احمد راس می گه بگو کی پرواز داری بیاییم فرودگاه !! :دي
جدی گفتما !
راستی احمد یادته سامان می گفت می خوام برم امریکا دیگه نمی ام ؟؟؟؟ ولی قبل از اینکه بره امریکا کمتر سر می زد !! الان خیلی سر می زنه ! امدیوارم تو هم همین جوری باشی ! :دي
احمد راس می گه بگو کی پرواز داری بیاییم فرودگاه !! :دي
جدی گفتما !
راستی احمد یادته سامان می گفت می خوام برم امریکا دیگه نمی ام ؟؟؟؟ ولی قبل از اینکه بره امریکا کمتر سر می زد !! الان خیلی سر می زنه ! امدیوارم تو هم همین جوری باشی ! :دي
منم باهات موافقم
کاکا بینظیر بودش
ولی اینکه ایا مایکون بهتره یا راموس نمیدونم ولی در شرایط فعلی صد در صد مایکون بهتره
من احتمالا اوایل هفته بعد
جمعه یا یکشنبه
پرواز دارم به دبی
--------
خواهشا اینقدر به این مسئله گیر ندین یه جواریی بیشتر حالم گرفته میشه
از الان احساس غربت و دلتنگی میکنم
منم امیدوارم که همینطور باشه
دلم میخواد خدایش اینطوری بشه
-----------------
خوب این بحثها به کنار
بریم سر بازی
کسی نگفت نظرتون در مورد فلیپ ملو چیه؟
اتفاقا چند جا هم زد به تو خیلی خوب حرکت کرد...سانتر هاشم واقعا خطرناکه...
به هر حال احتمال اومدنش خیلی کمه
بازیکن خوبیه ! :ديکسی نگفت نظرتون در مورد فلیپ ملو چیه؟
در مورد مایکن ! اصلا خوب نیست ! من خوشم نیومده ازش ! هم استیلش هم تریپ سانتر کردنش ! من اصلا نمی تونم تصوور کنم بخواد جای راموس بازی کنه ! راموس خیلی سر تره ! تازه راموس فقط 23 سالشه !
نزدیک 200 تا سانتر کرد 2 تاش خطرناک بود دیگه ! همش توپ رو سانتر می کرد تو در و دیوار ! مدافع های امریکا می زدن بیرون !اتفاقا چند جا هم زد به تو خیلی خوب حرکت کرد...سانتر هاشم واقعا خطرناکه...
دقيقا!!!
راموس خيلي بهتره
راجع به فيليپ ملو هم بگم كه در سطح رئال مادريد نيست
اگر ميخوايم بگيريمش بايد بفرستيمش تيم b دي:
نترس احمد جان.مطمئن باش وقت هم که نداشته باشی میای
منم میگفتم رفتم اونور نت تعطیل.ولی اومدم اینور 2 برابرش کردم![]()
مخلصیم داداش: دی
خودت که 22 هستی
فکر کنم: دی
اما جدا، هیچ بدنی به زیبایی بدن رونالدو بین فوتبالیست ها ندیدم!
آره اونم یه چیز دیگه بود!
نمیشد ازش بگذرم، اما خوب، نیاز به یه تحول هم بود دیگه...
خوب یکم از اسپمینگ در بیایم: دی
کاکا برنده توپ طلای جام کنفدراسیون ها و بهترین بازیکن زمین در بازی فینال.....
ریکاردو لزکسون دوسانتوز لته ملقب به کاکا بازیکنی که به تازگی به عضویت باشگاه رئال مادرید در آمده در تورنومنت جام کنفدراسیون ها با دریافت %22 آراء برنده توپ طلای این بازیها و بعنوان بهترین بازیکن این جام شناخته شد .
کاکا در بازی فینال مقابل آمریکا به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد.
همچنین لوئیز فابیانو از برزیل با دریافت %19 آراء برنده توپ نقره ای و با بیشترین گل زده برنده کفش طلای این تورنومنت شد و دمپسی هافبک تیم ملی آمریکا با اختصاص %17 آراء به خود برنده توپ برنز این رقابت ها شد.
کاکا چهارمین برزیلی بود که در جام کنفدراسیون ها بعد از آدریانو(2005) ، رونالدینیو(1999) و دنیلسون(1997) توپ طلای این بازی ها را از آن خود می کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)