سلام میتونم بپرسم کدوم مدل از تام فورد وچرا !؟![]()
![]()
سلام میتونم بپرسم کدوم مدل از تام فورد وچرا !؟![]()
![]()
سلام حتما، تام فورد نویر رو ایندفعه یه حالتی مثل خوشبو کننده های اماکن مذهبی بهم دست داد وقتی استفاده کردم. من ذائقه عطرم بیشتر عربی هست ولی حس کردم این از عربی بودن هم رد کرده نمیدونم چرا.
گاها این اتفاق در مورد عطرها برای من هم افتاده. درک میکنم![]()
البته من با رایحه عطر سردرد گرفتم و ازش زده شدم نه اینکه برام تغییر یا بوی بدی داشته باشه.
نرولی پورتوفینو رو تست کنید که رایحه ی نسبتا عربی ای هم داره.
مناسب این فصول هم هست.
Last edited by shervin1996; 02-04-2015 at 21:44.
سلام ممنون از راهنماییتون اگه ممکنه املای لاتین یا تلفظش رو هم بگید، من واسه کارم امارات زیاد سفر میکنم خیلی از رایحه ها اینجا دو ورژن دارن یکی بین المللی یکی عربی علاوه بر اون تو بازار های قدیمی و سنتی اینجا یه عطر هایی هست عربی و غلیظ و سنگین یعنی بو کردن بعضی هاشون هم جرئت میخواد!
Last edited by Captain_America; 02-04-2015 at 23:17.
سلام خواهش میکنم . میتونید چندتا از عطر های دو ورژنه رو برای مثال معرفی کنید؟
خدایی نکرده این ورژن از عطر ها که به ایران صادر نمیشن؟
Tom Ford Neroli Portofino
فکر میکنم با تجربه ای که از استشمام عطرهای عربی دارین، سنگین و عربی بودن رایحه این عطر به نظرتون بسیارناچیز بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shervin1996; 03-04-2015 at 11:00.
سلام به دوستان همیشه همراه
من یه ادکلن چهارفصل میخوام به عنوان امضا انتخاب کنم میخوام خوشبو باشه همه پسند با پخش عالی و موندگاری خوب تا عالی
قیمت هم زیر چهارصد
لطفا دوستان راهنمایی بفرمایین
Last edited by abbass11; 03-04-2015 at 15:21.
سلام. به نظرم این چهار مورد که رایحه های چهار فصل و معتدلی دارن میتونن امضاهای خوشبو، شیک و خاصی باشن.
درباره عامه پسند بودنش هم من به شخصه به عنوان یکی از عموم مردم همه رو میپیسندم نظر بقیه رو نمیدونم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تایید نظر دوستمون شروین در معرفی CH از کارولینا هررا که عطر بسیار مناسبی هست و رایحه ی بسیار مطبوعی داره چناچه مایل به پخش رایحه ی بالاتر هستید من عطر ورساچه اروس رو توصیه میکنم
![]()
ممنون بابت معرفی. راستش اکثر عطرهای تاپ و خیلی معروف من هر دو ورژنش رو دیدم مثلا اون مدل از بیژن که شیشه خیلی خاصی داره یا چند مدل از ورساچه هستند حتی شیشه ورژن عربی شون متفاوته، در این رابطه هم از دو فروشنده در امارات دو نظر مختلف شنیدم یکی میگفت ماده اولیه یکی هست ولی درصد استفاده از ماده اولیه و مواد دیگه تشکیل دهنده تو دو ورژن متفاوته یکی دیگه میگفت درصدها یکی هست ماده اولیه فرق میکنه ممکنه هر دو درست بگن من نظری ندارم.
اتفاقا به ایران هم صادر میشن مخصوصا جنوب ایران ورژن های عربی طرفدار بیشتر دارند.
فصل بهار هست و تابستون نزدیک وقت عطرهای خنکه!
امروز موفق شدم سه عطر مردونه ی خنک رو تست کنم که هر سه هم جز محصولات جدید برندهای خوش نامی هستند
اول چندتا نکته رو بگم:
- هرگز نمیشه معیار پخش و ماندگاری کاغذ تست رو با پوست یکسان دونست!
- خیلی بعید خواهد بود که دو عطر یک نت مشترکی داشته باشند که اون نت باعث تشابه رایحه بشه(در ادامه بیشتر توضیح میدم)
- اینو بگم عطرهای ایتالیایی معمولا پیچیدگی بالایی ندارند (برعکس فرانسوی ها) اما با کیفیت هستند! نمیشه گفت خطی هستند اما ثبات مناسبی دارند (حداقل در عطرهایی که من تجربشون کردم)
عطر اول از برند هرمس! عطر تغ بود البته نه اون تغاین ورژن کلا از لحاظ نت ها و گروه بویایی متفاوت هست با ورژن اصلیش.
این عطر جدید تغ محصول 2014 هست عطری کاملا خنک در حجم 125 میل و قیمت 280 هزار تومان در سایت fragrantica این عطر وودی-آروماتیک دسته بندی شده ولی من به جرات میگم هیچگونه شباهت رایحه ای از عطرهای چوبی در اون ندیدم!
در ابتدا یک بوی لیمویی تند دقیقا لیمو ترش رو تصور کنید و بعد از گذشت حدود نیم ساعت بوی شدیدی از گل شمعدانی(ازش متنفرم) از اینجا به بعد تغییر رایحه ی قابل ملاحظه ای ندیدم و صرفا دو نت لیمو و شمعدانی حس میشه.
ماندگاری عطر خوب هست و پخشش متوسط رو به خوب
عطر دوم از برند جورجیو آرمانی بود عطر کد آیس! اگرچه یکبار دیگر تست شده بود اما اینبار سعی کردم دقیقتر تست کنم و با دو عطر دیگه مقایسه کنم تا نتیجه گیری ماندگاری و پخش (هرچند روی کاغذ) درست تر باشه.
خیلی راحت بگم من تعداد زیادی از عطرهایی که نت زنجبیل دارند رو دوست دارم! در کد ایس نت زنجیبل رو خیلی خوب حس میکنم+ حس چوبی بودن و البته لاوندر! (اسطخودوس) و
اون نکته ی اول حرفام اینجا معنی میده--علیرغم وجود گل شمعدانی به هیچ عنوان اون بوی زشت شمعدانی حس نمیشه! خیلی دوست داشتنی هست رایحه ی این عطر دوستان با قیمت 250
ولی متاسفانه در مقایسه با تغ و عطر بعدی که میگم پخشش به مراتب کمتر بود!
و اما عطری که منو تحت تاثیر قرار داد به دلیل رایحه خوب+پخش جالب! و بالا+ ماندگاری بالا
از برند ایتالیایی سالواتوره فرگامو هست .
اینبار هم آکوا اسنشال BLU مهر تاییدی زد به نظر من!(قیمت 280)
لیمو و ترنج در ابتدا با یک سرمای سوزناکی حس میشه کمی بعد لاوندر خودشو به خوبی نشون میده و تا پایان با همون صلابت رایحه حفظ میشه در زمان های انتهایی یک رایحه شیک و تمیز که نمیدونم دقیقا کدوم نت هست هم اضافه میشه! که عطر رو از حالت سادگی خارج میکنه و کمی سنگینتر میشه در نت انتهاییش
در مجموع این عطر بنظرم انتخاب بسیار عالی هست! من اگر بخوام عطری بخرم (مردونه) خنک و باحال با پخش مناسب از اونا که فقط خودت حسش نکنی! قطعا میگم همین عطربا ذکر این نکته که این عطر تداعی کننده ی F بلک از فرگامو هم هست اما با قدرت بیشتر در پخش و خنکتر بودن...
در مجموع اول رایحه کد ایس رو دوست دارم بعدش اسنشال رو همچنین اصلا از تغ خوشم نیومد.
ترتیب برتری ماندگاری: اسنشال-تغ-کد ایس
ترتیب پخش: اسنشال-تغ با فاصله از این دو کد ایس
در نهایت: ممکنه عطری که من میپسندم شما نپسندید همونطوری که مطمئنم تغ رو خیلی از افراد میپسندن![]()
Last edited by Atghia; 04-04-2015 at 17:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)