میشه زودتر راهنمایی کنید؟عجله دارم!
میشه زودتر راهنمایی کنید؟عجله دارم!
مهر و ماه بهتره .
با سلام...
برادر بخش قرابت فقط و فقط متن خود کتاب هست مثلا باید بدونی ادبیات غنایی چی هست , عرفانی چی هست و ... مثلا بدونی توی ادبیات عرفانی کدوم بیت داره به توحید اشاره میکنه , کدوم بیت به استغنا و ... البته به مطالعات خارج از کتاب هم بر میگرده اما نه قدری که فکر کنید با خوندن دیوان شاعران و ... میتونید 100 درصد به قرابت پاسخ بدید چون ریزه کاری های خودشو داره...
بنده به عنوان کسی که الان بار سوممه میخوام کنکور بدم .. . اگر میخواید قرابت رو خوب بزنید (بنده همیشه رو 8 یا 9 تا سوال قرابت حساب باز میکنم... هیچ وقت هم ادبیاتم زیر 60 تا 70 درصد نبوده باید متن کتاب رو درست متوجه شده باشید... گاج سبز برای ادبیات خیلی خوبه.
دکتر سبطی هم بهتره بره پزشکیشو بکنه ... مسلط ترین فردی که توی بحث ادبیات و زبان فارسی دیدم محمد رضا ملک محمدی هست انتشارات گاج.
من هیچ وقت بحث خاصی روی اشخاص ندارم
ولی چون فرمودید میگم که اتفاقا دکتر سبطی غیر از پزشکی ، تالیفات و تحقیقات زیادی در مورد زبان شناسی و گویش شناسی در سطح دانشگاهی دارن و اصلا کتاب زبان فارسی 1و2 ایشون که با آقای عمرانی نوشتن مرجع درسی در دوره لیسانس ادبیات هست
البته تسلط و تخصص آقای ملک محمدی هم جای خود داره .
Last edited by m-asadabadi; 07-03-2014 at 01:55.
سلام دوستان میگم dvd های موسسه ونوس چطوره
DVD هاي موسسه ونوس در مقايسه با بقيه موسسه ها سطحش پايين تره چون تست هاي مفهومي كافي توشون حل نميشه فقط مسايل راحت و آسون رو حل ميكنن. توصيه ميكنم اين تاپيك رو حتما بخونين راهنماي جامع DVD ها ، نرم افزار ها و ساير محصولات چندرسانه اي آموزشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز
من هم فقط من باب اطلاع رسانی گفتم که بحث قرابت اونم در سطح دبیرستان فقط از کتب درسی هست و لا غیر ... من خودم از لحاظ سنی شاید از خیلی از بچه های کنکوری بزرگ تر باشم و فقط وفقط برای رشته ادبیات و زبان فارسی دارم درس میخونم ... دلم میخواد با رتبه خوب برم رشته ادبیات نگن فلانی چون رتبه نیورد رفت ادبیات ... چون ادبیات زندگیم هست ... وبه همین خاطر خیلی روی کتاب های انتخابی خصوصا ادبیات دقت میکنم... اما صراحتا میگم بخش املا و واژگان و قرابت فقط و فقط از کتاب هست. واژه که فقط واژه نامه کتاب های ادبیات هست + واژه هایی رو که خود کتاب توضیحش رو داده و دیگه خارج از اون هیچی نمیاد ... چون ممکنه یه معلم برای یه واژه یه معنی در نظر داشته باشه و معلم دیگه معنی دیگه ... اما ملاک کتابه به همین خاطر تا الان هیچ سوالی خارج از واژه نامه و واژه های توضیح داده شده در کتاب سوال نیومده ...
بحث املا هم مثلا درس کلیله و دمنه و تاریخ بیهقی خیلی اهمیت داره ...
خدای نکرده برداشت بد نکنید از حرف من ... بنده خودم آقای سبطی رو به عنوان یه پزشک با رتبه بسیار عالی کنکور قبول دارم ولی در ادبیات ... ترجیح میدم شخصی که لیسانس ادبیات داشته باشه کتاب بده بیرون تا دکتر پزشکی ... مثل آقای عبدالرضا ی محمدی! که ظاهرا میخوان کتاب ادبیات اختصاصی انسانی هم بدن بیرون ... من اینو فقط توهینی به آقای وحیدیان کامیار ... استاد سلطانی گرد فرامرزی ... اقای حق شناس رحمه الله علیه و ... میدونم.
البته میگم نظر شخصی هست ... و شاید برای بعضی ها خنده آور باشه حتی ... هیچ وقت تحقیقات یه شخص در زمینه ادبیات یا .. نمیشه مدرک یه دانشگاه معتبر... طرف 5 ساله همه واحد های دکتری ادبیات رو پاس کرده اما دانشگاه شیراز رساله دکتری اون رو تاید نمیکنه ! در اصل فوق لیسانس به حساب میاد هنوز!...
منظورم اینه که یه شخص باید حداقل از یه جایی یه تاییدیه داشته باشه تا بهش به اون در اون زمینه اطمینان کرد ! هیچ وقت وقتی مریض میشیم نمیریم سراغ وکیل پایه یک دادگستری یا ..دکتر ریاضیات محض ..بلکه حداقل سراغ شخصی میریم که یه دوره کوتاه پزشکی رو گذرونده باشه .. (اینم یه تمثیل نا به جا...)
با تشکر .
سلام.
دوستان حل المسائل فیزیک 2 هالیدی فارسیش pdf ش هست رو اینترنت؟ ویرایش 8 یا 9؟
نظر من بر خلاف نظر دوستان اینه که مؤسسه ی ونوس تقریباً از همه ی مؤسسه ها بهتره ، استاد مربوطه ( که خیلی هاشون مؤلف های همین کتابای معروف هستن ) خیلی راحت می آن درسشونو می دن ، یعنی همین مطالب رو " تدریس " می کنن ! نه مثل بقیه ی مؤسسه ها که اصلاً بحث علمی وجود نداره تو DVD ها ـشون ! 4 تا دونه مشتق و انتگرال نکته دار رو حل می کنن و تمام !
در هر حال با این شرایط محیطی آموزشی ما اینگونه DVD ها هیچ کمکی نمی کنن ! ختم کلام ، توصیه نمی شه ...
پ.ن : کنکور ما حدوداً می شه گفت 5% علم و دانایی و سواد دانش آموز رو می سنجه ! هر کسی که بهتر بلد باشه " سوأل حل کنه " موفق تره ! شاید خیلی ها باشند که اصلاً مفهوم درسی رو ندونند اما بلد باشند سوألی با این پوسته چجوری حل می شه ، در طرف مقابل ممکنه شخصی کاملاً بر مفاهیم مسلط باشه ، اما چون بلد نیست فلان سوأل خاص رو حل کنه ، پس از نظر علمی رتبش 2000 ام کشور ـه !
بالأخرة برای حل سوألی باید درک و فهمی از مطلب داشت ، حتی 5% !
کنکور ما انگار خودش خیلی کم اینجوری بود ، حالا با وجود این DVD ها آینده ی علمی مملکت فاتحه ـش خوندس !
با تشکر
Last edited by koroshfe; 12-03-2014 at 14:58.
بهترین منابع آموزشی برای آموزش و تست زیست (کنکوری) چیا هست؟
من برای آموزش زیست انشارات خیلی سبز رو انتخاب کردم (سال دوم و سوم و چهارمش رو) و برای تست هشت هزار تست گاج رو. برای جمع بندی طبقه بندی شده هم کتوب آبی قلم چی.
حالا نظر شما در رابطه با زیست گربه و زیست انتشارات نوبل چی هست؟
در رابطه با ژنتیک میگفتن تخته سیاه ، ولی الان ظاهرا ماله خیلی سبزش بهتر از ماله تخته سیاه شده. نظر شما چیه؟
عذر میخوام اگر سوال شاید تکراری باشه. ولی ترجیح دادم نظرات جدید رو بشنوم چون انتشارات مذکور تغییرات زیادی کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)