باباایول!!! پس پیش بسوی 128 راستی مشهد هم اینطوریه؟ کسی مشهد هست که اینطوری شده باشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
باباایول!!! پس پیش بسوی 128 راستی مشهد هم اینطوریه؟ کسی مشهد هست که اینطوری شده باشه
من دیشب رکورد خودمو زدم 1383 مگ
برای ما که برگشت 128 ...بقیه رو نمیدونم ....![]()
از دوستان کسی اطلاع داره الان asus 602 کجا تو تهران واقعا پیدا میش ه؟ دست دو هم باشه چه بهتر ...
این نامه ای که از دانشگاه باید بگیریم واسه 512، همون اشتغال به تحصیل یا باید مضمون خاصی داشته باشه ؟ با کارت نمیشه یجورایی ردیفش کرد ؟
ممنون .
دالای کامپیوتر داره با گارانتی اصلی!نه باید این متن را بدی به دانشگاه تا توی فرم های خودشان تایپ کنن و مهر و امضا کنند...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زنگ بزن دقیق از خودشان بپرس شاید قوانین تغییر کرده باشه..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای دوست سپاسگزار میشوم اگر به من ID Yahoo خود را PM کنی( یا به من IM بدی در Yahoo ) زیرا من در این Forum تنها یک خواننده هستم و به دلیل Post کم( شما قبل از ارسال 10 مطلب ( گفتگو) در انجمن ،امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارید ! ) نمیتوانم PM بفرستم!
پیشا پیش سپاسگزارم!
آقا من 3 ماهه که دارم از سرعت 512 استفاده میکنم در صورتی که 128 خریدم. کسی هست که مثل من باشه؟
بله همه مثل شما هستند![]()
من دو شبه زیاد دی سی میشم....
کسی مشکل مشابه نداره ؟؟؟؟
دقیقا برای اکثر کسانی که 128 اکو داشتن ازبعد از اون زمان انتخابات که سرعت اینترنت کشور را به فنا دادن اینجور شده...
من دیشب دی سی زیاد داشتم ولی 2شب پیش اصلا...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)