منم وضعم همینه ولی امشب خدا رو شکر قطعی نداشته به نظر من همش زیر سر این عاطف لا مذهب هستش مرکز یه این تخیلی ندیدم باز خوبه سرعت هنوز رو 512 هستش و گرنه دق میکردم!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم وضعم همینه ولی امشب خدا رو شکر قطعی نداشته به نظر من همش زیر سر این عاطف لا مذهب هستش مرکز یه این تخیلی ندیدم باز خوبه سرعت هنوز رو 512 هستش و گرنه دق میکردم!!!
این عکسی که شما گذاشتی 1 مگ هستش !!!!!!!!
من رفتم نمایندگی شون گفت گواهی اشتغال به تحصیل بگیری کافیه...
یه خبر جالب!
دیروز دوباره حساب ماه بعدم رو واریز کردم دوباره سرعتم رو به 512 برگردوندند...!!!![]()
خب نمایندگی های شهرهای مختلف با هم فرق دارن
اصفهان هم میگن 1 گواهی اشتعال به تحصیل کافیه ولی ولی بعضی جاها گیر میدن که باید نامه بیاری و از این داستانا
میخواستن 1 چند روز دوباره 128 داشته باشی تا قدر 512 دستت بیاد![]()
دوستانیکه تو کرج هستن، شاتل به اونام حال داده ؟
من خودم میخوام 512 بگیرم اما اگه سفرهه کرجم پهنه، فعلا با 128 حال کنیم .
با سلام
دوستان مهلت پرداخت پیش فاکتورم 2 مهر بوده الان میتونم پرداخت کنم؟؟؟
بله مشکلی نیست!
من یکهفته تا پایان دوره م مونده ولی ترافیکم فردا تموم میشه . آیا قرارداد جدید میتونم ببندم یا باید ترافیک اضافه بخرم؟
در ضمن شاتل جوابم کرده و دائما زنگ میزنه و میگه نامه دانشگاه منقضی شده وباید نامه جدید بیاری ولی من دیگه کارم با دانشگاه داره تمام میشه و دیگه نامه ی جدید برام مهر نمیکنند.نامه ی سربرگ شرکت هم منتفی است و دیگه دانشجو هم تو خونه نداریم. به نظرتون چکار کنم ؟ مجبورم میکنند که برم روی 128.
آره داداش می تونی
من ماله دوستم 27 ام بود من 31 یا 30 ام واسش دادم![]()
هم اکنون 107 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 107 مهمان)