---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
بیخیال! حالا یکی یه چیزی گفت! تاپیک رو خراب نکنید میان درش رو میبندن!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
بیخیال! حالا یکی یه چیزی گفت! تاپیک رو خراب نکنید میان درش رو میبندن!
آره شاید شونصدبار تاحالا زنگیدم،پاسخ ها :
پینگ به ما ربطی نداره به مخابرات مربوطه!
مسیر انتقال عوض میشه و دست ما نیست!
قزوین ،تبریز،خانقین
ولی اگه منظورت درمورد موردی بود که گفتم" پینگ خوبه ولی هرچند دقیقه یکبار میره بالا بعد دوباره میاد پایین "باشه باید بگم که همونطور که گفتم اگه این مورد همیشگی بود میشد گفت مشکل از خط من ممکنه باشه ولی چون بعضی وقتا اتفاق میوفته مشکل 60% از خود شرکت هست و بعد تماس من بهم گفتن آره داریم رو خط کار میکنیم اگه تا 8شب(!) حل نشد زنگ بزن! انگار همیشه رو خط 4 کار دارن!
اینم شد جواب من از صبح وایستم تا 8شب!خوب معلومه بالاخره تو این 7-8 ساعت یه چیزی میشه اگه خوب شد که خوش به حال من و خوش بحال پشتیبانی میشه(چون دیگه زنگ نزدم)،اگرم خوب نمیشد باز میگفت:(مراجعه به جواب سوالات قبل)
درکل سرکاریم جمیعاً !
پ ن :چند روزه فقط شبا میرسم خونه!و هیچموقع پینگ زیر 400 نبوده! بجز همین الان که اومده رو 250نمیدونم چند ساعت اینطوری بوده چون امشب وقت نداشتم !
دوستان خبری از قیمت های جدید اندیشه نیست؟
سلام
من 128 نامحدود از اندیشه گرفتم . همونطور که دفعه پیش تو همین تاپیک گفتم حرف منشی راست بود که میگفت سرعت دانلود 16 هست و الانم سرعتم بین 14 تا 17 میچرخه .
بره شماها هم همینطوریه ؟
راسسسسسسسسسسسسسسسس میگی دادااااااااااااااااااااش؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من همین امشب میخواستم نامحدودش کنم.کلی دانلود عقب افتاده دارم.
اگه اینطوریه که نامحدود نکنم
کسی خبری داره بگه.البته راه داره که دوباره راحت محدودش کنیم
آره داش .
من که از دایل آپ پریدم به Adsl به نظرم خوب میاد ، ولی یه مدت که بگذره میگم ناراضی ام چون واقعا سرعت پایینه . حداقل باید 40 یا 50 باشه .
انقدر اوضاع خوبه حس گزارش دادن نیتو این 11 ماهی که سرویس دارم از شاتل از همیشه بهتر شده.
کلا تنها مشکلم با اینترنت سرعت کم چیز پی ان بود که اونم دیروز یه SSTP گرفتم مشکلم حل شد. شمام اگه با PPTP مشکل دارین پروتکول SSTP رو امتحان کنین.
شاتل. سرویس 2 مگ. خط 5.
Last edited by soosmar_asl; 07-10-2011 at 12:09.
اوضاع همه خوب شده چون مشکل استان حل شده. ضمنا همه امکانات شما رو ندارن که 3 سوته چیز پی ان با پروتکل SSTP پیدا کنن. اینجا کاربرا کاربرای عادین اینو فراموش نکنید!!!!!
بنظر من اکثر افرادی که این جور انجمن ها شرکت میکنن، اتومات با این مسائل آشنا میشن و اگه هم حرفه ای نباشن، میشن! تازه FACE بوک هم هست!
SSTP هم خیلی زودتر از انتظار منتشر شده! بالاخره نیاز کاربرا به این ابزارها ضروریه و زود روش های ... رو پیدا میکنن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)