تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1104 از 1185 اولاول ... 10460410041054109411001101110211031104110511061107110811141154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,031 به 11,040 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه abbass11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان بین هرود وگلووی و گودلفین و پگاسوس از مارلی کدام خوشبو تر است وهمینطور پخش بو ماندگاری بهتری داره
    کلا دنبال عطری میگردم که علاوه بر رایحه خو پخش بو و ماندگاری فوق العادهداشته باشه

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان کسی این ادکلن رو میشناسه؟
    هرچی توی نت گشتم پیدا نکردم !!!
    چندسال پیش ازش داشتم بسیار خوشبو هست ولی دیگه ازش پیدا نمیکنم

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کسی با برند Carlos moya آشنایی داره ؟ اسپانیایی هست فکر کنم
    دیروز یه ادکلن ازش تست کردم بوش خوب بود - رو لباسم هنوز بوش مونده
    تقریبا خنک هم بود
    قیمت هم بهم گفت 50 تومن
    به نظرم این روزا که اماراتی ها رو هم میگن 60 گزینه خوبی هست

4. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

دوستان بین هرود وگلووی و گودلفین و پگاسوس از مارلی کدام خوشبو تر است وهمینطور پخش بو ماندگاری بهتری داره
    کلا دنبال عطری میگردم که علاوه بر رایحه خو پخش بو و ماندگاری فوق العادهداشته باشه
    پگاسوس بوی متمایل به شیرینی داره.زیاد به ماندگاری خیلی بالا توجه نکن.ماندگاری خیلی بالا اذیتت میکنه .زود از عطرت متنفر میشی.از نظر ماندگاری پگاسوس یکی از بهترین هاست.امروز بزنی تا فردا همین موقع به شدت رو مخته .مگه اینکه بخوای بشوریش.خخخخخخ.دارمش که میگم.به نظر من ماندگاری باید 8 الی 10 ساعت باشه نه کمتر و نه بیشتر.

6. 7 کاربر از habib mahvare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان کسی این ادکلن رو میشناسه؟
    هرچی توی نت گشتم پیدا نکردم !!!
    چندسال پیش ازش داشتم بسیار خوشبو هست ولی دیگه ازش پیدا نمیکنم
    ظاهرش به عطرهای چینی میخوره. شاید هم یک کار اماراتی ناشناخته باشه اما اسمش شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اِ.
    از لحاظ رایحه اینها چیزای منحصر به فردی نیستن و اکثرا کپی عطرهای دیزاینر ارزان قیمت هستن.

8. 4 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

عطری که امروز تست داشتم:
    clinique happy

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عطری به شدت تمام گلی و میوه ای. تقریبا، هم سبک رایحه هایی مثل آکوا دی جیو که کاملا مناسب این فصله و رایحه ی آروم، ملایم و شامه نوازی داره.
    البته مقدار کمی تلخیِ دارو مانند درون رایحش وجود داره که قابلیت رضایتمندی تمام وکمال در مورد این عطر رو از بعضی افراد مثل من میگیره که رایحه های میوه ای وگلی دیگه ای رو به این ترجیح بدیم

تغییر نت های این عطر اساسی نیست و پخش بوی چشمگیری نداره که طبق معمول، به خاطر خنک بودنش ازش انتظار پخش بوی بالا نمیره.
    من اسمارت این عطرو دارم که رایحه ی اون رو بسیار عالی شبیه سازی کرده و به دوستان توصیه میکنم اگر میخواهید عطری برای استفاده طولانی مدت انتخاب کنید و دوست ندارید برای تستش اخم و تَخم عطر فروش های بسیار خوش اخلاق کشورمون رو تحمل کنید
    حتما سراغ مشابهش از برندهای ریو یا اسمارت برید که بهترین و معتمد ترین راه برای تشخیص رایحه ی پایه ایِ عطر ها هستند.
    من به شخصه باتستی که داشتم اگر بخوام این عطرو استفاده کنم با توجه به عدم پیچیدگی رایحش، نسخه صد میلش از ریو رو تهیه میکنم.
    (البته این نکته در مورد عطر هایی که دوسشون دارم یا پیچیده هستن متفاوته حتی اگر خیلی خوب شبیه سازی شده باشن
    )
    قیمت حدودی صد میل : 150 تا 180 هزارتومن.

10. 6 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbass11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

پگاسوس بوی متمایل به شیرینی داره.زیاد به ماندگاری خیلی بالا توجه نکن.ماندگاری خیلی بالا اذیتت میکنه .زود از عطرت متنفر میشی.از نظر ماندگاری پگاسوس یکی از بهترین هاست.امروز بزنی تا فردا همین موقع به شدت رو مخته .مگه اینکه بخوای بشوریش.خخخخخخ.دارمش که میگم.به نظر من ماندگاری باید 8 الی 10 ساعت باشه نه کمتر و نه بیشتر.
    من بیشتر واسم رایحه خوب و پخش فوق العاده مهمه وبعد از اون ماندگاری

12. این کاربر از abbass11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوست گرامی
    اول یک نکته بگم شما وقتی قراره بین چند عطر انتخاب کنید باید معیار مقایستون بین عطرهای هم دسته باشه!

الان از چهارعطری که نام بردید سه تاش کاملا گرم هستند و مناسب فصل های سرد سال
    و یک مورد خنک هست و مناسب بهار و تابستان

پس وقتی قراره مقایسه بشه نمیشه فرضا از یک عطر خنک انتظار داشت از یک عطر گرم و سنگین بیشتر بمونه یا پخش بشه در حالی که همون عطرخنک میتونه عطر خیلی خوبی از لحاظ پخش و ماندگاری باشه...

در مورد GALLOWAY یک عطر مرکباتی با ماندگاری طولانی و پخش متوسط هستش که:
    نت ابتدایی: مرکبات و فلفل سیاه
    نت میانی: زنبق و شکوفه پرتقال
    و نت انتهایی: مشک و عنبر

یک انتخاب مناسب برای فصل های گرم ولی انتظار اینکه خیلی عالی پخش بشه خیر (اشاره شده که تا حدی رایحه لالیک سفید میتونه تداعی کننده ی این رایحه باشه که احتمالا به دلیل اشتراک در نت انتهایی (عنبر و مشک) و حضور فلفل سیاه در هر دو عطر هست

======================================
    پگاسوس و هرود و گادولفین سه عطر گرم هستند

پگاسوس بیشتر شیرینی از جنس وانیل در خود داره کنار تلخی ملایمی از بادام بسیار ماندگار و پخش بوی قابل ملاحظه در دسته عطرهای اروینتال (شرقی)
    در زمینه نت شناسی هم:

رایحه ابتدایی: ترنج، افتابگردان، زیره سبز
    رایحه میانی: بادام تلخ، یاس، اسطخودوس
    رایحه انتهایی: چوب صندل، عنبر، وانیل

در مجموع میشه گفت رایحه ملایمتری نسبت به دوتا عطر دیگه ی گرمی که گفتید داره
    =======================================

هرود عطری دودی شیرین کاراملی و در مجموع سنگین! ماندگاری بالا و پخش بوی خوب
    در دسته عطرهای وودی اسپایسی

نت شناسی:
    رایحه ابتدایی:دارچین و فلفل
    رایحه میانی: اوسماتوس، بخور، لادن، تنباکو
    رایحه انتهایی: مشک،وانیل، چوب صندل، خس خس
    ==============================================

گادولفین عطری گرم و سنگین . عطری از جنس چرم تداعی کننده ی رایحه ای از توسکان لدر از تام فورد
    پخش خوب ماندگاری بالا
    نت ها:
    ابتدایی:سرو ، اویشن، زعفران، میوه ها و نتهای سبز
    میانی: رز، زنبق و سوسن، یاس
    انتهایی: خس خس ، مشک، چرم، وانیل، سرو

در مجموع اگر بخوام به شما بگم نمیتونید تفاوت فاحشی در پخش بوی این عطرها بگید که مثلا این عالی پخش میشه اون ضعیفه! هرسه مورد عطرهای گرم و قوی محسوب میشن
    اینجا قضاوت بر عهده ی سلیقه ی شماست که کدوم دسته رایحه رو میسندید؟ شیرین؟ تلخ؟ چرمی؟ کاراملی؟...

موفق باشید

14. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

عطری که امروز تست داشتم:
    clinique happy

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عطری به شدت تمام گلی و میوه ای. تقریبا، هم سبک رایحه هایی مثل آکوا دی جیو که کاملا مناسب این فصله و رایحه ی آروم، ملایم و شامه نوازی داره.
    البته مقدار کمی تلخیِ دارو مانند درون رایحش وجود داره که قابلیت رضایتمندی تمام وکمال در مورد این عطر رو از بعضی افراد مثل من میگیره که رایحه های میوه ای وگلی دیگه ای رو به این ترجیح بدیم

تغییر نت های این عطر اساسی نیست و پخش بوی چشمگیری نداره که طبق معمول، به خاطر خنک بودنش ازش انتظار پخش بوی بالا نمیره.
    من اسمارت این عطرو دارم که رایحه ی اون رو بسیار عالی شبیه سازی کرده و به دوستان توصیه میکنم اگر میخواهید عطری برای استفاده طولانی مدت انتخاب کنید و دوست ندارید برای تستش اخم و تَخم عطر فروش های بسیار خوش اخلاق کشورمون رو تحمل کنید
    حتما سراغ مشابهش از برندهای ریو یا اسمارت برید که بهترین و معتمد ترین راه برای تشخیص رایحه ی پایه ایِ عطر ها هستند.
    من به شخصه باتستی که داشتم اگر بخوام این عطرو استفاده کنم با توجه به عدم پیچیدگی رایحش، نسخه صد میلش از ریو رو تهیه میکنم.
    (البته این نکته در مورد عطر هایی که دوسشون دارم یا پیچیده هستن متفاوته حتی اگر خیلی خوب شبیه سازی شده باشن
    )
    قیمت حدودی صد میل : 150 تا 180 هزارتومن.
    من کلینیک هپی رو خیلی زیاد دوست میدارم
    یادمه اولین بار شوهرخالم اینو داشت که دیدم و وقتی خونه خالم بودم از رو میز برداشتم و همینطور مدام از رایحه بینظیرش مستفیذ شدم
    واقعا رایحه خوبی داره به همون حد واقعا در پخش و ماندگاری افتضاح :|

16. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

قبلا تام قورد رو میپسندیدم ولی ایندفعه حسم بهش عوض شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •