خیر...بازی مخصوص برای کامپیوتر پورت شده... و تو قسمت آپشن بازی تنظیمات گرافیک و این چیزا وجود داره....
ولی احتیاجی به نصب نداشت و پورتابل بود
خیر...بازی مخصوص برای کامپیوتر پورت شده... و تو قسمت آپشن بازی تنظیمات گرافیک و این چیزا وجود داره....
ولی احتیاجی به نصب نداشت و پورتابل بود
تنظيمات گرافيكي رو low بزار اونجارو رد كردي بد ببر بالا اگه نشد مشكل از خود بازييه كاريش نميشه كرد
خيلي قديميه از كجا گير آوردي ؟من يادمه 2 بار تا آخرش رفتم كل اسلحه هاشم باز كرده بودم![]()
باشه یه امتحانیش می کنم......
از سایت ------------- دانلودش کردم .اونم شانسی....بابا من همون اول کاری رفتم پولشو کردم 999999 .
برای من تجدید خاطره مهمه نه رفتن بازی..بازی رو که اون موقع تو PS1 صد دفه بازی کردم..مهم الان تجدید خاطرست
سیستمم اینه:
windows:xp sp3
graph:NVidia geforce 7300 GS
ram: 2 G
cpu:P4-3.60GHz
DirectX:9
من توي Batman Arkham Asylum مشكل پيدا كردم
توي 5 درصد از بازي هستم
وقتي ميخوام يه جا برسم ارور زير رو ميده (فقط اين يه جا رو مشكل داره)
---------------------------
Microsoft Visual C++ Runtime Library
---------------------------
Runtime Error!
F:\Program Files\\Batman Arkham Asylum\Binaries\ShippingPC-BmGame.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
Last edited by light; 06-01-2010 at 10:16.
نه مطئصفانه درست نشد.....بی خیالش شدم..فک کنم بازی عیب داره
بله به احتمال زياد مشكل از خود بازي ،شما اگر خيلي دلت ميخواد اين بازي رو انجام بدي خوب با مبدل بازي كنيد ديگه اينجوري مشكل ساز نيست،بازي هاي ps 1 روي همه سيستم ها اجرا ميشن![]()
یه نرم افزار به نام Microsoft Visual C++ Runtime Library داخل سی دی هست نصبش کن![]()
من این درخواست رو دادم اومدین به من گیر دادین که اینجا نباید بگی.حال:سلام جایی برای این درخواست ندیدم پس اینجا میگم من بازی starcraft 1.12 رو دانلود کردم اما کرک میخواد اگه کسی کرکش رو داره بزاره.
بعدش این رو گفتم که کسی محل نزاشت!!!گفتم که پیداش نکردم حالا یکی لطف کنه آدرسش رو بده.
خوب اگه سخته واستون که اینجا کرک رو بزارین حداقل آدرس اون تاپیک رو بدید تا من اونجا درخواستم رو بدم!!![]()
من خودم كركشو ندارم ولي يه سر به GameCopyWorld بزن پيدا مي كني![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)