ایشالله
بعد از ناجا جای دیگه نمی برنم؟؟؟ کمیسیون چیه؟ کجاست؟
ایشالله
بعد از ناجا جای دیگه نمی برنم؟؟؟ کمیسیون چیه؟ کجاست؟
برگ معرفی به بیمارستان خود سپاه رو بهت میدن که در شهری که خدمت میکنی بری دنبال کارای معافی
اگر آموزشی هستی حدود 5 روز وقت داری تا جواب رو ببری به پادگان تحویل بدی
اگر حین خدمت هم هستی از روزی که رفتی دنبال کارای معافی وارد خلاء خدمتی میشی و جوابش رو هم به این زودی بهت نمیدن اما اگر آموزشی هستی جوابش رو نهایتا تا 10 یا 12 روزه بهت میدن یا اگر معاف از رزم هم شناخته بشی جوابش رو بین دو تا 4 روز اعلام میکنن
کمیسیون از اسمش پیداست دیگه یعنی حدود سه یا 4 تا دکتر متخصص در بیمارستان های مورد تایید نظام شما رو به صورت بالینی و تخصصی معاینه میکنن و جواب قطعی رو به شما میدن
و اگر به رای اونها معترض بودید یه بار دیگه معاینه میشید و اگر بازم معترض بودید به امید خدا شورای عالی پزشکی در تهران براتون تشکیل میشه.
بستگی به بیماریتون داره شاید طوری باشه که نیاز به تشکیل کمیسیون نداشته باشه
راستی من یه بار از چشمم عکس گرفتم! چند ماه پیش 80 هزار تومن شد! اونم با دفترچه! الان دفترچه هم ندارم!
اگه گفتن برو عکس بگیر من پول از کجا بیارم؟ یا میشه چند روز بگذره بعد عکس بگیرم ببرم؟
راستی اگه همین ناجا تایید کنه که معافم دیگه تمامه؟ معافیمو میدن؟ یا بازم باید برم جای دیگه؟
میتونی یه کاری کنی![]()
دنبال معافی پزشکی نری چون احتمالا این بار خرجت بالای 200 هم بشه
چون حین خدمت هستید فکر نکنم خود ناجا به تنهایی معافتون کنه احتمال خیلی زیاد کمیسیون براتون تشکیل میدن
من 18 سالمه متولد 1373 هستم رشته فنی و حرفه ای تا سوم خوندم! البته تمومش نکردم! ریاضی 3 رو نتونستم پاس کنم ترک تحصیل کردم! فقط برای این معافی و بعد از اینکه معافیم رو گرفتم می خوام ادامه تحصیل بدم!
الان یعنی حین خدمتم؟! اوووخ! ولی اشکال نداره پولشو جور می کنم! فقط معافم کنند!![]()
دوست عزیز حالا بیماری شما خوبه
بعضی بیماری ها هستند که باید چند روز بستری شد یک کسی رو میشناسم بیماری فشار خون داشت باید چند روز زیر نظر بیمارستان ناجا میبود 3 ملیون هزینه بستری شدن گرفتند ازش اخر هم معاف نشد
tapa talked
اوه مای گاد
بابام گفته من پولشو میدم ولی اگه معاف نشدی خودم از زندگی معافت می کنم![]()
سلام
شما تازه دفترچه فرستادی؟ اگه تازه دفترچه برای معافیت پزشکی فرستادی صبر کن 5-6 روز دیگه یه نامه میاد برات که به فلان بیمارستان در فلان تاریخ مراجعه کنید
برای من 10 آبان بیمارستان سجاد بود (فکر کنم اکثر اونایی که برای چشم معافی میخوان بگیرن بیمارستان سجاد باید برن) ، بعد که رفتی اونجا چشمتو نگاه می کنن و بعد یه نامه میزنن به نظام وظیفه دوباره 10 روز بعد یه نامه برات میاد که باید بری جایی که تو نامه نوشتن ( نظام وظیفه)
البته خدمت دیگه اونقدر هم وحشتناک نیست که بخوای برای معافی این قدر تلاش کنی ...
دوستمون راست میگه معافی پزشکی خیلی سخته یهو میبینی ازت کلی هزینه میگیرن اخر هم معاف نمیشی!
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)