من زنگیدم به اندیشه گفتش سرعتا فعلا تغییری نکرده تا اعلام قطعی کنند و بعد سرعتا میاد رو 16.
خط شما مشکل داره.پیگیری کنید درستش کنید
سوسمار جون اینم از وضعیت اندیشه ساعت 4 عصر:
ولی آخرش میام شاتل
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من زنگیدم به اندیشه گفتش سرعتا فعلا تغییری نکرده تا اعلام قطعی کنند و بعد سرعتا میاد رو 16.
خط شما مشکل داره.پیگیری کنید درستش کنید
سوسمار جون اینم از وضعیت اندیشه ساعت 4 عصر:
ولی آخرش میام شاتل
بزنگم چی بگم ؟ من تجربه ای تو این زمینه ندارم .
سرویس های نامحدود پارس آنلاین چطوره ؟
یه چیزی اینکه قراره سرعت اینترنت نامحدود از 30 بیاد با 16 امکان داره سرعت اینترنت حجمی هم کاهش پیدا کنه ؟
..................
این سرویس 2 مگ شاتل رو به هر کسی میدن یا به مجوز کسب یا چیز دیگه احتیاج داره ؟
قیمتش چنده؟
دوستان من الان تو این یک ماه 4.5 گیگ دانلود داشتم( فرار از زندان ... HD) .... اول ماه که شارژ کردم از ترس اینکه تموم بشه حجم چیزی دانلود نکردم ... از وسطهای ماه دانلود کردم .... اینجا نه دانلود شبانه هست و نه سرعتش خوبه .... رو 16 ثابته سرعت دانلود ... خب کلی هم وبگردی و دانلودهای متفرقه ... چرا ترافیکم هنوز تموم نشده ؟
تا الان باید تموم میشد .......
نامحدود 128 میشه 16 و نامحدود 256 میشه 32 و ....
سرویس 2 مگ شاتل حجم 3 گیگ میشه 24000 تومن(تقریبا) مجوز میخواد .یه کارت دانشجویی چیزی
اصلا کلا مبهم بود.چه سرویسی دارین حجم چقد؟؟؟؟ کدوم شرکت؟کجا؟کیه....
من با 16000 تومن ماهی 60 گیگ دانلود میکنم.الان هارد 500 گیگم پر شده.شما 4 گیگ دان کردین یه ماه؟؟!!!!!!!!!
Last edited by arashlolos; 07-10-2011 at 19:13.
هشتبر رو میشناسی ؟ راستش اینجا دو تا شرکت بیشتر نیست که خدمات ADSL میدن. اینی که من ازش سرویس ADSL میگیرم یه چند ماه ( قبلا نامحدود بود همه سرویسهاش. تا 256 هم بیشتر نمیداد ) میشه که محدود کرده . نمایندگی اندیشه سبز خزر هستن .... الان 128 محدود دارم .... 5 گیگ شارژ کردم این ماه .... گفتم که 15 روز اول ماه رو هیچی دانلود نکردم چون ترسیدم حجمم تموم شه ........ 18000 تومن ماهی واسه 3 گیگ میدم .... البته 2 گیگ اضافه شارژ کردم این ماه .... ... حالا تو این 1 هفته 4.5 گیگ دانلود داشتم ..... خب باید الان ترافیکم تموم میشد ..... چرا نشده ؟ ممکنه اینا هم نامحدود کرده باشن ....... یه چند روزی هم میشه سرعتها بعد از ظهر میاد رو 160 ... البته برای چند ساعت فقط ...... این ماه میرم ازشون میپرسم
برو پاساژ گوهر بگیر. اتفاقا خیلی دیر تر از دوستم فهمیدم. عادی غیر عادی چیه؟! گرفتی مارو؟
---------- Post added at 05:34 AM ---------- Previous post was at 05:33 AM ----------
من با کارت دانشجویی گرفتم. ماهی 23900
Last edited by soosmar_asl; 08-10-2011 at 03:38.
دوست عزیز اندیشه تو هشتبر سرویس نمیده , یا حداقل اینکه تو لیست CRM ش نیست!
احتمالا انداختن بهش
---------- Post added at 08:33 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------
نه بابا
من شبها خونه استفاده می کنم معمولا بین 25 تا 30 هست
---------- Post added at 08:36 AM ---------- Previous post was at 08:33 AM ----------
طبق گفته خودشون بین 1.6 تا 16 برای سرویس های 128
برای 256 بین 3.2 تا 32
یعنی share بین 10 نفر
این یعنی فاجعه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)