تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1104 از 1547 اولاول ... 104604100410541094110011011102110311041105110611071108111411541204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,031 به 11,040 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوست عزیز من زیاد با جزییات نگفتم و نمیخام هم زیاد باز کنم بحثش رو
    ولی همینقدر بگم که مودمم لینک سیس هست و سیم کشی رو هم سیم کش آورده بودم و به کل عوض کرد برام، یک خط مجزا هم فقط برای اینترنت گرفتم، که سیم مستقیم میاد و وصل میشه به مودم......
    این چیزهایی که تو پست قبلی گفتم تجربه ای بود که اینجا مطرح کردم
    ولی باز میگم پشتیبانی دیده بان نت واسه من بهتر از شاتل بوده - مطمئنا تجربه ها ممکنه متفاوت باشه

*پینگ رو هم تماس گرفتم و درست کردن
    لینک سیس کلا با ایران مشکل داره
    من رو مخابراتشم دیدم مشکل قطع و وصلی داره
    خوشحالم ک پینگتون درست شده
    موفق باشید

2. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لینک سیس کلا با ایران مشکل داره
    من رو مخابراتشم دیدم مشکل قطع و وصلی داره
    خوشحالم ک پینگتون درست شده
    موفق باشید
    منم قطع و وصلی روی شاتل رفته بود روی مخم ، البته ارتباط شاتل خوبه و من با لینک سیس ده روز کامل بدون قطع شدن هم ارتباط رو نگه داشتم اما تازگی خیلی قطعی پیدا شده بود یکم از مشکلم تقصیر خط تلفن بود .
    به هرحال مودم رو عوض کردم و یک تی پی لینک خریدم ، مشکل حل شد، قبلا همیشه تو هزارتا پینگ معمولا یک تا پنج تا پکت لاست داشتم الان دیگه ندارم .
    وضع اینترنت کلا داغونه ، همه خوانوده واسش کلافه بودن ، الان یک مودم سیم کارت خور گرفتم وصل کردم داخل شبکه ، به محض اینکه ارتباط ADSL با اینترنت مختل بشه شبکه بطور خودکار از مودم سیم کارت تغذیه میشه
    اینجوری یه خورده بهتره و قطعی واسه شبکه تقریبا از بین میره.

4. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام اقای شاهانی
    تنظیمات به همین صورت که گفتین انجام گرفته خود مودم هم دو نوع داره annex A و Annex B که مال من از نوع Annex A هست
    ولی خب من روی شاتل با همین تنظیمات قطعی زیاد داشتم ولی روی دیده بان نت کمترشده نه اینکه اصلا نباشه ولی خیلی کمتره
    به مودم هم شک داشتم چون همه چیز رو عوض کردم....در مورد مودم Asus n14U نظری دارین؟ که همین رو بگیرم

در مورد قطعی و مودم های لینک سیس یک موضوع رو بهتون بگم که به تازگی و به تجربه متوجه اون شدم و اون اینکه این دستگاه ها امکان اتصال به صورت ADSL2+ M رو فراهم میکنند که در دستگاه های دیگه به حالت Annex M شناخته میشه
    این وضعیت از پهنای باند دانلود کم میکنه و به پهنای باند ارسال اضافه میکنه تا 3مگابیت ارسال رو فراهم کنه ، اما چون ISP ها هیچکدوم چنین وضعیتی رو تامین نمیکنند و حداکثر 1024 کیلوبیت سرعت آپلود ارائه میدن ، با تنظیم کردن به این روش باعث میشید که پهنای باند دانلود شما کم بشه درحالی که ISP مقدار سرعت بیشتری رو براتون درنظر گرفته و این باعث پرش لینک و یا قطعی اینترنت بدون پرش لینک میشه .

باید حتما حالت ADSL2+ خالی رو انتخاب کنید که Annex A رو برای شما درنظر بگیره ، این حالت استاندارد و عمومی مورد استفاده ISP ها است.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام اقای شاهانی
    تنظیمات به همین صورت که گفتین انجام گرفته خود مودم هم دو نوع داره annex A و Annex B که مال من از نوع Annex A هست
    ولی خب من روی شاتل با همین تنظیمات قطعی زیاد داشتم ولی روی دیده بان نت کمترشده نه اینکه اصلا نباشه ولی خیلی کمتره
    به مودم هم شک داشتم چون همه چیز رو عوض کردم....در مورد مودم Asus n14U نظری دارین؟ که همین رو بگیرم
    من قبلا پیشگامان داشتم ، اونجا هم قطعی بود حتی بیشتر از شاتل .
    البته یک روز که قطعی زیاد شده بود متوجه شدم به سیم های تلفن دست زدن و بوق اشغال میخورد .

به هر حال مودم X1000 لینک سیس Annex A دارم و بی علت بعضی وقت ها فقط نتش قطع میشد ، بعضی وقت ها لینک میپرید و در بعضی زمان ها در کمال تعجب میدیدم که به کلی روتر ریست میشه و از ابتدا راه اندازی میشه .
    خیلی وقت بود ازش استفاده میکردم و احتمال دادم ضعیف شده باشه ؛ البته بعضی وقت ها مشکل از آداپتور هست و اگه یک آداپتور با آمپر بیشتر رو به عنوان تست چندروز تهیه کنید ، ممکنه مشکل برطرف بشه ، آداپتور من 12 ولت یک آمپر هست و برای این تست باید یک آداپتور 12 ولت دو آمپر به بالا رو بهش وصل کرد .

به هر حال من مودم جدید خریدم و لینک سیس رو کنار گذاشتم ، مودم-روتر بی‌سیم AC1200 ت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل Archer VR400_V2
    دستگاه خوبیه و راضیم ازش امکاناتشم بدک نیست، مشکل خاصی نداشتم و این چندوقت که خریدمش قطعی و پکت لاست نداشتم

مدل ایسوز شما رو باهاش کار نکردم نمیتونم نظری در موردش بدم، اما از نظر مشخصات فنی تفاوتش با این دستگاه یکی عدم پشتیبانی VDSL هست و یکی دیگه بنظر میرسه لایسنس های ارتباطی جدید تر رو برای 802.3ab و همچنین وای فای 5گیگاهرتز رو نداشته باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه چیزی الا خط شاتل ADSL من رو
    Annex M هست 16mb!!ایکی بالا گفت ANNEX Aحالت استاندارد و عمومی مورد استفاده ISP ها است.الا یعنی مال من خوب نیست که روی Annex M؟
    بعد کسی مشکل دیدن twitch.tvرو تو این موقعه شب داره؟رسما 2 هفته است که از ساعت 10 به بعد اصلا نمیشه به کیفیت 480 یا 380 نگاه کزد غیر این ساعت راحت میشه از صبح تا شب با کیفیت 720 یا 1080 نگاه کرد!!رسما موندم چیکار کنم زنگ میزنم پشتیبانی میگم اونم میگه سرعت دانلود خوبه پس مشکلی نیست از ما!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من با شاتل تماس گرفتم گفتن که از 8 مگ بالاتر روی fast نمیزارن ...
    کسی تونسته 16 مگ fast بگیره؟
    ....................................
    fast=پروفایل گیم یا interleave depth0
    annex m سرعت آپلودبیشتر میشه گرفت ولی انگار شاتل کلا آپلود بیشتر از 1 مگ نمیده...
    بهترین مودمی که فعلا توی بازار میتونید بگیرید tp-link w9970 هست ... البته روی مد fast تفاوت داره با مودمای دیگه ... روی پروفایل fast قشنگ 2-4 مگ سرعت بیشتر میتونید بگیرید...

9. 2 کاربر از crash00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه چیزی الا خط شاتل ADSL من رو
    Annex M هست 16mb!!ایکی بالا گفت ANNEX Aحالت استاندارد و عمومی مورد استفاده ISP ها است.الا یعنی مال من خوب نیست که روی Annex M؟
    بعد کسی مشکل دیدن twitch.tvرو تو این موقعه شب داره؟رسما 2 هفته است که از ساعت 10 به بعد اصلا نمیشه به کیفیت 480 یا 380 نگاه کزد غیر این ساعت راحت میشه از صبح تا شب با کیفیت 720 یا 1080 نگاه کرد!!رسما موندم چیکار کنم زنگ میزنم پشتیبانی میگم اونم میگه سرعت دانلود خوبه پس مشکلی نیست از ما!!
    نه حالت Annex M اگه سرعت آپلود سه مگ نداشته باشی خوب نیست ، سرعت دانلود میاد پایین .
    منم تست کردم تست سرعت میگیری به ظاهر مشکلی نداره تا 14 جواب میده اما یه مدت که فرکانس عوض بشه مشکل ایجاد میشه و پرش لینک به وجود میاد اما روی Annex A باشه بالای 15 رو قشنگ با تست سرعت جواب میگیری .
    در مورد Annex میتونید روی اینترنت سرچ کنید تا بدونید هر کدومشون چطور پهنای فرکانسی خط رو اشغال میکنن .

twitch اما موضوعش فرق داره واسه جلوگیری از فیلتر شکن ها سرعت عبور تک کانکشن روی پورت های وب یعنی 443 و 80 رو کم کردن گذاشتن حدود 9مگابیت در ثانیه ، یعنی هر سرعت ماورایی هم که داشته باشی حداکثر همین مقدار پهنای باند واسه تماشا به هر کاربر اختصاص میدن ، تازه بماند که با این وضعیت دلار آی اس پی ها با فروششون کمبود پهتای باند دارند و سعی میکنن محدود کنن بطور نامحسوس سرعت مصرف شما رو .
    وقتی پهنای باند فروخته شده آی اس پی بیشتر از مقداری هست که خریده و در اختیار داره این مشکل پیش میاد و در ساعت ترافیک سرعت کمتری دریافت میشه .
    البته خود مودم ها هم یک گزینه دارن با اسم SRA که بر اساس نویز دائم سرعت رو کم و کمتر میکنن و فقط اگه اتصال قطع و وصل بشه ، سرعت دوباره به حالت اول بر میگرده.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من با شاتل تماس گرفتم گفتن که از 8 مگ بالاتر روی fast نمیزارن ...
    کسی تونسته 16 مگ fast بگیره؟
    ....................................
    fast=پروفایل گیم یا interleave depth0
    annex m سرعت آپلودبیشتر میشه گرفت ولی انگار شاتل کلا آپلود بیشتر از 1 مگ نمیده...
    بهترین مودمی که فعلا توی بازار میتونید بگیرید tp-link w9970 هست ... البته روی مد fast تفاوت داره با مودمای دیگه ... روی پروفایل fast قشنگ 2-4 مگ سرعت بیشتر میتونید بگیرید...
    منم همین مشکل رو باهاشون دارم ، در صورتی که ISP های دیگه اینکار رو کردن پارس آنلاین تا 12 مگ رو هم فست میکنه و پیشگامان سرعت 16 مگ رو هم روی فست قرار میده.
    کارشناسشون با من تماس گرفت و گفت در حال پیگیری هستیم که قابلیت فست کردن کانکشن های بالای هشت رو هم فراهم کنیم .
    اما گفت شما درخواست این موضوع رو به صدای مشتری و مدیران درجه اول شرکت بدین تا موضوع بهتر پیگیری بشه .

(البته من بعید میدونم به این زودی ها شاتل کانشکن گیم رو واسه سرعت های بالای هشت مگ فراهم کنه )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

تک کانکشن سرور داخلی سرور امریکا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •