با سلام
از دوستان کسی اینجا پیام نور تهران جنوب یا دانشگاهی دیگه ای میخونه که جزء مراکز عضو شده در سیویلیکا باشن و بتونن برام رایگان مقاله دانلود کنن ؟
با سلام
از دوستان کسی اینجا پیام نور تهران جنوب یا دانشگاهی دیگه ای میخونه که جزء مراکز عضو شده در سیویلیکا باشن و بتونن برام رایگان مقاله دانلود کنن ؟
سلام به اساتید
ببخشید تورو خدا جواب بدین آزمون ارشد فراگیر بجز این 65هزار تومن هزینه ثبت نام، هزینه دیگری هم داره؟ پس مگه در صورت قبولی و نمرات خوب یک ترم حساب نمیشه؟ یعنی دانشگاه هزینه واحد ها رو صرفا برای قبولی ها میگیره دیگه؟![]()
Last edited by fanoos1; 02-12-2015 at 20:51.
قدیما نزدیک های امتحان حذف اضطراری داشتیم الان هم داریم؟
یکی از دوستان میگفت که الان اگه سر جلسه امتحان نری خودکار درس حذف میشه
لطفا صحت این مطلب رو تایید بکنین
یه وقت صفر نگیرم؟
ضمنا من ۱۲ واحد دارم الان میخوام ۳ واحد رو هم این طوری حذف بکنم حداقل واحد مجاز چقدر هست؟
ضمنا من کارت معافیت پزشکی دارم.
مرسی
آره حذف اظطراری داریم باید به تقویم آموزشی دانشگاه مراجعه کنید ولی شما که 12 واحد دارید بعید میدونم قبول کنند حذف بشه مگر گواهی پزشکی یا چیز دیگه ای براشون ببری
اتفاقا شما سر جلسه نرید بهتون یه صفر میدن
دوستان کلا دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد در پیام نور تفاوت محسوسی باهم دارند؟ !منظورم در نوع نمره دادن استاد، اختیارات استاد در حذف بخشی از منابع،حضور غیاب و ...یا نه شرایط دقیقا مشابه فاجعه ای بود که در کارشناسی دیدیم
![]()
Last edited by fanoos1; 13-12-2015 at 23:05.
من مشمول نیستم!
من از معافیت تحصیلی استفاده نمیکنم.
من معافیت پزشکی دارم.
طبق صفحه 24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونم حداقل 5 واحد داشته باشم!
طبق صفحه 106 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حداقل واحد مجاز واسه من 8 تا هست!
ولی کسانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنن حدقل باید 12 واحد داشته باشن.
ضمنا توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی در مورد حذف اضطراری نمیبینم!
به نظر میاد که این تمام چیزی بود که میخواستم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه هم اطلاعات خوبی داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Squall Leonhart; 15-12-2015 at 12:31.
پس ببخشید ینده فکر کردم شما دانشگاه دولتی تحصیل می کنید البته قوانیندانشگاه دولتی هم تغییر میکند بنده تا پارسال میدونم قوانین اینطوری بودند
در ضمن در دانشگاه ما همیشه تقویم آموزشی میذارن تا بدونیم وقت حذف ترم چه روزی است وقت جذف اظطراری چه روزی است
ظاهرا قوانین پیام نور با قوانین دانشگاه هاس دولتی فرق میکنه؟!
اقایون خانما سلام
شرمنده من موقع ثبت نام هشت قطعه عکس درست حسابی به اینا دادم که لاش یه دونه هم برایه دورانه جاهلیت خدمت بوده
حالا اینا زارتی اون یه دونه رو گذاشتن تو سایت و روی کارته دانشجویی و غیره. می خوام ببینم الان که سایت بستست هیچ جور نمی تونم این عکس و عوض کنم!! اخه من الان هیچ شباهتی به اون عکس ندارم به احتماله 80 درصد داستان نشه برام تو امتحانات!!!
بعد یه سوال دیگه: شماره صندلی رو تو سایت و کارت ورود به جلسه نزدن چجوریه؟ می شه یه راهنمایی کنید...
ممنون
آقا مشکل سهبا و گلستان برای ip ایرانسل حل نشد، کسی نظری نداره؟ راه حلی چیزی؟
نه ...اشتباست حرفتون ...درس تئوری رو اگه سر جلسه نرید حذف میشه خود به خود ..من خودم این ترم 6 واحد رو سر جلسه نرفتم و خودش حذف شد
ولی درس اگه عملی باشه یا عملی داشته باشه برا واحد عملیش نمره صفر رد میشه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)