اهواز هم يه 10 دقيقه اي هست وصل شده , سرعت هم عالي. فقط ميترسم چون تازه وصل شده قاطي كرده باشه و حجم كم كنه ! قسمت Call History هم مشكل داره انگار . ارور No CDR can be obtained ميده .
اهواز هم يه 10 دقيقه اي هست وصل شده , سرعت هم عالي. فقط ميترسم چون تازه وصل شده قاطي كرده باشه و حجم كم كنه ! قسمت Call History هم مشكل داره انگار . ارور No CDR can be obtained ميده .
تست كردم حجم كم نميكنه . حالا ما تا ساعت 8 جديد دانلود كنيم يا قديم ؟![]()
شیرازم وصل شده! سایت مبین نت هم حجم ها و اینا رو درس کرده!! کلی حال داده !! :ِ سرعتم خوبه! 130 با 1 MB فقط ساعتشو نمیدونم چیکار کنم تا چند بزارم! تا همون 7 میزارم! :ِی
سلام دوستان. دانلود رایگان طبق ساعت قدیمه یا جدید؟ یکی منو راهنمایی کنه لطفا
دوره قبل برامنم این خطا رو میداد و با وجود پول تو حساب تمدید نمی کرد تا اینکه زمان سرویسم تموم شد و خودکار تمدید کرد با این سیستم مبین نت پول خوبی بخاطر حجم اضافه مصرفی به جیب میزنه.
احتمالا بخاطر قطعی سراسری هنوز خیلی ها وصل ندشن که سرعت خوبه. بد به دلت راه نده
باید طبق ساعت رسمی کشور باشه
كاري نداره كه . ساعت 7:10 دقيقه(جديد) كه شد مودم رو ريست كنيد اگه حجم كم كرده بود كه هيچي , اگه نكرده بود تا 8 ادامه بدين![]()
تا ساعت 8:06 دقيقه داشتم دانلود ميكردم ولي حجم كم نكرده ! قبلا مبين نت 4 دقيقه از ساعت رسمي عقب بود. حالا بازم دارم دانلود ميكنم ببينم چه ساعتي حجم كم ميكنه آخر.
دیشب قم هم قطع بود.
صفحه مشترکین فارسی هم درست شده دیگه حجم مصرفی رو نشون میده.
سرعت دانلود و پینگ من که امروز افتضاح شده خدا کنه موقتی باشه
اونايي كه اهل ريسك هستن بشينن دانلود كنن الان ! از ساعت 8 به بعد از حجم من اصلا كم نكرده با اينكه بيشتر از 200 مگ استفاده كردم. امتحان كنيد خودتون . البته ممكنه مبين نت اينا رو ثبت كنه بعدا از حُلقوممون بكشه بيرون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)