دوستان بین هرود وگلووی و گودلفین و پگاسوس از مارلی کدام خوشبو تر است وهمینطور پخش بو ماندگاری بهتری داره
کلا دنبال عطری میگردم که علاوه بر رایحه خو پخش بو و ماندگاری فوق العادهداشته باشه
دوستان بین هرود وگلووی و گودلفین و پگاسوس از مارلی کدام خوشبو تر است وهمینطور پخش بو ماندگاری بهتری داره
کلا دنبال عطری میگردم که علاوه بر رایحه خو پخش بو و ماندگاری فوق العادهداشته باشه
دوستان کسی این ادکلن رو میشناسه؟
هرچی توی نت گشتم پیدا نکردم !!!
چندسال پیش ازش داشتم بسیار خوشبو هست ولی دیگه ازش پیدا نمیکنم
![]()
کسی با برند Carlos moya آشنایی داره ؟ اسپانیایی هست فکر کنم
دیروز یه ادکلن ازش تست کردم بوش خوب بود - رو لباسم هنوز بوش مونده
تقریبا خنک هم بود
قیمت هم بهم گفت 50 تومن
به نظرم این روزا که اماراتی ها رو هم میگن 60 گزینه خوبی هست
پگاسوس بوی متمایل به شیرینی داره.زیاد به ماندگاری خیلی بالا توجه نکن.ماندگاری خیلی بالا اذیتت میکنه .زود از عطرت متنفر میشی.از نظر ماندگاری پگاسوس یکی از بهترین هاست.امروز بزنی تا فردا همین موقع به شدت رو مخته .مگه اینکه بخوای بشوریش.خخخخخخ.دارمش که میگم.به نظر من ماندگاری باید 8 الی 10 ساعت باشه نه کمتر و نه بیشتر.
ظاهرش به عطرهای چینی میخوره. شاید هم یک کار اماراتی ناشناخته باشه اما اسمش شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اِ.
از لحاظ رایحه اینها چیزای منحصر به فردی نیستن و اکثرا کپی عطرهای دیزاینر ارزان قیمت هستن.
عطری که امروز تست داشتم:
clinique happy
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عطری به شدت تمام گلی و میوه ای. تقریبا، هم سبک رایحه هایی مثل آکوا دی جیو که کاملا مناسب این فصله و رایحه ی آروم، ملایم و شامه نوازی داره.
البته مقدار کمی تلخیِ دارو مانند درون رایحش وجود داره که قابلیت رضایتمندی تمام وکمال در مورد این عطر رو از بعضی افراد مثل من میگیره که رایحه های میوه ای وگلی دیگه ای رو به این ترجیح بدیم
تغییر نت های این عطر اساسی نیست و پخش بوی چشمگیری نداره که طبق معمول، به خاطر خنک بودنش ازش انتظار پخش بوی بالا نمیره.
من اسمارت این عطرو دارم که رایحه ی اون رو بسیار عالی شبیه سازی کرده و به دوستان توصیه میکنم اگر میخواهید عطری برای استفاده طولانی مدت انتخاب کنید و دوست ندارید برای تستش اخم و تَخم عطر فروش های بسیار خوش اخلاق کشورمون رو تحمل کنیدحتما سراغ مشابهش از برندهای ریو یا اسمارت برید که بهترین و معتمد ترین راه برای تشخیص رایحه ی پایه ایِ عطر ها هستند.
من به شخصه باتستی که داشتم اگر بخوام این عطرو استفاده کنم با توجه به عدم پیچیدگی رایحش، نسخه صد میلش از ریو رو تهیه میکنم.
(البته این نکته در مورد عطر هایی که دوسشون دارم یا پیچیده هستن متفاوته حتی اگر خیلی خوب شبیه سازی شده باشن)
قیمت حدودی صد میل : 150 تا 180 هزارتومن.
من بیشتر واسم رایحه خوب و پخش فوق العاده مهمه وبعد از اون ماندگاری
سلام دوست گرامی
اول یک نکته بگم شما وقتی قراره بین چند عطر انتخاب کنید باید معیار مقایستون بین عطرهای هم دسته باشه!
الان از چهارعطری که نام بردید سه تاش کاملا گرم هستند و مناسب فصل های سرد سال
و یک مورد خنک هست و مناسب بهار و تابستان
پس وقتی قراره مقایسه بشه نمیشه فرضا از یک عطر خنک انتظار داشت از یک عطر گرم و سنگین بیشتر بمونه یا پخش بشه در حالی که همون عطرخنک میتونه عطر خیلی خوبی از لحاظ پخش و ماندگاری باشه...
در مورد GALLOWAY یک عطر مرکباتی با ماندگاری طولانی و پخش متوسط هستش که:
نت ابتدایی: مرکبات و فلفل سیاه
نت میانی: زنبق و شکوفه پرتقال
و نت انتهایی: مشک و عنبر
یک انتخاب مناسب برای فصل های گرم ولی انتظار اینکه خیلی عالی پخش بشه خیر (اشاره شده که تا حدی رایحه لالیک سفید میتونه تداعی کننده ی این رایحه باشه که احتمالا به دلیل اشتراک در نت انتهایی (عنبر و مشک) و حضور فلفل سیاه در هر دو عطر هست
======================================
پگاسوس و هرود و گادولفین سه عطر گرم هستند
پگاسوس بیشتر شیرینی از جنس وانیل در خود داره کنار تلخی ملایمی از بادام بسیار ماندگار و پخش بوی قابل ملاحظه در دسته عطرهای اروینتال (شرقی)
در زمینه نت شناسی هم:
رایحه ابتدایی: ترنج، افتابگردان، زیره سبز
رایحه میانی: بادام تلخ، یاس، اسطخودوس
رایحه انتهایی: چوب صندل، عنبر، وانیل
در مجموع میشه گفت رایحه ملایمتری نسبت به دوتا عطر دیگه ی گرمی که گفتید داره
=======================================
هرود عطری دودی شیرین کاراملی و در مجموع سنگین! ماندگاری بالا و پخش بوی خوب
در دسته عطرهای وودی اسپایسی
نت شناسی:
رایحه ابتدایی:دارچین و فلفل
رایحه میانی: اوسماتوس، بخور، لادن، تنباکو
رایحه انتهایی: مشک،وانیل، چوب صندل، خس خس
==============================================
گادولفین عطری گرم و سنگین . عطری از جنس چرم تداعی کننده ی رایحه ای از توسکان لدر از تام فورد
پخش خوب ماندگاری بالا
نت ها:
ابتدایی:سرو ، اویشن، زعفران، میوه ها و نتهای سبز
میانی: رز، زنبق و سوسن، یاس
انتهایی: خس خس ، مشک، چرم، وانیل، سرو
در مجموع اگر بخوام به شما بگم نمیتونید تفاوت فاحشی در پخش بوی این عطرها بگید که مثلا این عالی پخش میشه اون ضعیفه! هرسه مورد عطرهای گرم و قوی محسوب میشن
اینجا قضاوت بر عهده ی سلیقه ی شماست که کدوم دسته رایحه رو میسندید؟ شیرین؟ تلخ؟ چرمی؟ کاراملی؟...
موفق باشید
من کلینیک هپی رو خیلی زیاد دوست میدارم
یادمه اولین بار شوهرخالم اینو داشت که دیدم و وقتی خونه خالم بودم از رو میز برداشتم و همینطور مدام از رایحه بینظیرش مستفیذ شدم
واقعا رایحه خوبی داره به همون حد واقعا در پخش و ماندگاری افتضاح :|
قبلا تام قورد رو میپسندیدم ولی ایندفعه حسم بهش عوض شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)