خرابه هنوز
درست نشده کهالان 3 روزه عید تموم شده...
![]()
cpu amd fx 8350 640.000
480.000 16 gig ram
540.000 gpu amd radeon r7 200
case possidon 200.000
185.000 hhd 1 tra
255.000 main borad 970 ag-43 msi
340.000 monitor 20 led lg
180.000 power green 530w
من اینارو قبل عید گرفتم تقریبا 2800 .تو این قیمت تقریبا بهترینه .تو چند تا سایت خارجی برو که تست کرده همینارو ببین زده کاراییشون خیلی بیشتر از قیمتی هستن که دارن.منظورم کارت گرافیک و cpu ست.همین ۲ تام باسه بازی مهم هستن با ram که همه ram تو بازار شبیه همن .منم خیلی راضی هستم.حالا اگه میخای بیشتر خرج کنی میتونی mb رو بهتر بگیری یا اگه میشه یه monitor hd بگیر چون این monitor lg یا هر monitori تو قیمت ۳۴۰ تومن آشغاله.یه hd بگیر نزدیک ۱ تومن این سیستم میترکونه.الان من tera رو بازی میکنم با آخرین گرافیک fps از ۵۰ پایین نمیاد.case هم باید تو این قیمتا بگیری نزدیک ۲۰۰ تومن که جا دار باشه با فن خوب که دستگات الکی گرم نشه عمرش کم شه.حیفه
مرسی
من اطلاعاتم جامع نیست ولی تا جایی که میدونم cpu intel بهتره! اگه کارتون فقط گیم i5 بهترین گزینه هست و همینطور برای گیم هم رم 16 احتیاج نیست (بیشتر برای ویدیو ادیتینگ و رندرینگ و کارای گرافیکی استفاده میشه)
بهترین برند کیس چیه؟ گرین؟
من میخوام x-9 بگیرم ولی میخوام ببینم برندهای دیگه (با کیفیت ) هست یا نه همین گرین بهترینه؟
سلام دوستان، با تاخیر 15 روزه سال نو شما مبارک.
چند تا نکته :
1 - هدف من تا جای ممکن این هست که پست ها رو حذف و ویرایش نکنم، خواهش میکنم از واژه های نا مربوط حتی به صورت نقطه چین هم استفاده نکنین
2 - مشکل به وجود اومده از زیر ساخت هست و تا فردا حل میشه. من خودم هم با دیابلو مشکل داشتم که با تماسی که گرفتم گفتن که تا فردا حل میشه.
3- (راهنمایی) در بازی های آنلاین سرعت آپلود به مراتب از دانلود مهم تره چون در اکثر بازیها حجم دانلود بسیار پایینه. پس در صورت امکان با ISP مربوطه تماس بگیرین تا آپلود رو براتون اصلاح کنن.
با تشکر از همکاری شما
CPU رو درصورت امکان اینتل انتخاب کنین. تو بازی ها بهتر جواب میده.
اگر AMD انتخاب میکنین حتما کارت گرافیک رو Radeon انتخاب کنین که با هم خیلی خوب ست میشن.
کیس گرین انتخاب خوبیه من X5 , X7 رو امتحان کردم خیلی خوب جواب میدن.
پاور 530 برای این کیس تقریبا لب مرزه اما جواب میده.
رم 8 گیگ کافیه باس بالا و از برند های معروف خریداری بشه Giel و corsair از برندهای معتبر برای گیم هستن
هارد رو در صورت امکان یه SSD با طرفیت 256 تهیه کنین و ویندوز رو روی اون نصب کنین سرعت لود چندین برابر بیشتر میشه.
to bazare iran ina alian alan
cooler master-tempaltek-
albate yekam sakht gir mian
برای من مشکل ادامه داره من نمیدونم اینا پیش خودشون چی فکر میکنن هر دفعه یجای اینترنتو انگولک میکنن خب ببندینش خیاله همه رو راحت کنین بس نبود این همه شیلتر
بله ram ۱۶ شاید زیاد باشه .من چون این case رو جمع کردم نوشتم اینارو گرفتم .شما میتونید یه hard ssd بگیرید جاش ولی مقداری گرون تره.cpu هم amd با این gpu خیلی بهتره.و خدمت شما بگم این cpu amd بسیار به صرفه هست نسبت به کاراییش.از خیلی از cpu های گرون تر از خودش بهتره و تو 3d mark و چند برنامه دیگه رتبه بهتری داره.این cpu فقط تو single core process از i5 اینتل ضعیف تره.در بقیه موارد قوی تره و ارزون تر هم هست
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)