عزيزم كركو كه نصب نميكنن كپي ميكنن![]()
عزيزم كركو كه نصب نميكنن كپي ميكنن![]()
یکم میره جلو بعد میگه بازی کامل نصب نیست و دوباره نصب کن (البته بازی من کرک نداشت میشه قبلش یه کرکی باید ریخت)
در واقع کرک نیست یک پچه
دوست عزیر کرک معمولا یه دونه(یا دو سه تا)فایل بیشتر نیست و تقریبا در 95% موارد اصلا نصبی نیست و کپی کردنیه...
احتمالا شما پچ رو دانلود نکردی؟؟؟
چون پچ بر روی بازیهایی که درست توی ریجستری ثبت نشده باشند یا قبلا کرک شده باشند نصب نمیشه!!
من به چند مورد مثل اینها برخورد کردم
اولی = قبل ورود دیسک سی دی را تمیز کنید
دوم = امکان سی دی خراب باشد
سومی = امکان دارد درایو نصب شده فصای کافی برای نصب نداشته باشد
چهارمی = امکان اینکه سیستم درایو شما از نو fat32 باشد ولی بازی سیستم ntfs بخواهد
در غیر اینصورت تصاویری از پیغام که می دهد را ارسال کنید
دوست عزیز بعد از هشت سال بازی کردن می دونم کرک چیه
و پچ هم همون که جناب هوس گذاشتن دانلود کردمMirrorsEdge_v1.01_Patch
اما فکر میکنم دلیلش همون که گفتین هست و بازی توی ریجستری ثبت نشده
حالا چه کار کنم که توی ریجستری ثبت بشه؟
مشکلم حل نشد.حالا این error رو میده:
و بعدش هم میپره بیرون![]()
اصلا شما end گیمر خوبهمن که نمیدونم اطلاعات شما در این زمینه چقدره پس اگه یه موقع سوالات ابتدایی پرسیده میشه بهتون بر نخوره!!
خوب برای این کار کلا شما دو تا راه حل داری:
1-ببین همراه پک بازی یه فایل به اسم registry وجود نداره اگه هست نصبش کن کار اون فایل اینه که کدهای بازی رو توی ریجستری ثبت میکنه...
2-اگه چنین فایلی نیست خوب یه خورده کار مشکل میشه!!
شما باید به صورت دستی کدها رو توی ریجستری ثبت کنی که یک کار تخصصی و مشکله منم چون این بازی رو نصب نکردم آدرس دقیق کدهاش رو نمی دونم شما توی تاپیک بازی یه درخواست بده احتمالا کسانی که توی این امر واردند آدرس کدها و نوع کد گذاریش رو بهت میدند...
در ضمن یادت باشه خیلی از پچ ها روی بازیهای کرک شده اصلا نصب نمیشند!!!
سيستمت چيه عزيز ؟
مشکل در حین بازی DINO CRISIS در PC با سلام...
از دوستانی که بازی رو در کامپیوتر بازی کردن یه سوال دارم و اگه می دونن بگن..
من بازی رو نصب کردم و تا جایی که برای اولین بار با دایناسور بزرگ روبه رو می شم مشکلی نیست.
ولی بعد از اینکه یه صحنه انیمیشن نشون می ده بازی گیر می کنه. یعنی دیگه تصویر نمیاد و سیاه میشه ولی موزیک بازی پخش می شه....نمی دونم مشکل از چیه..تو چنتا سیستم امتحان کردم ولی نشد...
کسی شده که مثل من گیر کنه و راه حلی براش پیدا کنه ؟...
یادم میاد اون موقع تو PS1 هم بعضی وقت ها همچین مشکلی بود ولی خودبه خود درست می شد...
شما با مبدل بازي ميكنيد ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)