌كند، براي خيلي‌ها قابل تصور نيست. قبول داري؟

راستش نمي‌دانم چطور جواب اين سئوال را بدهم ولي من فصل بسيار بدي را پشت‌سر گذاشتم، البته اطمينان داشتم كه يك روز همه چيز درست مي‌شود. همه نسبت به من بدبين شده بودند ولي از فصل قبل تجربيات زيادي را به دست آوردم.

* چه عواملي باعث تغيير آرش برهاني شد؟

بازيكنان تيم خيلي كمكم كردند و حالا همه دوست دارند كه من گل بزنم. از كادرفني هم بايد تشكر كنم چون زحمات زيادي برايم كشيدند و تمرينات ويژه‌اي را در نظر گرفتند تا به شرايط خوبي برسم در ضمن هواداران نيز نسبت به من لطف داشتند.

* فكر مي‌كني چرا فصل پيش همه چيز عليه تو بود؟

من در 6 هفته ابتدايي 4 گل براي استقلال زدم ولي تيمم نتيجه نمي‌گرفت و اين موضوع در عملكرد تمامي بازيكنان تأثير گذاشت. متأسفانه جوي عليه من به وجود آمد كه باعث شد تا تمركز و روحيه‌ام را از دست بدهم و آرامش نداشته باشم.

* حالا ديگر نمي‌توان به برهاني لقب يك مهاجم گل‌نزن را داد، اينطور نيست؟

من قبلاً‌ هم گلزن بوده‌ام. فصل قبل از تمامي بازيكنان بيشتر گل زدم و اين منصفانه نيست به من بگويند مهاجم گل‌نزن. فصل قبل اتفاقاتي پيش آمد تا يك سال آرش واقعي نباشم ولي حالا خوشحالم كه شرايط عوض شده است.

* فكر مي‌كني آقاي گل شوي؟

موفقيت استقلال از موفقيت فرد مهمتر است و اول به فكر نتيجه‌گرفتن تيم هستم و در كنارش دوست دارم عنوان آقاي گلي را هم از آن خود كنم.

* كدام مهاجم را اصلي‌ترين رقيب خودت مي‌داني؟

همه آنهايي كه الان مدعي آقاي گلي هستند.

* به نظر تو استقلال چقدر براي قهرماني شانس دارد؟

شانس زيادي داريم. فكر مي‌كنم پتانسيل رسيدن به قهرماني را داشته باشيم البته از حالا زود است كه در اين مورد حرف بزنيم.

* آخرين باري كه در ليگ‌برتر هت‌تريك كردي كدام بازي بود؟

2 سال پيش و قبل از اينكه از پاس به ليگ امارات بروم، در بازي با سپاهان هت‌تريك كردم و 3 گل به مهدي رحمتي زدم. از سالي كه به ليگ‌برتر آمدم در تمامي فصل‌ها هت‌تريك كردم و فقط سال گذشته نتوانستم اين كار را انجام بدهم.

* قلعه‌نويي در هفته‌هاي گذشته بارها تركيب مهاجمانش را عوض كرده و با اين شرايط در بعضي از بازي‌ها نيمكت‌نشين مي‌شوي. اين موضوع باعث ناراحتي تو نمي‌شود؟

خير، من هر وقت بازي كنم انگيزه دارم و اين مسائل ناراحتم نمي‌كند.

* مي‌گويند قرار است فصل آينده به اروپا بروي؟

من چند سال پيش بايد مي‌رفتم ولي هنوز هم دير نشده است.

* آيا از تيمي پيشنهاد داري؟

خير، ولي دوست دارم در اسپانيا بازي كنم. من مهاجم لاليگايي هستم و مي‌توانم در اين كشور فوتبال بازي كنم.

تيم‌ملي را دوست دارم

آرش برهاني، فوتباليست مورد علاقه برانكو ايوانكوويچ بود و حتي زماني هم كه در اوج نبود توسط اين مربي كروات به تيم‌ملي دعوت مي‌شد. برهاني در زمان قلعه‌نويي به تيم‌ملي دعوت نشد و اين شرايط با آمدن علي دايي هم ادامه داشت ولي او حالا بهترين گلزن ليگ‌برتر است و احتمالش زياد است كه بعد از مدت‌ها به تيم‌ملي برسد.

برهاني در اين خصوص مي‌گويد: «براي من افتخار است كه پيراهن تيم‌ملي را بر تن كنم و اميدوارم پس از مدت‌ها دعوت شوم. تيم‌ملي را طور ديگري دوست دارم و تلاش مي‌كنم تا روزهاي خوب گذشته را تكرار كنم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه‌نويي، بازي ابراهيم زاده را به هم زد
    فوتبال- كريم اعظمي:
    امير قلعه‌نويي روز جمعه مردي را شكست داد كه خيلي‌ها او را به عنوان بهترين آناليزور و تمرين‌دهنده فوتبال ايران مي‌شناختند.

البته قبل از اينكه در اولين تجربه سرمربيگري روي نيمكت ‌ذوب‌آهن بنشيند. بي‌جهت نبود كه قلعه‌نويي بعد از رسيدن به تيم‌ملي دست روي ابراهيم‌زاده گذاشت ولي روابط اين دو نفر بعدها كمي تيره شد چون قلعه‌نويي انتظار داشت ابراهيم‌زاده پس از آنكه سرمربي موقت تيم‌ملي شد به نوعي از او اجازه بگيرد و حتي در مصاحبه‌اي گلايه‌آميز گفت: «ابراهيم‌زاده حتي يك زنگ هم به من نزد.»

قلعه‌نويي در تمرينات هفته گذشته و در بازبيني فيلم‌هاي بازي ذوب‌آهن به شاگردانش گوشزد كرده بود كه تيم اصفهاني بهترين و هماهنگ‌ترين مثلث تهاجمي ليگ را در اختيار دارد. سرعت بالاي ايگور كاسترو، محمدرضا خلعتبري و اسماعيل فرهادي مهمترين نگراني قلعه‌نويي قبل از رويارويي با صدرنشين بود آن هم در شرايطي كه سرمربي استقلال در بازي‌هاي قبلي از عملكرد خط دفاعي تيمش انتقاد كرده بود و به نوعي حق داشت كه با در اختيار داشتن مدافعان بلندقامتي كه در بازي سرعتي ضعيف هستند نگران مثلث تهاجمي ذوب‌آهن باشد.

همه چيز اما طبق خواسته قلعه‌نويي رقم خورد و او ذوبي‌ها را غافلگير كرد، هر چند كه منصور ابراهيم‌زاده نظر ديگري دارد و مي‌گويد:‌ «هيچ يك از تفكرات استقلالي‌ها براي ما غافلگيركننده نبود و روي اشتباهات خودمان باختيم.»

ابراهيم‌زاده: آنها به نتيجه نرسيدند

ابراهيم‌زاده با اين فكر بازي را شروع كرد كه استقلال با توجه به شرايط ميزباني، بازي را انتحاري آغاز خواهد كرد و اين بهترين فرصت براي تيمش خواهد بود تا در ضدحملات و با استفاده از بازي سرعتي خلعتبري، كاسترو و فرهادي به گل برسد. شروع بازي اما چيز ديگري را نشان داد و استقلال برخلاف مسابقات قبلي بدون گروگذاشتن، حمله نكرد و نكته حائزاهميت اينكه هنگام حمله كردن،‌ 5 بازيكن در زمين خودي حضور داشتند.

قلعه‌نويي در نيمه اول به خسرو حيدري و ميثم منيعي اجازه نفوذ نداد و آنها در سمت چپ و راست مامور مهار كاسترو و خلعتبري بودند و اين شكل بازي را عوض كرد تا ذوبي‌ها بازي را در دست بگيرند. اين اتفاق اما براي تيم اصفهاني خوشايند نبود چون تاكتيك آنها فقط براساس ضدحملات طراحي شده بود و شاگردان ابراهيم‌زاده به هيچ عنوان تصور نمي‌كردند كه در همان نيمه اول شيوه بازي متفاوتي از استقلال ببينند. بي‌دليل نبود كه ذوب‌آهن از لحاظ درصد مالكيت توپ تيم برتر بود ولي برنامه‌اي براي حمله كردن نداشت.

ابراهيم‌زاده اما نظر ديگري دارد، او مي‌گويد: «در نيمه اول اصلا قصد نداشتيم دفاع كنيم و روي ضدحملات به گل برسيم. هدف ما گلزني در 15 دقيقه اول بود ولي متاسفانه اسماعيل فرهادي نتوانست خواسته‌هاي ما را در زمين اجرا كند. او يا تك‌روي مي‌كرد يا فرصت‌ها را از دست مي‌داد و اين باعث شد تا حملات ما نتيجه‌اي نداشته باشد.»

وي تاكيد مي‌كند:‌ «تنها اتفاقي كه ما را غافلگير كرد خطايي بود كه محسن قهرماني گرفت و اگر توجه كنيد مي‌بينيد كه او در چنين مسابقاتي هميشه دوست دارد تصميماتي بگيرد كه مورد توجه باشد. ما در نيمه دوم و قبل از گرفتن اين خطا به هدفمان رسيده بوديم و حملات استقلال در حال كمتر شدن بود. حتي آنها مي‌خواستند عليزاده را وارد زمين كنند، پس نتيجه مي‌گيريم كه استقلال به نتيجه نرسيد و قصد داشت روي توپ‌هاي بلند و اوت دستي به گل برسد كه در همان لحظات به گل اول دست پيدا كرد.»

ابراهيم‌زاده در پايان در اظهارنظري جالب‌توجه مي‌گويد: «استقلالي‌ها مي‌دانستند ما تيم بابرنامه‌اي هستيم به همين دليل هر وقت من كنار زمين مي‌آمدم تا دستورات تاكتيكي را به شاگردانم بدهم، تماشاگران اين تيم سوت مي‌زدند تا صداي من به بازيكنان نرسد. آنها در اين مورد از كادر فني دستور گرفته بودند.»

ابراهيم‌زاده در توصيف برنامه‌هاي تاكتيكي‌اش به اين نكته اشاره مي‌كند كه به هيچ عنوان توسط استقلال غافلگير نشدند ولي بايد گفت كه قلعه‌نويي در اين برد نقش قابل توجهي داشت. او در نيمه دوم حيدري و منيعي را آزاد كرد تا اين‌بار شكوري و قرباني مامور مهار كاسترو و خلعتبري باشند و اين بهترين فرصت براي آبي‌ها بود كه نيمه‌دوم، رو به بازي انتحاري بياورند. در اين ميان اشتباهات شاهين خيري و صالحي‌نژاد و همچنين افت بدني ذوبي‌ها بهترين فرصت براي استقلال بود تا با كسب 3 امتياز به صدر جدول نزديك شود. اين برد آنقدر براي قلعه‌نويي خوشحال كننده بود كه بعد از بازي گفت: «ياد سالي افتادم كه استقلال را قهرمان كردم.»

ستاره‌اي به نام جباري

درخشش مجتبي جباري در استقلال همچنان ادامه دارد. او بدون‌شك در حال حاضر بهترين بازيكن اين تيم است كه در بازي با ذوب‌آهن هم توانست با بازيسازي خوب خود و زدن يك گل نقش زيادي در برد آبي‌پوشان داشته باشد. حالا جباري كنار جان واريو، خلاق‌ترين خط هافبك بين تيم‌هاي ليگ‌برتري را تشكيل داده‌اند و جباري در توصيف همبازي برزيلي‌اش مي‌گويد: «او فوق‌العاده باهوش، خوش‌تكنيك و خلاق است.»

جباري در خصوص بازي با ذوب‌آهن مي‌گويد: «ما نسبت به بازي‌هاي قبلي بانشاط‌تر فوتبال بازي كرديم و بايد بگويم كه استقلال در حال نزديك‌شدن به روزهاي اوج است. اگر اين روند را ادامه دهيم به طور حتم مدعي اول قهرماني خواهيم بود.» جباري كه حالا به روزهاي اوج نزديك شده، مي‌گويد: «فوتباليست هميشه بالا و پايين دارد و من روزهاي سختي را گذرانده‌ام ولي خوشحالم كه حالا شرايط عوض شده و دوست دارم كه هميشه در اوج باشم و از فوتبالي كه بازي مي‌كنم لذت ببرم.»

شماره هشت آبي‌ها كه باز هم براي استقلال گلزني كرد، تاكيد مي‌كند: «گل زدن هميشه لذت‌بخش است و نسبت به گذشته عطش بيشتري براي گلزني دارم ولي قبلا هم گفته بودم كه وظيفه اصلي من بازيسازي است و به اين موضوع بيشتر فكر مي‌كنم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حجازى: مطمئنم ابومسلمى ها توى كارم نمى گذارند

بازيكنان استقلال وسط زمين به من مى خنديدند

حميد رضا عرب

«بايد از جايى شروع مى كردم، نمى توانستم به در و ديوار نگاه كنم، مى خواستم دوباره وارد گود شوم.» اينها جملاتى است كه ناصر حجازى درباره دلايل حضورش در مشهد به زبان مى آورد. دلايلى كه نشان مى دهد او با يك انگيزه پنهان دوباره قصد دارد مربيگرى در عرصه ليگ برتر فوتبال ايران را تجربه كند. چه چيزى مى تواند ناصر حجازى را براى رسيدن به اين هدف يارى رساند آيا تجربه تلخى كه در استقلال داشت، يك فصل كابوس وار، روزهايى كه به ناكامى گذشت، مخالفت هاى هيات مديره وقت استقلال و شايد به قول خودش نامهربانى هايى كه از جانب برخى بازيكنان او را به چالش مى كشاند، تجربه خوبى براى موفقيت در ابومسلم خواهد شد حجازى قصد دارد با رويكرد تازه اى وارد بافت بومى فوتبال مشهد شود. آيا او توان مقاومت مقابل جو سنگين فوتبال مشهد را خواهد داشت ناصر حجازى مثبت به اين موضوع نگاه مى كند. انگيزه اى كه در وجود ناصر حجازى شكل گرفته شايد او را در فوتبال شكست خورده و به گل نشسته ابومسلم موفق كند و شايد هم از نگاه بدبينى حجازى با شكستى ديگر فوتبال مشهد را ترك كند! با ناصر حجازى گفت وگو مى كنيم. مردى كه با حضور دوباره اش در فوتبال بار ديگر خبرساز خواهد شد و بى ترديد جريان تازه اى را به راه خواهد انداخت.

به واسطه مشكلاتى كه در استقلال داشتيد شايد تصور مى شد ديگر وارد گود نشويد. ناصر حجازى به چه دليل مربيگرى ابومسلم، تيمى كه در بدترين شرايط سال هاى اخير به سر مى برد را قبول مى كند
    اول از هر چيز بايد بگويم هنوز مربيگرى ام در مشهد قطعى نشده. آقاى شكوهى معاون باشگاه ابومسلم به منزلم آمد و ساعاتى گفت وگو كرديم. در نهايت نتيجه حرف هاى ما اين شد كه فردا به مشهد بروم و گفت وگوهاى نهايى را انجام بدهم.
    به هر ترتيب به نظر مى رسد مربيگرى شما در ابومسلم قطعى شده باشد.
    خب، من هم بايد دوباره شروع مى كردم. من هميشه مى گويم بايد كار كرد.
    حتى اگر يك فضاى سخت و دشوار براى شما شكل بگيرد روزهاى سختى در كمين شما است آقاى حجازى !
    شما هم حرف بقيه را مى زنيد. همه اش منفى فكر مى كنيد. چون من ناصر حجازى هستم اين ذهنيت را داريد
    نه! اصلا اين طور نيست. شرايط سختى كه فصل قبل پشت سر گذاشتيد ناخودآگاه اين ذهنيت را ايجاد مى كند وگرنه حداقل چيزى كه درباره شما وجود دارد اين است كه به لحاظ اعتبارى مى توانيد بزرگ ترين چهره اى باشيد كه در فوتبال مشهد فعاليت كرده است.
    يكسرى تحليل هاى غلط درباره من وجود دارد. همه فكر مى كنند حجازى هر جا پايش را بگذارد توأم خواهد شد با ناكامى و بدبختى. چرا مثبت فكر نمى كنيد، چرا نمى گوييد حجازى در مشهد موفق مى شود
    مشهد بافت بومى خود را حفظ كرده و شايد اين موضوع باعث آزار شما شود.
    من به اين اتفاق مثبت نگاه مى كنم. فكر مى كنم فوتبال ۶۰-50 ساله مشهد پتانسيل بسيارى براى رشد و پيشرفت دارد و مى توان در آنجا موفق شد.
    اگر به زمانى كه شما در استقلال حضور داشتيد برگرديم متوجه مى شويم هميشه از يكسرى تهديدهاى بيرونى گله مى كرديد. اتفاقاتى كه در استقلال براى شما افتاد شايد در مشهد هم تكرار شود.
    درباره استقلال لازم است نكاتى را به شما بگويم. اولا كه همين حالا اگر امتيازهايى كه من در زمان مربيگرى در استقلال تا هفته سيزدهم گرفتم را با نتايج كنونى مقايسه كنيد متوجه مى شويد كه فقط ۴ امتياز كمتر است. نكته ديگر اين است كه استقلال سال گذشته مثل الان خرج نكرد و براى من جاى تعجب دارد كه بعضى ها نتايج امروز استقلال را با آن روزها قياس مى كنند.
    اگر بخواهيد شرايط فعلى ابومسلم را با استقلال سال گذشته قياس كنيد فكر مى كنيد شرايط كارى كدام يك بهتر باشد
    فصل قبل در استقلال هيچ وقت از جانب هيات مديره آرامش نداشتم. آنها مدام توى كار من مى گذاشتند و اجازه نمى دادند من راحت كار كنم. حتى از جانب ۲ بازيكن هم مشكلاتى داشتم.
    كدام بازيكنان
    اسم شان را نمى آورم اما آن ۲ نفر را هيچ وقت نمى بخشم. آنها در زمين راه مى رفتند و بعد از بازى به من مى خنديدند.
    چرا همان موقع اعتراض نكرديد
    آن روزها پاى استقلال وسط بود. بايد تحمل مى كردم، بايد مى جنگيدم و از همه تجربه ام استفاده مى كردم تا استقلال موفق شود.
    اما همين تودارى شما در نهايت باعث اخراج تان شد.
    من فكر مى كنم نتيجه عملكرد هر كس را خدا مى دهد. اينها در برابر عدالت خدا پشه هم نيستند! من هم از شما مى خواهم گذشته را همين جا دفن كنيد، چرا همه اش به روزهاى تلخ گذشته فكر مى كنيد
    اين موضوع كه نام حجازى با ناكامى عجين شده را قبول داريد
    من گذشته تلخى دارم كه مسبب آن كسانى بودند كه من آنها را كمك خودم مى ديدم اما در عمل اتفاقات ديگرى مى افتاد. الان ديگر به راحتى اعتماد نمى كنم و شرايط الان با گذشته خيلى فرق مى كند.
    به آينده كارى تان در ابومسلم خوشبين هستيد
    من هميشه مثبت نگاه مى كنم اما نمى دانم چرا نه در ورزش بلكه در جامعه ما نااميدى و منفى بافى باب شده است. همه مى گويند نمى شود، نمى توانيم، سخت است و هزار بهانه ديگر. بايد اين طرز تفكر را از ذهن دور كرد.
    ارزيابى تان از فوتبال مشهد چيست
    گفتم كه آنها حدود ۶۰ سال سابقه دارند. يك شهر فوتبال خيز كه توقع مردم از ابومسلم خيلى زياد است. فكر مى كنم با كمك مديريت باشگاه بتوانيم از اين وضعيت بغرنج خارج شويم.
    اما آنها در اوج بحران مالى قرار دارند و با سختى فراوان خرج تيم شان را در مى آورند.
    با آقاى شكوهى معاون باشگاه ابومسلم خيلى حرف زدم. قرار شد كارهاى مهمى انجام شود. من به آنها گفتم بايد تيم را تقويت كنيد. به همين دليل به دنبال تجهيز تيم هستم.
    به دنبال بازيكن خارجى هم هستيد
    فكر نمى كنم در برهه كنونى در كشورمان بازيكن خوبى بدون تيم مانده باشد براى همين به دنبال چند بازيكن خارجى هستم كه البته با دقت فراوان آنها را انتخاب مى كنم.
    فكر مى كنيد از جانب مديريت، هيات مديره و تماشاگران حمايت هاى كافى از شما انجام شود
    من مطمئن هستم آنجا موفق مى شوم. حداقل اينجا هيات مديره با من همفكر است و مطمئن هستم هيچ بازيكنى مثل آن زمان استقلال به خودش اجازه نمى دهد وسط زمين راه برود.
    دستياران تان را انتخاب كرده ايد
    قطعا كسى را انتخاب مى كنم كه به او اعتماد داشته باشم. دوست ندارم از جانب دستياران اختلاف نظرى پيش بيايد براى همين دارم فكر مى كنم.
    و درباره تقابل احتمالى با اميرقعله نويى
    هر وقت قرار شد با استقلال بازى كنم درباره اش حرف مى زنم، الان زود است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •