سلام
من یه بسته ی 10 گیگ سه ماهه خریدم و با اینترنت شبانش همین مشکل رو دارم. صبح ها سرعت از 300-400 بیشتر نمیشه.
سلام
من یه بسته ی 10 گیگ سه ماهه خریدم و با اینترنت شبانش همین مشکل رو دارم. صبح ها سرعت از 300-400 بیشتر نمیشه.
سرعت روی اکثر سرورها محدود میکنن!
باید از وی پی ان استفاده کنید و فقط هم روی بعضی سایتها سرعت تا 5 مگ دانلود میکنه
زرنگن دوست عزیز
اگه دوست داشتید یه لینک از جایی که مشکل دارید بذارید بقیه هم تست کنن، شاید مشکل شما از طرف منطقه تونه و بشه با شکایت و اینا یه کاریش کرد.
من بسته بلند مدت با حجم کم میخوام برای استفاده روزمره توی خیابون یا جایی که اینترنت نداشته باشم. فقط برای چک کردن کار های ضروری. اصلاً حجم زیاد واسم مهم نیست چون دانلودی نمی کنم.
توی این شرایط کمترین حجم بسته ی بلند مدت 1 ساله 30 گیگه! که واسه اونم باید 89 تومن پول بدی. یعنی به زور حجمی که میدن میخوان پول زیادی از آدم بگیرن.
89 تومن یک ساله میشه ماهی 7/500 تومن که اصلاً نمیصرفه همون مصرف آزاد حساب کنی واسه کار های ضروری همین قیمت میشه الکی پول واسه گیگی اضافه هم نمیدی که بخوای بشینی به زور مصرف کنی
یعنی واقعاً نمی دونم تو مغزشون چیه و چه کسانی نشستند و این بسته ها رو تنظیم می کنند![]()
Last edited by Mehran14233; 02-11-2018 at 22:25.
مثلا از این سایت معروف دانلود در ساعات رایگان سرعت محدود کردن با وی پی ان هم سرعت بالا نمیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این سایت با وی پی ان سرعت تا 5 مگ میرسه
و از این سایت بدون وی پی ان راحت 5 مگ میگیره
خود صاحبان سایت و هاست هم میتونند محدودیت سرعت دانلود بگذارند.
در این که همراه اول مریض شکی نیست
ولی ادرس سایت اول که چک کردم به زور تا ۱۰ و ۱۲ مگابیت بدون چیز و با چیز هم اصلا حرف ش و نزن نرخ دانلود داره اینطور که به نظر میرسه مشکل از سایت هست نه از همراه اول در این مورد شما
با فیلیمو که خودم چک میکردم اصلا لینک کیفیت های بالا رو نمیاره که بعد بخوای ببینی یا دانلود کنی کلا
Sent from my SM-G950FD using Tapatalk by [emoji851]
نه عزیز وقتی همون لینک با نت شاتل دانلود می کنم, هیچ مشکلی نداره!
بله سایت اول در ساعاتی که همراه اول حجمی است فول دانلود میکنه, اما وقتی وارد شبانه رایگان میشه این سرور محدود میشه که نشان میده خود همراه اول بعضی از سرورهای که بار دانلود بالا دارن محدود میکنه!
دوست گرامی سلام
سایت اول و دوم در ایران میزبانی میشن اسیاتک میزبان فایل هاست! سایت هایی که داخل ایران هستند اصلا نیاز به قندشکن ندارن در عوض وقتی قندشکن روشن میکنید مثل این میمونه لقمه رو دارید دور گردن خودتون میچرخوندی نت شما از داخل ایران به خارج وصل میشه و خارج مجبوره فایل رو باز ایران بگیره و دوباره به سمت ایران برسونه!
پس نیازی به قندشکن نیست! برای سرور هایی که داخل ایران هستند !
سایت دوم سرورش المان هست! اگه به وی پی ان المان متصل باشید تقریبا سرعت خوبی میگیرید!
اینکه اینه وب مستر سایت چقدر هزینه کرده وبسایت سوم تو یکی از گرون ترینا و خوب ترینای ایران هاست دی ال که الان سافت نایتی ایت رو داره میزبانی میکنه پشتیبانی میکنه از نظر سخت افزار سرور های قوی داره!
شما از اریامووی دانلود کنید اون رو اسیاتک میزبانی میشه یا سی نما ک رو شاتل بود قبلا ولی الان فک کنم باید اسیاتک باشه یا فیلم زون که شاتل هستش سرورش ببنید که سرعت اون ها چطوره!
واسه دانلود رایگان سی نما از رباتش استفاده کنید
حتما lte اگه شیر میکنید به کامپیوتر تعداد کانکشن هارو ۱۶ تا قرار بدید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)