تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1105 از 2403 اولاول ... 10560510051055109511011102110311041105110611071108110911151155120516052105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,041 به 11,050 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

آره داش .
    من که از دایل آپ پریدم به Adsl به نظرم خوب میاد ، ولی یه مدت که بگذره میگم ناراضی ام چون واقعا سرعت پایینه . حداقل باید 40 یا 50 باشه .
    من زنگیدم به اندیشه گفتش سرعتا فعلا تغییری نکرده تا اعلام قطعی کنند و بعد سرعتا میاد رو 16.
    خط شما مشکل داره.پیگیری کنید درستش کنید

انقدر اوضاع خوبه حس گزارش دادن نی تو این 11 ماهی که سرویس دارم از شاتل از همیشه بهتر شده.

کلا تنها مشکلم با اینترنت سرعت کم چیز پی ان بود که اونم دیروز یه SSTP گرفتم مشکلم حل شد. شمام اگه با PPTP مشکل دارین پروتکول SSTP رو امتحان کنین.
    شاتل. سرویس 2 مگ. خط 5.
    سوسمار جون اینم از وضعیت اندیشه ساعت 4 عصر:

ولی آخرش میام شاتل

حـــــرفـه ای mohammadrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    North

پيش فرض

بزنگم چی بگم ؟ من تجربه ای تو این زمینه ندارم .
    سرویس های نامحدود پارس آنلاین چطوره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه K.N.I.G.H.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یه چیزی اینکه قراره سرعت اینترنت نامحدود از 30 بیاد با 16 امکان داره سرعت اینترنت حجمی هم کاهش پیدا کنه ؟
    ..................
    این سرویس 2 مگ شاتل رو به هر کسی میدن یا به مجوز کسب یا چیز دیگه احتیاج داره ؟
    قیمتش چنده؟

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوستان من الان تو این یک ماه 4.5 گیگ دانلود داشتم( فرار از زندان ... HD ) .... اول ماه که شارژ کردم از ترس اینکه تموم بشه حجم چیزی دانلود نکردم ... از وسطهای ماه دانلود کردم .... اینجا نه دانلود شبانه هست و نه سرعتش خوبه .... رو 16 ثابته سرعت دانلود ... خب کلی هم وبگردی و دانلودهای متفرقه ... چرا ترافیکم هنوز تموم نشده ؟ تا الان باید تموم میشد .......

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

یه چیزی اینکه قراره سرعت اینترنت نامحدود از 30 بیاد با 16 امکان داره سرعت اینترنت حجمی هم کاهش پیدا کنه ؟
    ..................
    قیمتش چنده؟
    نامحدود 128 میشه 16 و نامحدود 256 میشه 32 و ....
    سرویس 2 مگ شاتل حجم 3 گیگ میشه 24000 تومن(تقریبا) مجوز میخواد .یه کارت دانشجویی چیزی
    دوستان من الان تو این یک ماه 4.5 گیگ دانلود داشتم( فرار از زندان ... HD ) .... اول ماه که شارژ کردم از ترس اینکه تموم بشه حجم چیزی دانلود نکردم ... از وسطهای ماه دانلود کردم .... اینجا نه دانلود شبانه هست و نه سرعتش خوبه .... رو 16 ثابته سرعت دانلود ... خب کلی هم وبگردی و دانلودهای متفرقه ... چرا ترافیکم هنوز تموم نشده ؟ تا الان باید تموم میشد .......
    اصلا کلا مبهم بود.چه سرویسی دارین حجم چقد؟؟؟؟ کدوم شرکت؟کجا؟کیه....
    من با 16000 تومن ماهی 60 گیگ دانلود میکنم.الان هارد 500 گیگم پر شده.شما 4 گیگ دان کردین یه ماه؟؟!!!!!!!!!
    Last edited by arashlolos; 07-10-2011 at 19:13.

6. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

نامحدود 128 میشه 16 و نامحدود 256 میشه 32 و ....
    سرویس 2 مگ شاتل حجم 3 گیگ میشه 24000 تومن(تقریبا) مجوز میخواد .یه کارت دانشجویی چیزی

اصلا کلا مبهم بود.چه سرویسی دارین حجم چقد؟؟؟؟ کدوم شرکت؟کجا؟کیه....
    من با 16000 تومن ماهی 60 گیگ دانلود میکنم.الان هارد 500 گیگم پر شده.شما 4 گیگ دان کردین یه ماه؟؟!!!!!!!!!
    هشتبر رو میشناسی ؟ راستش اینجا دو تا شرکت بیشتر نیست که خدمات ADSL میدن. اینی که من ازش سرویس ADSL میگیرم یه چند ماه ( قبلا نامحدود بود همه سرویسهاش. تا 256 هم بیشتر نمیداد ) میشه که محدود کرده . نمایندگی اندیشه سبز خزر هستن .... الان 128 محدود دارم .... 5 گیگ شارژ کردم این ماه .... گفتم که 15 روز اول ماه رو هیچی دانلود نکردم چون ترسیدم حجمم تموم شه ........ 18000 تومن ماهی واسه 3 گیگ میدم .... البته 2 گیگ اضافه شارژ کردم این ماه .... ... حالا تو این 1 هفته 4.5 گیگ دانلود داشتم ..... خب باید الان ترافیکم تموم میشد ..... چرا نشده ؟ ممکنه اینا هم نامحدود کرده باشن ....... یه چند روزی هم میشه سرعتها بعد از ظهر میاد رو 160 ... البته برای چند ساعت فقط ...... این ماه میرم ازشون میپرسم

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اندیشه خط 4 از دیشب تا اکنون اینطوریه

9. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اوضاع همه خوب شده چون مشکل استان حل شده. ضمنا همه امکانات شما رو ندارن که 3 سوته چیز پی ان با پروتکل SSTP پیدا کنن. اینجا کاربرا کاربرای عادین اینو فراموش نکنید!!!!!
    برو پاساژ گوهر بگیر. اتفاقا خیلی دیر تر از دوستم فهمیدم. عادی غیر عادی چیه؟! گرفتی مارو؟

---------- Post added at 05:34 AM ---------- Previous post was at 05:33 AM ----------

..................
    قیمتش چنده؟
    من با کارت دانشجویی گرفتم. ماهی 23900
    Last edited by soosmar_asl; 08-10-2011 at 03:38.

11. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هشتبر رو میشناسی ؟ راستش اینجا دو تا شرکت بیشتر نیست که خدمات ADSL میدن. اینی که من ازش سرویس ADSL میگیرم یه چند ماه ( قبلا نامحدود بود همه سرویسهاش. تا 256 هم بیشتر نمیداد ) میشه که محدود کرده . نمایندگی اندیشه سبز خزر هستن .... الان 128 محدود دارم .... 5 گیگ شارژ کردم این ماه .... گفتم که 15 روز اول ماه رو هیچی دانلود نکردم چون ترسیدم حجمم تموم شه ........ 18000 تومن ماهی واسه 3 گیگ میدم .... البته 2 گیگ اضافه شارژ کردم این ماه .... ... حالا تو این 1 هفته 4.5 گیگ دانلود داشتم ..... خب باید الان ترافیکم تموم میشد ..... چرا نشده ؟ ممکنه اینا هم نامحدود کرده باشن ....... یه چند روزی هم میشه سرعتها بعد از ظهر میاد رو 160 ... البته برای چند ساعت فقط ...... این ماه میرم ازشون میپرسم
    دوست عزیز اندیشه تو هشتبر سرویس نمیده , یا حداقل اینکه تو لیست CRM ش نیست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوست عزیز اندیشه تو هشتبر سرویس نمیده , یا حداقل اینکه تو لیست CRM ش نیست!
    احتمالا انداختن بهش

---------- Post added at 08:33 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------

سلام
    من 128 نامحدود از اندیشه گرفتم . همونطور که دفعه پیش تو همین تاپیک گفتم حرف منشی راست بود که میگفت سرعت دانلود 16 هست و الانم سرعتم بین 14 تا 17 میچرخه .
    بره شماها هم همینطوریه ؟

نه بابا
    من شبها خونه استفاده می کنم معمولا بین 25 تا 30 هست

---------- Post added at 08:36 AM ---------- Previous post was at 08:33 AM ----------

طبق گفته خودشون بین 1.6 تا 16 برای سرویس های 128
    برای 256 بین 3.2 تا 32

یعنی share بین 10 نفر

این یعنی فاجعه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •