سلام
کار های پلیس 10+ تمام شد
یه برگه بهم دادن که چهارشنبه برم سازمان وظیفه عمومی ناجا !!!
اونجا چی کار می کنند؟![]()
سلام
کار های پلیس 10+ تمام شد
یه برگه بهم دادن که چهارشنبه برم سازمان وظیفه عمومی ناجا !!!
اونجا چی کار می کنند؟![]()
Last edited by Aref_2008; 01-11-2012 at 20:38.
با سلام
تست ژنووارم به این صورت انجام میشه
شما رو به دیوار تکیه میدن و از شما میخوان که دو تا برآمدگی مچ پا ها رو به هم بچسبونید
همانند عکس زیر
در صورتی که در این حالت فاصله بین دو زانوی شما 10 سانتی متر و بیشتر شد معاف دائم تشخیص داده میشوید
در صورتی که فاصله کمتر از 10 سانتی متر باشد معاف از رزم میشوید
الان اگه کسی که متولد 69 هست و دیپلم بدون پیش دانشگاهی داره بره پلیس +10دفترچه بفرسته چند وقت طول میکشه برگ اعزامش بیاد ؟ و اعزامش احتمالا کی میافته اردیبهشت 92 یا آبان 92 ؟ چجوری میشه درخواست داد که تا قبل از مرداد 92 اعزام نشه کسی ؟
برای معافی اقدام کرده بودید؟؟
الان شخص مورد نظر شما با توجه به مدرک تحصیلیش حدود 3 سال و خورده ای هست که در غیبت به سر میبره (بین 3 تا 6 ماه هم اضاف خدمت داره)
اگر الان دفترچه بفرسته از آبان که گذشت 19 آذز به احتمال خیلی زیاد اعزامه.
اون شخص هم اکنون دارای غیبت هست با توجه به توضیحات نمیتونید کاری کنید که مرداد اعزام شه تا بتونه کنکور بده احتمالا
Last edited by noproblem; 01-11-2012 at 20:47.
با این شرایط شما بلافاصله پس از ارسال دفترچه در اولین فرصت اعزام میشید یعنی بین 20 روز تا دو ماه
tapa talked
بله برای معافی پزشکی!
من قوز قرنیه دارم و چشم چپم قوز قرنیه حاد داره!
معافم می کنند؟
برای گرفتن معاف از رزم بهم مرخصی میدن که برگردم شهر خودم و برم بیمارستان؟ یا اینکه همونجا تهران باید برم؟
بیمارستان ناجا کجا هست؟ به 01 نزدیکه؟
میدونم بیمارستان ارتش به 01 نزدیکه
راستی یه نکته قابل توجه هنرستانی ها باشه ...
از اونجایی که در مقطع کاردانی قبول میشن هیچ عجله ای برای پست کردن دفترچه نداشته باشن و سعی کنن سال اول کنکور قبول شن
تا مثل من داغدیده نشن!
Last edited by noproblem; 01-11-2012 at 21:26. دليل: EDIT!
اونجا پزشک های نظام وظیفه معاینه میکنن احتمال خیلی زیاد میفرستن بری از چشمت عکس بگیری و آزمایش های لازم رو انجام بدی
احتمال معافی شما هست اما مطمئن نیستم
اما تا اونجایی که اطلاع دارم جدیدا خیلی سخت میگیرن برای بیماری های چشم در کل با توکل به خدا برو .... انشاالله معاف میشی
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)