پا ک شو د
پا ک شو د
Last edited by alimail3248; 11-06-2014 at 08:38.
چقدر شما و بقیه دوستان ساده انگارانه فکر می کنید اگر isp خلوت بشه کیفیت بهتر میشه ... اگر تمام کاربر ها هم برن 1 میلی ثانیه پینگ شما تغییر نمی کنه !!!! این چه حرفیه که میزنید ؟؟ این مسئله برای isp توی ایران صدق نمی کنه . اگر همین الان یک سری کوفت و زهرمارهای شیلترینگ کم بشه پینگ شما تا 70 هم با اروپا میاد ... مخابرات الان بعضی روزها پینگش عالیه بعضی روزها هم داغون .. تعداد کاربرها هم همون قدر یکسانه ... مشکل از دست کاری های گاه و بیگاه توی نت هست ... تضمین می کنم با کاهش مشترکان هیچ تفاوتی در کیفیت سرویستون احساس نکنید ... اگر پینگ خوب باشه حتی تمام ظرفیت پهنای باند هم پر باشه باز کیفیت معقول به شما میرسه ... توضحیش طولانیه یک کلام تعداد کاربر توی isp های ایرانی تاثیری نداره ...شاتل همین الان سرویس گیمینگ میده پینگش با اروپا 70 هست ، یکی هم از همون شرکت سرویس داره پینگش 500 !!!!
ها علي امپرت زده بالا ياد اون روزا بيفت<مخابرات دوست من است >يادته؟
الانم هم شبانه حذف شد هم نامحدود و هم پهناي باندشون تموم شده و نميدونن چيكار كنن هنوز دنبال بهتر شدن مخابراتي مگه تا حالا وضعش بهتر شده؟نت مخابرات هميشه در حال پسرفته بايد پذيرفت
امروز رفتم نمایندگی پیشگامان : نتیجه :
1- سرویس های نامحدود سرعت واقعی دارن . ضریب اشتراک 1 به 8 کاهش سرعت هم بعد از حجم مشخصی نداره ...
2-شبانه 128 تا 1 مگ از 1 تا 7 صبح و 2 مگ به بالا از 1 تا 8 صبح ! کاهش سرعت در ساعات شبانه نداره ( دورغ گفت این مورد رو فکر کنم ولی)
3- پینگش با سرورهای مثل 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بین 400 تا 600 و سرورهای داخلی 300 به بالا
پیش ما که پورت خالی نداشت ...
اگر کسی این تعرفه های 20 گیگی رو چک کرد و شبانه داشت لطفا این جا اطلاع رسانی کنه
بین 4 تا شرکت سرویس دهنده مخابرات چه تفاوتی وجود داره ؟؟؟ الان پردیس - ضحی کیش و پاس ماناماد توی شهر ما نمایندگی دارن !! مثلا چه تفاوتی دارن ؟؟؟![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 08-06-2014 at 23:34.
نمایندگیش کجاست؟
این جا چک کن و ببین شهرتون نمایندگی داره یا نه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر میتونی هزینه کنی و انتن وایرلس بگیری که راصد بهتره البته گرون هم هست سرعت دانلود 130 با 1گیگ در ماه 19800تومن
نمایندگی ما که میشه بدر رایان که اونم میگه شبانه نداریم(البته فکر کنم دروغ گفت چون تا اسم مخابراتو آوردم جا خورد)
تکبــــــیر!
الان تو هنوز مخابراتی؟
منم فردا صبح(اگر بیدار بودم) یا عصر میرم یه سری پیش ISPـها ببینم چی میگن![]()
توجه توجه:های وب دارای 3 نمایندگی میباشد 1-بازار بزرگ2-ازادی3-امانیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)