تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1105 از 2376 اولاول ... 10560510051055109511011102110311041105110611071108110911151155120516052105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,041 به 11,050 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

بيگ زاده در گفت و گو با پانا:
    اعتراضي به نيمکت نشيني ندارم
    اظهارات احمدزاده بي اساس است

هافبک استقلال تهران گفت: قلعه نويي مربي کار بلدي است و مي داند کي و کجا از بازيکن استفاده کند، اعتراضي به نيمکت نشيني ندارم.

هاشم بيگ زاده در مصاحبه با خبرنگار ورزشي پانا، گفت: تمرينات خوبي انجام داده ايم و خوشبختانه وضعيت خودم نيز بهتر شده و چند روزي که در تمرينات شرکت کرده ام، سرمربي از من رضايت دارد.

وي افزود: پيروزي هاي تيم روحيه بچه ها را بالا برده و استمرار سير صعودي تيم براي کسب نتيجه ايده آل است اما نبايد مغرور شويم تا بتوانيم اين روند را ادامه دهيم.

هافبک استقلال تصريح کرد: بازي سختي و دشواري با توجه به شرايط آب و هوايي انزلي و همچنين وجود تماشاگران ملوان پيش رو داريم اما براي کسب 3 امتياز از هيچ تلاشي دريغ نخواهيم کرد.

بيگ زاده در خصوص اين که آيا انزلي جهنم استقلال است، گفت: به هرحال من اين موضوع را قبول ندارم چرا که ما تيم بزرگي هستيم و با شکست ملوان نشان خواهيم داد که اين اظهارات بي اساس است.

وي در خصوص نيمکت نشيني خود خاطرنشان کرد: به هيچ عنوان نسبت به اين موضوع اعتراضي ندارم چرا که مي دانم قلعه نويي مربي بزرگ و کاربلدي است که مي داند چطور و کي از بازيکن استفاده کند.

بيگ زاده گفت: چند روزي که در تمرينات شرکت کرده ام خوشبختانه سرمربي از من راضي بوده و گفت، اگر اين شرايط را ادامه دهم قطعا به ترکيب اصلي خواهم رسيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اعتراض عليزاده به تماشاگران استقلال

علي عليزاده مهاجم استقلال تهران از موضع گيري هاي هوادران اين تيم ناراضي است و رفتار آنها را باعث تضعيف روحيه اش مي‌داند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" هوادران استقلال که علاقه مند به حضور فرهاد مجيدي در ترکيب تيمش محبوبشان هستند، هر زمان که عليزاده خود براي حضور در زمين آماده مي‌کند،به تشويق مجيدي مي پردازند.

عليزاده در اين رابطه به خبرنگار ورزشي برنا گفت: اينکه هواداران دوست دارند بازيکن محبوبشان را در بازي ببينند، طبيعي است. اما آنها بايد در نظر بگيرند که من هم يکي از بازيکنان استقلال هستم و براي موفقيت تيم از هيچ کوششي دريغ نمي کنم.

وي ادامه داد:من از پرسپوليس به استقلال آمده ام و به همين دليل انتظار دارم استقلالي ها نيز به من به چشم يکي از بازيکنان تيمشان نگاه کنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كاظمي: مدعي اول قهرماني هستيم
    به جاي حرف زدن ترجيح مي‌دهم فوتبال بازي كنم

حسين كاظمي هنوز از روزهاي اوج فاصله دارد. او دو سال پيش كه استقلال قهرمان ايران شد يكي از عنصرهاي تعيين كننده آبي‌پوشان بود و خيلي‌ها معتقدند كه اين بازيكن با روزهاي اوجش فاصله گرفته. البته كاظمي با گلي كه به ذوب‌آهن زد بازگشت باشكوهي داشت.
    هافبك دفاعي استقلال درخصوص اين بازي مي‌گويد: «ما مستحق برد بوديم و خوشحالم كه صدرنشين ليگ را در شرايطي شكست داديم كه كاملاً از حريف برتر بوديم.» كاظمي كه يكي از گل‌هاي استقلال را به ثمر رساند مي‌گويد:‌ «من در پستي بازي مي‌كنم كه خيلي كم امكان گل زدن وجود دارد ولي خوشحالم كه توانستم در شرايطي گل بزنم كه بازي گره خورده بود. من واقعاً از اين گل لذت بردم.»
    كاظمي كه خيلي‌ها معتقدند از روزهاي اوجش فاصله دارد مي‌گويد: «ترجيح مي‌دهم به جاي حرف زدن فوتبال بازي كنم. فعلاً در اين مورد حرفي براي گفتن ندارم و در آينده همه چيز ثابت خواهد شد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بعد از کریم باقری.....
    برهانی به تیم ملی دعوت شد

بعد از مسجل شدن حضور کریم باقری در جمع ملی پوشان ، آرش برهانی هم به لیست 47 نفره تیم ملی ایران اضافه شد . به این ترتیب مسوولان این مجموعه مدارک بازیکنان و از جمله کریم باقری و آرش برهانی را برای صدور ویزای امارات به سفارت این کشور فرستادند . کریم باقری آخرین بار در دیدار مقدماتی جام جهانی 2002 برابر ایرلند به میدان رفت و آرش برهانی هم آخرین بار زمان برانکو به تیم ملی دعوت شد . لیست 25 نفره تیم ملی ایران همچنین روز 17 آبان اعلام می شود و پس از آن ملی پوشان در تاریخ 19 آبان در دیداری دوستانه مقابل قطربه میدان می روند تا برای بازی 29 آبان برابر امارات آماده شوند.

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

ممنون بابت خبرها ........

بازی با ملوان 5شنبس یا جمعه ؟؟؟
    محروم یا مصدوم که نداریم .... داریم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پاداش ها امروز در حساب بازیکنان
    صف استقلالی ها مقابل عابر بانک

استقلالی ها امروز به پول می رسند. این مجموعه که هنوز پاداش بردهای مقابل پیکان و ذوب آهن را نگرفته اند قرار است امروز این پول را تحویل بگیرند. این رقم ظاهرا به حساب بازیکنان استقلال واریز میشود تا از طریق خود پرداز آن را دریافت کنند. البته همه این اتفاقات در شرایطی می افتد که مسوولان باشگاه استقلال باز هم در خصوص پرداخت ها بد قولی نکنند.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بایرن جان مرسی
    دمت گرم کولاک کردی.

تاپیک خلوت شده! دیگه اون شور و شوق چند ماه پیش را نداره!
    بازی با ملوان 5شنبس یا جمعه ؟؟؟
    محروم یا مصدوم که نداریم .... داریم ؟؟؟

بازی با ملوان 5 شنبه هست.
    محروم نداریم اما شنیدم جباری کمی مصدوم هست اما جدی نیست!
    البته شنیدم به خاطر وضعیت بد زمین این احتمال هست که جباری و جان واریو بازی نکنند تا یک وقت مصدوم نشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

طالبلو: به حجازى گفته بودند من در باند قلعه نويى هستم!

گفتگوى ويژه با دروازه بان ملى پوش استقلال

دکتر منتظرى کارش را خوب بلد است.
    آن قرآن را هميشه همراهم نگه ميدارم.
    بوفون، پيتر چک و کاسياس را زير نظر دارم.

فيروز کريمى در ايران يک "سبک" است.
    برانکو به سيستم چرخشى اعتقاد نداشت.
    ميدانستم دايى پنالتى را به کدام سمت ميزند.
    *او سخت مصاحبه ميکند اما با اين حال دعوت ما را پذيرفت و به دفتر روزنامه آمد، وحيد طالبلو را ميگويم. دروازه بانى که در اخلاق زبانزد است. هميشه به اطرافيان خود احترام ميگذارد. وحيد با وجود چهره آرام و خونسردش بسيار خوش صحبت است و هنگامى که پاى صحبتهايش مينشينى پختگى او را احساس ميکني. اين گفتگو حداقل براى من يک نفر، خيلى متفاوت بود. در حضور بزرگ مطبوعات "اردشيرخان لارودي" اين مصاحبه را انجام دادم و کارم کمى سخت بود، به همين دليل از بين صحبتهاى اين دو نفر سوال در ميآوردم و از وحيد ميپرسيدم.
    گفت وگويى که در آن آقاى اردشير لارودى حضور داشته باشد قطعاً صحبتهاى فنى زياد دارد هر چند سعى کردم در اين بين سوالاتى بپرسم که فضاى مصاحبه را نيز تغيير دهد.
    با اين وجود به شما پيشنهاد ميکنم اين گپ وگفت تقريباً دو ساعته را ازدست ندهيد.
    *از اينجا شروع کنيم، استقلال اين روزها خوب نتيجه ميگيرد و بيحاشيه به کارش ادامه ميدهد، خودت در اين باره صحبت کن.
    به نظر من کم شدن حاشيهها در اطراف تيم باعث خوب نتيجه گرفتن شده، البته عوامل ديگرى مثل زمين تمرين مناسب هم در اين موفقيتها موثر است. مثلاً وقتى ما در زمين شماره 2 آزادى تمرين ميکرديم با يک شيرجه در داخل محوطه جريمه، پايمان زخم ميشد و تا 10 روز ديگر نميتوانستيم شيرجه بزنيم. از طرف ديگر ما پس از چند بازى از لحاظ فنى به يکديگر نزديک شديم ضمن اينکه کادرفنى ما به لحاظ اخلاقى و رفتارى بازيکنان را يکدست و به هم نزديکتر کرد.
    *در طول تمرينات کادرفنى نکاتى را به شما اصرار ميکند؛ مثلاً روى يک اشتباه در بازيهاى گذشته کار کنند تا آن اشتباه ديگر تکرار نشود؟
    صددر صد، نه تنها در مورد تيم خود بلکه در خصوص تيم حريف هم صحبت و نکات فنى را گوشزد ميکنند. حتى در بعضى مواقع ميدانيم که تيم حريف از کجا ميتواند به ما ضربه بزند و شده که از همان جا هم ضربه خورديم اما به هرحال انجام ندادن شرح وظايف باعث بعضى مشکلات ميشود. به جرأت ميتوانم بگويم اکثر گلهايى که در اين هفتههاى اخير ميبينيد روى کارهاى تمرين شده است.
    *مثلا در همين بازى با ذوبآهن، نکتهاى که قلعه نويى اصرار داشت بازيکنان آن را رعايت کنند چه بود؟
    آنها به ما گفته بودند که چهار بازيکن جلوى تيم ذوبآهن خيلى خوب عمل ميکنند و اگر بي مهابا حمله کنيم از سرعت اين بازيکنان ضربه ميخوريم. خوشبختانه شرايط طورى رقم خورد که آنها از ما جلو نيفتادند و توانستيم از جناحين با کارهاى ترکيبى 2 گل بزنيم و حتى چند گل هم نزديم.
    *خود تو به عنوان نفر اول خط دفاع، با کدام ترکيب دفاعى راحتي؟
    در حال حاضر بازيکنان اصلى و ذخيره تيم ما اختلاف زيادى از لحاظ فنى ندارند، فعلاً که خط دفاعى ما خوب کار ميکند و من يکى از دلايل ثبات تيمى را ارنجى که مربيان به دست آوردهاند ميدانم هر چند در هفتههاى اخير گل هم زياد خوردهايم اما توجه داشته باشيد که ميل به هجوم بازيکنان ما بسيار زياد است. خود پيروز قربانى تا به اينجا 3 گل زده و هادى و پژمان هم در هر مسابقه دستکم چند موقعيت به دست ميآورند. اين مسأله که ما زياد گل ميزنيم باعث ميشود کمى انگيزه دفاع کردن تيم ما کم شود شايد به اين خاطر است که گل ميخوريم.
    *تا به اينجاى مسابقات، برد در کدام مسابقه بيشتر خوشحالتان کرده؟
    به نظرم ديدار مقابل پيکان، در حالى که يک بر صفر عقب بوديم 3 بر يک جلو افتاديم اما در دقيقه 79 گل خورديم و بازى به اوج حساسيت رسيد. پيکان رقيب مستقيم ما در صدر جدول بود و وقتى داور در دقيقه 93 خطاى دو ضرب گرفت فشار زيادى روى ما بود، در آن بازى وقتى سوت پايان بازى به صدا در آمد فشار زيادى از روى دوشمان برداشته شد و خيلى خوشحال شديم.
    *قشنگترين گلى که تا اين هفته بچههاى تيمتان زدند از نظر تو کدام بود؟
    فکر ميکنم گل قيچيبرگردان برهانى به پيکان خيلى ديدنى بود.
    *آرش از آن شگفتى ذهنى درآمده، مشکل آرش تکنيکى و تاکتيکى نبود، او ترس داشت و الان هم چند بازيکن استقلال چنين مشکلى دارند، چه کسى در اين بين به برهانى کمک کرد؟
    خود من هم پارسال چنين شرايطى داشتم. به نظر من افت يک فوتباليست طبيعى است اما اگر اين افت با پيروزيهاى يک تيم توأم شود آن بازيکن خيلى زود به آمادگى برميگردد. او پارسال در هر بازى براى گلزنى به زمين ميآمد اما مثلاً وقتى در دقيقه 5 بازي، يک موقعيت خراب ميکرد روحيهاش را کاملاً از دست ميداد، امسال هم به خاطر اينکه در دو، سه بازى گل نخورديم فشار از روى کل تيم برداشته شد. خود آرش به خودش تلقين کرده اگر گل نزند استقلال نميبرد و همين مسأله باعث ايجاد انگيزه شده است.
    خود آقاى قلعه نويى در تمرينات، برهانى را تشويق ميکند. اگر او توپى را گل نميکند به او ميگويد سعى کن اول بزنى تو چارچوب، اين مسائل اعتماد به نفس فوتباليست را بالا ميبرد.
    *امسال گلى خوردى که خودت را مقصر بداني؟
    بله، يک تک به تک از مقاومت خوردم که نبايد زود در آن صحنه تصميم ميگرفتم. در آن صحنه ذهنم، رو به بازى نبود، يک لحظه ديدم که فوروارد آنها به دروازه رسيد،به نظر خودم اگر در جريان بازى بودم حتى آن توپ را ميگرفتم.
    *نگاه تو به مسابقات ملى چگونه است. امسال رقيبت مهدى رحمتى در تيم مس ثابت است و تو در استقلال بازى ميکني. آن زمان که در کنار هم بوديد يک نفر عملاً بيرون ميماند و شانس ديگرى از دست ميرفت. به نظر خودت ميتوانى براى تيم ملى بازى کني؟
    فکر ميکنم اگر خودم را گرفتار چنين فکرى کنم بازنده هستم. دوست دارم اول در باشگاه هم به موفقيت برسم و اينگونه به تيم ملى برسم. در اين مقطع هم نميتوان توقعى داشت. به هرحال تيم ملى ما با اين نفرات نتيجه گرفته و کمتر مربى دست به چنين ريسک بزرگى ميزند. اما تمام سعى من اين است که اگر فرصتى نصيبم شد استفاده کنم. به هرحال آقاى دايى در ابتداى حضورش من را دعوت نميکردند اما براى بازيهاى غرب آسيا دعوت شدم و در دو، سه بازى هم بازى کردم و خدا را شکر گل خورده نداشتم. حتى تيم ما قهرمان مسابقات هم شد. خودم دوست دارم موقعى بازى کنم که براى تيم مثبت باشم.
    خودت چقدر تمرينات اختصاصى داري؟ مربى گلرها براى شما چه برنامهاى دارد؟
    حميد بابازاده کسى است که ايرادها را خوب ميبيند. او حتى در فوتبال تمريني، نکاتى را ميبيند که فرداى آن روز همان نکات را براى ما تمرين ميگذارد. حتى تمرينات ذهنى او هم خيلى موثر است. مثلاً اگر ما امروز گل ميخوريم فرداى آن روز ريکاورى انجام ميدهيم و پس فردا حميدخان اشتباهى که منجر به دريافت گل شد را به ما گوشزد ميکند و روى آن کار ميکنيم. من 6 سال است با بابازاده کار ميکنم و در واقع شاگرد او هستم.
    دوست داريم قشنگ دروازهبانى کنيم و او هم از ما ميخواهد (level) دروازهبانى را حفظ کنيم.
    بازى کدام دروازهبان بزرگ اروپا را ميبيني؟
    بوفون، پيتر چک و کاسياس را زير نظر دارم و سعى ميکنم نکات مثبت گلرى آنها را براى خودم بردارم.
    کمى از بحث فنى خارج شويم. چرا وحيد طالبلو کم مصاحبه ميکند!؟
    فکر ميکنم اگر کمتر صحبت کنم حاشيه هم کمتر سراغم ميآيد. معتقدم حرف، حرف ميآورد، هر آن ممکن است از صبحتهايت سوءبرداشت شود. مثلاً تو يک چيزى ميگويى که مقصودى ندارى اما يک نفر ديگر زنگ ميزند تا در خصوص صحبتهايت اظهارنظر ديگرى کني! به نظرم اين طورى بهتر است.
    کمى در خصوص آن حولهاى که هميشه همراهت داري، توضيح بده.
    ببينيد، اگر ميبينيد حوله همراه دارم به خاطر اين است که قرآن را روى چمن نگذارم. در واقع من قرآن همراه دارم که آن را داخل حوله ميگذارم که خداى ناکرده خيس نشود. کتاب خدا براى من ارزشمند است و هميشه آن را همراه خود دارم. حتى همين الان هم داخل ماشينم است. به هر حال به آن اعتقاد دارم، بارها و بارها در حالى که آن را به همراه داشتم گل خورديم و حتى فصل گذشته سيزدهم شديم! بعضى مواقع هم لطف خداوند شامل حال من شده و مثل جام حذفى توانستم خوب عمل کنم. اين قرآن را بيشتر براى سلامتى کسانى که در استاديوم حضور دارند همراه دارم.
    نقش روانشناس در استقلال و موفقيتهاى اين تيم چقدر است؟
    حضور دکتر منتظرى خيلى مثبت است. اوايل بعضى از بچهها مخالف حضور در جلسات روانشناسى بودند اما وقتى به او اطمينان کردند و هنگامى که اشتياق ديگر بازيکنان را ديدند خودشان هم علاقمند شدند. مثلاً هنگامى که بازيکنان نميتوانند يک حرف را به صورت مستقيم به سرمربى يا مربى بزنند با دکتر منتظرى صحبت ميکنند و حتى بالعکس. در بعضى مواقع مربيان هم از طريق دکتر منتظرى يکسرى صحبتها را به بازينکان انتقال ميدهند. دکتر منتظرى کسى است که کارش را خوب بلد است و من به شخصه از او تشکر ميکنم. مثلاً همه ما يک حرف را دنبال ميکنيم اما ممکن است هر کسى براى رسيدن به آن هدفش از راه خودش وارد شود. دکتر منتظرى در اين بين همه را متقاعد ميکند که چگونه ميتوان همگى از يک راه به آن هدف که پيروزى استقلال است برسند.
    آرش برهانى از اين جلسات استقبال ميکند؟
    آرش از جمله بازيکنانى است که حتى انفرادى هم از دکتر منتظرى استفاده ميکند! کار ما طورى است که بايد تمرکز داشته باشيم و به همين دليل بچه ها مدام با دکتر منتظرى در تماسند و حتى مشکلات خانوادگى خود را با وى در ميان ميگذارند.
    کتاب روانشناسى هم ميخواني؟
    کم و بيش. من بيشتر براى آرام شدن، راز و نياز را ترجيح ميدهم.
    تو از جمله بازيکنانى هستى که اعتقادات مذهبى زيادى داري. ظاهراً زياد هم به جمکران ميروي، درست است؟
    بله، من هر وقت احساس سنگينى ميکنم به آنجا ميروم. مواقعى که تحت فشار هستم فضاى آنجا آرامم ميکند. به شخصه به نذر کردن اعتقاد دارم. مثلاً قبل از بازى استقلال- پرسپوليس بايد خودت را از لحاظ روحى آزاد کنى ضمن اينکه ما الگوى خيلي ها هستيم و فکر ميکنم رفتارهاى ما ميتواند براى خيلي ها الگو باشد.
    *يک سوال دارم که هميشه در ذهنم بوده بپرسم. چرا وحيد طالبلو قبل از پنالتي هاى حريف با زننده ضربه دست ميدهد؟
    متاسفم به اين سوال شما نميتوانم جواب بدهم!
    *يادم ميآيد يکى از پنالتيهايى که گرفتي، پنالتى دايى در بازى استقلال- صبا بود. حتى ميدانى که با گرفتن آن پنالتى از گلزنى دايى به استقلال جلوگيرى کردي؟
    من به اينکه آيا او به استقلال گل زده يا نه فکر نميکردم، يادم ميآيد هفته قبل از بازى با على آقا در اردوى تيمملى قبل از جام جهانى بوديم و هميشه او به من پنالتى ميزد، ميدانستم دايى ضرباتش را محکم و به سمت راست دروازه بان ميزند و در تمرينات از 20 پنالتى تنها شايد 2 پنالتى او را ميشد مهار کرد. حتى مجبور بودم براى مهار پنالتى او زودتر حرکت کنم، چون ضرباتش بسيار محکم است بنابراين مطمئن بودم که پنالتى را به آنور ميزند که هميشه در تمرينات ميزد، در کل آن روز هم ضربه پنالتى بسيار آرامى زد و برخلاف هميشه من هم مهار کردم، شايد به اين خاطر بود که گل نزدن دايى به استقلال مهم شده بود...
    *پدرت پرسپوليسى است يا استقلالي؟!
    وحيد رک و راست ميگويد: پرسپوليسى بود اما حالا ديگر طرفدار استقلال است.
    *با ممنوع کردن حضور گلر خارجى در ليگ موافقى يا مخالف؟
    صددرصد مخالفم! شما فکر ميکنيد که مثلاً الان تيمهاى ليگ برترى کاسياس را بياورند چه اتفاقى رخ ميدهد؟!
    *خب مشخصاً تيمهاى مقابل، انگيزه بيشترى پيدا ميکنند. درست است؟
    با نظر شما مخالفم. اگر به گلرهاى خودمان بها بدهيم قطعا در آينده ميتوانيم از آنها بهره لازم را ببريم. من متأسفم که بعضى از تيمهاى ليگ برترى هنوز مربى دروازهبان ندارند و گلر ذخيره، دروازهبان اصلى را گرم ميکند!
    *يعنى هنگامى که توپالوويچ در استقلال بود کلاس تمرينى گلرهاى شما تغيير نکرد؟
    نه تنها کلاس ما تغيير نکرد بلکه به داشته هاى او هم اضافه شد! خود حميد بابازاده براى گلرها نوعى انگيزه است. اگر يادتان باشد خود پرويز برومند دوباره داشت به شرايط ايدهآل برميگشت اما آسيبديدگى باعث شد از فوتبال دور شود يا خود مهدى رحمتي، او چند سال بود در تيمهاى ديگر بازى ميکرد و وقتى هم به استقلال آمد کمى نوسان داشت. اما حميد بابازاده اين نوسانى را کم کرد و حالا مهدى گلر اول تيم ملى است. بنابراين گلرهاى خارجى از تيمهاى ما استفاده ميکنند.
    *به جز بابازاده با چه نفراتى کار کردي؟
    با احمد سجادي، منصور رشيدي، نادر فريادشيران، حميد ملکاحمدى که باعث شد با استقلال تمرين کنم سال گذشته حسين ترابپور، کريم بوستانى و فخرالدين بگوويچ...
    *به نظر تو به عنوان دروازهبان استقلال، تفاوت اين تيم با تيم پارسال چقدر است، برهانى ميگفت ما نفرات باتجربه زياد نداشتيم که در شرايط سخت، تيم را جمع و جور کند.
    به نظر من هم تجربه فاکتور مهمى است، معتقدم حضور على منصوريان و محمود فکرى حتى روى داور مسابقه هم تأثير ميگذارد. خوشبختانه الان هم پيروز و هم فرهاد توانستهاند نقش يک بزرگتر را به خوبى ايفا کنند يکى از عوامل عدم موفقيت کم تجربگى بود.
    *حضور فيروز کريمى در استقلال هم نتوانست اين تيم را در فصل گذشته نجات دهد. در اين باره نظرى نداري؟
    به نظر من بايد حضور چند ماهه فيروز کريمى را از کارنامه ورزش او حذف کنيم. شايد من اشتباه ميکنم اما عقيده دارم فيروز کريمى خودش يک "سبک" است. او در بيشتر تيمهايى که بوده نتيجه گرفته، استقلال اهواز را تا مرز قهرمانى رساند و شايد اشتباه داورى اين تيم را از رسيدن به اين عنوان محروم کرد، خود همين مربيان ليگ برترى شاگرد کريمى بودند و به نظر من استقلال و پرسپوليس هم براى خودشان يک سبک هستند، به نظر من او نه وقت کافى داشت و نه ميشد به راحتى شرايط استقلال را تغيير دهد. چون هميشه گفتهام، بازى کردن و پذيرفتن مسووليت در استقلال سخت است.
    *کمى درباره سخت بازى کردن در همين تيم استقلال صحبت کن.
    بازيکن بايد در هر بازى توان مضاعف داشته باشد، شما حساب کنيد تيمهاى حريف يک بازى قبل و يک بازى بعد از رويارويى با استقلال و پرسپوليس را از دست ميدهند. درست است که ما در همه شهرها طرفدار داريم اما اگر دچار شکست شويم همان طرفداران از ما ناراحت ميشوند. فوتباليست شهرستانى براى رويارويى با استقلال برنامه ريزى ميکند، پيش خود ميگويد اگر در دو بازى رفت و برگشت مقابل اين تيم خوب باشم سال آينده همين استقلال به دنبالم است، بنابراين کار بسيار سختى داريم.
    *سال گذشته در مقطعى قصد داشتى از فوتبال خداحافظى کني. چرا؟
    اعتقاد دارم فوتبال اينقدر ارزش ندارد که همه چيز را براى آن زير پا بگذارم، من يک شخصيت حقيقي ام و اين شخصيت را دوست دارم، مگر بزرگان فوتبال ما الان کجا هستند؟
    *چه مسألهاى باعث شد آن تصميم را بگيري؟
    از سوى يک عده توهين هايى به من شد که برايم قابل هضم نبود. اين مسأله به حدى رويم تأثير گذاشت که حتى ميخواستم پول قراردادم را به استقلال پس بدهم اما يک اتفاقاتى افتاد که با برگشتم همراه شد.
    *چه اتفاقي؟
    اول بگويم که لطف خدا بود. خيلي ها به من زنگ ميزدند، باورتان نميشود خود آنهايى که به من توهين کرده بودند SMS زدند و عذرخواهى کردند! در اين بين مربيان و پيشکسوتان زيادى با من صحبت کردند ضمن اينکه حرفهاى آقاى فتح الله زاده مديرعامل وقت استقلال هم بياثر نبود، خود فيروزخان هم در اين بين صحبتهايى کرد که باعث شد برگردم.
    *و بازگشت تو با درخششت توأم شد.
    با وجود اينکه شرايط روحى خوبى نداشتم اما با اين حال در ديدار با ذوب آهن موفق بودم.
    *وحيد طالبلو در کل فوتبال به چه کسى مديون است؟
    اول به خدا بعد به خانواده ام.
    *دوست دارى بدانيم اسطوره وحيد طالبلو کيست؟
    اسطوره کسى است که همه آن را ميشناسند و او را دوست دارند و من هم نبايد اسمى ببرم.
    *خودت دوست دارى اسطوره شوي؟
    ميدانم کار خيلى سختى است اما بدون شک دوست دارم.
    *تا به حال کار زشتى انجام دادهاى که از آن خيلى شرمنده شده باشي؟
    بله اما واقعاً يادم نميآيد که توضيح دهم.
    *به مرگ چطور فکر کردهاي؟
    کم و بيش.
    *چه حسى داشتي؟
    اينکه زياد به دنيا دل نبندي.
    *خاطره خوب و بد ورزشي ات چيست؟
    رفتن با تيم ملى به جامجهانى و قهرمانيهاى استقلال در ليگ و جام حذفى از خاطرات خوبم است و از دست دادن قهرمانى در دو سال پياپى و شبى که تصميم به خداحافظى از فوتبال گرفتم از خاطرات بد ورزشي ام است.
    *و خاطرات خوب و بد غيرورزشى وحيد طالبلو؟
    خاطره خوبم اولين براى بود که به مکه رفتم، فکر ميکنم 6 سال پيش و بدترين خاطره غيرورزشي ام فوت خواهر عزيزم بود.
    *آيا شهرت براى تو تلفاتى داشته؟
    هر چند داشته اما سعى کردم با آن کنار بيايم. من يکى از نماينده هاى طرفداران استقلال در اين تيم هستم و يک برخورد کوچک من ميتواند ديد آنها را نسبت به من عوض کند. حتى يک بچه کوچک از رفتارهاى من الگو ميگيرد، يک بار يک دستمال سبز به دستم بسته بودم مادر يک پسر بچه گفت پسرم چون در دست شما چنين چيزى ديده از من خواسته تا برايش دستمال سبز بگيرم که به دستش ببندد.
    *به نظر خودت آيا وحيد طالبلو توانست از ناصر حجازى استفاده لازم را ببرد؟
    فکر ميکنم ميتوانستم از ايشان که اسطوره است بيشتر استفاده کنم. ببينيد، براى من فرقى نميکند که چه کسى سرمربى استقلال باشد اما در زمان حجازى يکسرى افراد به او اطلاعات غلط ميدادند که چون وحيد مثلاً در باند امير قلعه نويى است خوب دروازه بانى نميکند و گل ميخورد. اين در حالى است که همين امسال هم ما زياد گل خورديم اما کسى نگفت تو در باند فلانى هستي. اما در همين جا با صراحت اعلام ميکنم که من در باند هيچکس نيستم و فقط براى اينکه دينم را به استقلال و مردم ادا کنم چون ميدانم اين هواداران براى تماشاى يک بازى استقلال چه سختيهايى را تحمل ميکنند. مثلاً من صحنه هايى را ميبينم که بايد بعدها پيش وجدان خودم پاسخگو باشم. روزى يک هوادار استقلال را سوار ماشين کردم او براى آنکه به ورزشگاه بيايد زنجير دختر کوچکش را فروخته بود و اين نشان ميدهد ما چه مسووليت بزرگى داريم، به نظر من شخصيت بازيکن استقلال شخصيت هوادار است. در مجموع در مدت کمتر از يکسال حضور ناصرخان، زياد نتوانستم از تجربيات ايشان استفاده کنم هر چند بعضى چيزها را هم آموختم.
    *تا به حال به جدايى از استقلال و حضور در تيم ديگرى فکر کردي؟
    اگر بگويم نه دروغ است. ما چند بازيکن هستيم که به هم بسيار نزديک هستيم. با هم در جوانان، اميد و سپس بزرگسالان بازى ميکنيم، سال گذشته حتى پيشنهاد خارجى هم داشتم و مقدمات رفتنم هم فراهم شده بود اما مربى آن تيم آلمانى رفت و مسأله منتفى شد. ميدانم که روزى بايد بروم و اين جايگاه ماندنى نيست.
    *جدايى اميرحسين صادقى چطور؟ او هم مثل تو فکر ميکرد که رفت؟
    جدايى صادقى يک اتفاق بود و فکر ميکنم ناخودآگاه در عمل انجام شده قرار گرفت، انشاءالله زودتر به استقلال برميگردد.
    *و به عنوان سوال آخر، رقابت تو و مهدى و تو و اشکان کداميک به نفع توست؟
    من دوست ندارم کسى را با کس ديگر مقايسه کنم. مهدى در دوره قبل از من در تيم ملى بود و زودتر به فوتبال ايران معرفى شده بود، در زمانى که او در استقلال بود هر دو شرايطى ملى داشتيم و هر کس بازى ميکرد دعوت ميشد. در زمان برانکو خود وى ميگفت: هر کس بازى کند او را دعوت ميکنم و به تيم چرخشى اعتقاد ندارم. تا موقعى که مهدى اشتباه نميکرد بازى ميکرد و من هم به همين شکل مثلاً در ديدار با سپاهان من در دقيقه 88 پنالتى گرفتم. شايد اگر آن پنالتى را نميگرفتم تيم ما قهرمان نميشد اما در کل رقابت من و اشکان هم به جاى خود باقيست ولى قبول دارم که شايد از لحاظ فنى يک مقدار "فقط يک مقدار" تغيير کرده باشد.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امیدوارم خبرهایی که میذارم تکراری نباشه!
    چند صفحه اخیر را چک کردم تا یک وقت خبر تکراری نگذارم.

محمد نورى فر: جذب عنايتى منطقى نيست
    ايران ورزشى- محمد نورى فر، مدير روابط عمومى باشگاه استقلال روز گذشته به احتمال حضور رضا عنايتى در نيم فصل پاسخ داد: مسؤولان باشگاه اماراتى براى صدور رضايتنامه عنايتى مبلغ بالايى را درخواستكرده اند كه با توجه به شرايط مالى باشگاه استقلال، پرداخت مبلغ مورد نظر آنها امكان پذير نيست.به اين ترتيب جذب عنايتى در نيم فصل منتفى شد و شايد فصل آينده باشگاه استقلال براى جذب اين مهاجم اقدام كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كاظمي از گل زيبايش مي گويد:
    تیم استقلالmasud720 می نویسد "
    به دستور قلعه نويى حسين كاظمى به جاى سياوش اكبرپور پشت توپ قرار گرفت و گل سرنوشت ساز را براى استقلال در بازى ذوب آهن به ثمر رساند. كاظمى بعد از اين گل به طرف هواداران رفت تا شادى خودش را با آنها تقسيم كند اما تابلوهاى تبليغاتى باعث مصدوميت اين بازيكن شد و اجازه نداد كاظمى آنطور كه دلش مى خواهد شادى كند.

ضربه كاشته كه دقيقه (۷۶) زدى نتيجه بازى را تغيير داد

ما قبل از هر بازى روى اين ضربات تمرين مى كنيم اين ضربه از بخش هاى تمرينى خاص استقلال بود كه خوشبختانه از اين طريق توانستيم به گل برسيم.

اكبرپور قصد داشت اين ضربه را بزند اما مثل اينكه تو نگذاشتى

اكبرپور از من خواست اين ضربه را او بزند اما قلعه نويى از دور گفت حسين تو بزن. خدا را شكر اين ضربه گل شد تا جواب اعتماد اميرخان را داده باشم.

چرا بعد از زدن گل رفتى پشت تابلوهاى تبليغاتى قايم شدى، روى شادى بعد از گل برنامه ريزى كرده بودى؟

برنامه اى براى نوع شادى كردن نداشتم، قايم نشدم بلكه خواستم شادى ام را با هواداران تقسيم كنم همين كه از روى تابلوهاى تبليغاتى پريدم پايم مصدوم شد و مجبور شدم روى زمين بنشينم.

پس به خاطر مصدوميت نشستى

بله، چون آسيب ديدم روى زمين نشستم. درد داشتم.

به نظر مى رسد با بازى هاى كه انجام دادى شانس بازى را از يدا... اكبرى گرفتى

يدا... هر وقت در تركيب استقلال قرار گرفته تيم هجومى بازى كرده است. براى اكبرى آرزوى موفقيت مى كنم. اگر روى نيمكت باشم براى موفقيت يدا... دعا مى كنم و اگر خودم در زمين باشم بهترين بازى هايم را انجام مى دهم.

بازى مقابل ملوان را چطور مى بينى؟

نبايد ملوان را دست كم گرفت، برد ذوب آهن را بايد به دست فراموشى بسپاريم.
    "

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •