سلام محمود جان
کی داره اذیتت میکنه
مختصاتشون رو بده تا بچه یه نامه براش بنویسن تا یه کم بترسی
من هم سعی میکنم یه مقدار نیرو بفرستم برات
اما تا شب نمیتونم چون همشون تو غارت تشریف دارن
اومدن میفرستم![]()
سلام محمود جان
کی داره اذیتت میکنه
مختصاتشون رو بده تا بچه یه نامه براش بنویسن تا یه کم بترسی
من هم سعی میکنم یه مقدار نیرو بفرستم برات
اما تا شب نمیتونم چون همشون تو غارت تشریف دارن
اومدن میفرستم![]()
دقيققا نميدانم منظور شما از من كه منم چيه؟ ولي در اكثر موارد كه من كمك خواستم بچه ها كمكم كردند
البته درسته كه اساتيد روابط بين خودشون قوي تره ولي خب اينم يه چيز طبيعيه و كاريش نميشه كرد![]()
از كيه گذشته ديگه تقريبا كسي از همسايه هانمونده كه غارت نكرده باشه اينم مختصاتشون
Invalid (413|562) K54
A.....Kaos (422|555) K54
sir knight jrs village (417|559) K54
soso (422|552) K54
نکنه می خوای روزی برات 400 کا ریسورس بدن تا خوشال شی عزیز من؟این همه کمک کردن باز میگی روابط؟اصلا از وقتی شما اومدی 1 بار دیدی همین گنده ها به کمک احتیاج پیدا کنن؟
=============
اون حجت معلوم الحالم ولش کن بابا.زبونش دست خودش نیست.معلوم نیست داره چی میگه!!تازه کمکم می خواد.کسی اینجا وجود نداره از دست اون دلخور نباشه...
من توی ورلد 12 اصلا وضعم خوب نیست.
امتیازم رو با ساختن اصطبل و Workshop بالا نگه داشتم.
ولی منابعم 2-3 لول از بقیه پایین تره.
الان من سیتر صفا و بردیا هستم.سیتر کمال هم بودم.نسبت به اینا من خیلی عقب ترم.
به زودی رتبه ام توی ترایب میخوره زمین.چون منابعم پایینه.
بادی پیرم هم مورد حمله قرار گرفته و فقط 150 شمشیرزن و 150 نیزه دار داشتم که براش فرستادم.
Last edited by mstf666; 05-12-2007 at 13:16.
خدا رو شکر شما 17 آذر میری از دستت خلاص شیماون حجت معلوم الحالم ولش کن بابا.زبونش دست خودش نیست.معلوم نیست داره چی میگه!!تازه کمکم می خواد.کسی اینجا وجود نداره از دست اون دلخور نباشه...
آخه به تو چه که من چی کار میکنم فوضولی؟؟؟؟؟ امین آس ترک رس؟
عزيز من اولا از وقتي وارد اين بازي شده ام فقط 1 نفر به من كمك كرده و اون هم مال ورد 10 بود دوما من هم از روي ادب گفتم بچه ها كلي به من كمك كردند تا بخاطر آشنا كردن من با اين بازي ازشون تشكر كرده باشم .سوما من از كسي 400 كيلو كمك نخواستم فقط گفتم چون روستام يه مدت بن بود هركي ميتونه تا يه مدت روستامو با سربازاش ساپورت كنه تا بتونم خودم را جمع و جور كنم و البته ديگه به اون هم نيازي نيست چون شكر خدا يكي از دوستاي غير ايراني ام زحمتش راكشيد و چهارما اگر شما يك مقدار با ادبانه تر صحبت كنيد خيلي بهتر است
در كل از تمامي بچه ها و خود شما هم به خاطر ياداوريتان ممنون![]()
وقتی سوادت به حدی رسید که تونستی 4 کلام انگلیسی رو بخونی بعد بیا باهات کل کل کنم بچه![]()
من کجای حرفم بی ادبانه بود که بخوام مودبانش کنم؟اینکه از یک حرف بی ربط ناراحتم و حرفم جدیه بی ادبیه؟
شما وقتی وارد بازی شدی ما بهت گفتیم یک یوزر بساز.اینو چند بار اینجا دیدم که مطرح شده.اما کو گوش شنوا؟یعنی به خاطر یک دندگیه شما بچه ها باید سربازاشونو هدر بدن؟7 روستا ساختی بعدم کمک می خوای برادر من؟؟؟اونم تو وورد 12 که هنوز کسی قدرت لازمو نداره.خود من به زور 100 تا سرباز دارم.
تو وورد 10 هم فکر کنم با یک دفعه ریسورس رسونی کلی جلو افتادی.حرف شما رسما بی احترامی به کل بچه ها بود اونم بدون دلیل و رو هوا.چیزی که اصلا وجود نداشته چرا باید مطرح بشه.البته میدونم خود صفا و مصطفی و بهزاد چیزی نمیگن اما من میتونم بگم.این بدبختا اومدن کمک کردن حالا متهمم شدن؟عجبا!!!اصلا نخواستن کمک کنن...
فارم 4 امم...
تا 1 ساعت دیگه کلیر میشه!
وای که امروز من تا الانش حدود 20 هزارتا از هر چی گیرم اومده.... همش رو هم دارم نیرو میکنم
چون برای غارت فارمهایی که دارم.. به بیشتر از 500 تا اسب نیازه که الان فقط 300 تا دارم![]()
dizgah جون امینو ول کن هیچ حرفش بر اسا منتق نیست
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)