اشتباه نکن الان این تست مال چند روز پیشه که 2مگ با شبانه بود ولی این ماه رو 1مگ شارژ کردم چون بدون شبانه دیگه سرعت واسم مهم نیست
به نظرت سرعت دانلودم چند بوده؟
اشتباه نکن الان این تست مال چند روز پیشه که 2مگ با شبانه بود ولی این ماه رو 1مگ شارژ کردم چون بدون شبانه دیگه سرعت واسم مهم نیست
به نظرت سرعت دانلودم چند بوده؟
Last edited by farshad0123; 08-06-2014 at 18:10.
باید کپی کارت ملی بگیری و درخواست کتبی بنویسی و فاکس کنی براشون
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
ای بابا چرا انقد مشکل دارهمیرم شرکت درخواست میدم بشون فکر کنم زودتر خالی کنن تا فاکس کنم
راستی درخواست باید چی بنویسم ؟
اینجانب......... درخواست تخلیه خط تلفن به شماره.........به علت حذف دانلود شبانه را دارم.
کارت ملی خودت یا اون کسی که adsl بنامشه باید ببری
فرمای تخلیه هم ریختن رو میز من نیم ساعت اونجا بودم کلی درخواست تخلیه دادن خیلیا هم دنبال سرعت 10مگ بودن ادمای ساده!![]()
Last edited by farshad0123; 08-06-2014 at 18:33.
اگه اهوازی خب حضوری برو راحت. تو یه برگه یه درخواست بنویس که ام شماره رو میخوام از رانژه خارج کنید.. یه چیزی در این مورد.
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
فکر کنم یه چیزی بین 300 تا 430K بوده سرعتتایول تاحالا ندیده بودم مخابرات اینقدر سرعت بده.... خدا کنه اون 20گیگا شبانه داشته باشه اگر نه کلی ضرر میکنم... خیلی ریسکه
این همه مشترک تخلیه کردن پ چرا سرعتا و کیفیتا بالاتر نرفت ؟ باید سبک تر میشد
به نظرت برم های وب یا راصد ؟ به راصد گفتم تضمینی میده گفت اره تو روز وشب همش یکیه تازه لوگین کاربر هم ibs هست![]()
اگرم بخوان بدن میدن با اون کاربرای 10 مگ نه به ماها![]()
دوستان راسته که پارس آنلاین توی مراکز مخابراتی منتخب سرویس مخصوص گیم میده که پینگ خیلی خوبی داره؟
در واقع یه کانفیگ خاص واسه اونایی که میخوان بازی آنلاین انجام بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)