بيگ زاده در گفت و گو با پانا:
اعتراضي به نيمکت نشيني ندارم
اظهارات احمدزاده بي اساس است
هافبک استقلال تهران گفت: قلعه نويي مربي کار بلدي است و مي داند کي و کجا از بازيکن استفاده کند، اعتراضي به نيمکت نشيني ندارم.
هاشم بيگ زاده در مصاحبه با خبرنگار ورزشي پانا، گفت: تمرينات خوبي انجام داده ايم و خوشبختانه وضعيت خودم نيز بهتر شده و چند روزي که در تمرينات شرکت کرده ام، سرمربي از من رضايت دارد.
وي افزود: پيروزي هاي تيم روحيه بچه ها را بالا برده و استمرار سير صعودي تيم براي کسب نتيجه ايده آل است اما نبايد مغرور شويم تا بتوانيم اين روند را ادامه دهيم.
هافبک استقلال تصريح کرد: بازي سختي و دشواري با توجه به شرايط آب و هوايي انزلي و همچنين وجود تماشاگران ملوان پيش رو داريم اما براي کسب 3 امتياز از هيچ تلاشي دريغ نخواهيم کرد.
بيگ زاده در خصوص اين که آيا انزلي جهنم استقلال است، گفت: به هرحال من اين موضوع را قبول ندارم چرا که ما تيم بزرگي هستيم و با شکست ملوان نشان خواهيم داد که اين اظهارات بي اساس است.
وي در خصوص نيمکت نشيني خود خاطرنشان کرد: به هيچ عنوان نسبت به اين موضوع اعتراضي ندارم چرا که مي دانم قلعه نويي مربي بزرگ و کاربلدي است که مي داند چطور و کي از بازيکن استفاده کند.
بيگ زاده گفت: چند روزي که در تمرينات شرکت کرده ام خوشبختانه سرمربي از من راضي بوده و گفت، اگر اين شرايط را ادامه دهم قطعا به ترکيب اصلي خواهم رسيد.