تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1104 از 2376 اولاول ... 10460410041054109411001101110211031104110511061107110811141154120416042104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,031 به 11,040 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

بازيکن سابق تيم فوتبال استقلال:
    به خاطر هواداران شکايت نمي کنم

بازيکن سابق تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به دريافت طلبش از باشگاه استقلال گفت: به خاطر هواداران از اين باشگاه شکايت نمي کنم و انتظار دارم هرچه زودتر با من تسويه حساب کنند.

تساوي تيم فوتبال استقلال تهران و مقاومت سپاسي شيراز
    "محمد نوازي" روز دوشنبه با اشاره به دريافت نکردن طلبش از باشگاه استقلال تهران به خبرنگار ايرنا گفت: بعد از جدايي از تيم استقلال، هنوز تسويه حساب نکرده‌ام و 70 ميليون تومان طلب دارم.
    وي در مورد وعده هاي مسوولان باشگاه استقلال براي پرداخت اين مبلغ اظهار داشت: با اينکه چند ماه از جدايي من مي گذرد اما براي پرداخت پول امروز و فردا مي کنند. اين در حالي است که مي توانم براي رسيدن به پولم شکايت کنم اما به خاطر هواداران از اين کار صرفنظر کردم.
    نوازي در پايان حرف هايش گفت: متاسفانه مسوولان فعلي باشگاه استقلال هيچ ارزشي براي من و ساير پيشکسوتان قائل نيستند و يادشان رفته است که من و امثال من سالهاي متوالي با پيراهن آبي زحمالت زيادي را متحمل شده ايم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مجيدي: مشکلي با نيمکت نشيني در استقلال تهران ندارم
    مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هيج مشکلي با نيمکت نشيني ندارم و به عنوان کاپيتان استقلال فقط به موفقيت تيم فکر مي کنم.

"فرهاد مجيدي"روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: تلاش مي کنم تا با جديت در تمرينات، بتوانم خودم را به مربيان و ترکيب اصلي تيم تحميل کنم.
    در همين رابطه مديرعامل باشگاه استقلال صبح امروز در نشستي دو ساعته با فرهاد مجيدي درباره شرايط تيم و نيمکت نشيني اين بازيکن به بحث و تبادل و نظر پرداخت.
    "امير رضا واعظ آشتياني که به خوبي مي داند کوچکترين حاشيه استقلال را وارد بحران خواهد کرد، از مجيدي خواسته است تا در مورد نيمکت نشيني موضع نگيرد تا از اين طريق استقلال آرامش فعلي اش را همچنان حفظ کند.
    فرهاد مجيدي با وجود اينکه قبل از فصل توسط امير قلعه نويي به عنوان کاپيتان استقلال معرفي شد، در طول ليگ برتر به عنوان بازيکن ذخيره به بازي گرفته مي شود.
    وي به عنوان کاپيتان اول استقلال تهران در طول سيزده هفته ليگ برتر همچنان يکي از ذخيره هاي ثابت استقلال بوده است .

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلالي‌ها بر مزار قايقران

تيم فوتبال استقلال تهران روز پنج شنبه و از هفته چهاردهم ليگ برتر ميهمان ملوان انزلي خواهد بود.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، كادرفني استقلال در نظر دارد در صورت مساعد بودن شرايط آب و هوايي انزلي، روز چهارشنبه بر سر مزار سيروس قايقران كاپيتان سابق ملوان و تيم ملي حاضر شوند.

گفتني است؛ بازي ملوان و استقلال ساعت 20/14 پنج شنبه در ورزشگاه تختي انزلي برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بازي استقلال - ميلان تكذيب شد

در تعطيلات نيم‌فصل بعضي از تيم هاي اروپايي كه در روزهاي ابتدايي سال نو ميلادي بوده و امارات محلي براي برگزاري اردوهاي تداركاتي اين تيم ها است.

در تعطيلات نيم‌فصل بعضي از تيم هاي اروپايي كه در روزهاي ابتدايي سال نو ميلادي بوده و امارات محلي براي برگزاري اردوهاي تداركاتي اين تيم ها است.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، گفته مي‌شد كه تيم استقلال با سفر به امارات در اين تاريخ قصد انجام يك بازي را با تيم آث ميلان ايتاليا دارد، اما يكي از مسئولان باشگاه رسما اين خبر را تكذيب كرد و مدعي شد تا امروز باشگاه چنين تصميمي ندارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قرباني: اميدوارم زمين مناسب باشد

اگر هوا باراني نباشد و زمين ورزشگاه شرايط برگزاري بازي را داشته باشد حتما ملوان را درخانه اش شكست مي‌دهيم.

پيروز قرباني مدافع استقلال در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) گفت: "‌خوشبختانه در شرايط خوبي قرار داريم و بازيكنان براي ادامه روند صعودي مصمم هستند، اميدوارم بتوانيم در انزلي هم سه امتياز را بگيريم."

وي در ادامه گفت: "ملوان هميشه در خانه اش خوب بازي مي‌كند و از حمايت هوادارانشان هم برخوردار هستند. ضمن اين كه ملوان چند هفته اي است خوب نتيجه گرفته و اين نشان از هماهنگ شدن آنها دارد."

قرباني در پايان گفت:‌ "به هر حال براي كسب سه امتياز به انزلي مي‌رويم و خودمان را هم براي شرايط نامساعد جوي آماده كرده‌ايم، حتماً مربيان تاكتيك خاصي را در نظر خواهند گرفت. اما اميدوارم هوا خوب باشد تا تماشاگران فوتبال زيبايي را ببينند."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهاني:‌ سه امتياز را از ملوان مي‌گيريم

آرش برهاني شانس پيروزي تيمش را در انزلي بيشتر از ملوان مي‌داند.

مهاجم استقلال در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) اظهار داشت: "‌ما در حال حاضر سوم جدول هستيم و براي رسيدن به صدر جدول بايد 3 امتياز بازي را بگيريم. تا به امروز هم تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته‌ايم و از هر نظر آماده بازي هستيم."

وي در ادامه گفت:‌ "اين درست كه فقط ما بيشتر زميني و روي كارهاي تاكتيكي است، اما فكر نمي‌كنم در صورت نامساعد بود هوا مشكل خاصي برايمان به وجود بيايد. البته تاثير خواهد داشت، اما مشكل ساز نيست."

برهاني در پايان گفت: "ملوان هميشه مقابل استقلال فوتبال خوبي را ارائه داده و به خصوص كه الان ميزبان هم هستند. به نظرم اين يكي از زيباترين بازي‌هاي نيم فصل اول خواهد شد و ما در صورت پيروزي يك قدم تا قهرماني نيم فصل و در نهايت رسيدن به قهرماني ليگ نزديك‌تر مي‌شويم."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شكوري در گفت و گو با ايپنا: بازي مقابل ملوان كاملاً فيزيكي است

هادي شكوري گفت:‌ "فكر مي‌كنم اكنون زمان آن رسيده كه به تيم ملي دعوت شوم."

بازيكن تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) اظهار داشت: "وضعيت استقلال خيلي خوب است و تمرينات خوبي را انجام داديم و خود را آماده ديدار برابر ملوان كرده ايم."

وي ادامه داد: "فكر مي‌كنم بازي مقابل ملوان بسيار بازي سخت و بسيار فيزيكي باشد كه هر تيمي از موقعيـت‌هاي خود بهتر استفاده كند مي‌تواند برنده بازي باشد."

شكوري افزود: "‌اميدوارم با برد مقابل ملوان بتوانيم راه رسيدن خود به صدر جدول را هموار كنيم."

وي خاطرنشان كرد:‌ "در حال حاضر از وضعيت بسيار خوبي نيز برخوردار هستم و هيچ گونه مصدوميتي نيز ندارم و فكر مي‌كنم اكنون زمانش رسيده كه به تيم ملي كشورم دعوت شوم و مطمئن هستم مي توانم به تيم ملي كمك كنم."

بازيكن استقلال در پايان گفت:‌ "سعي مي‌كنم همين طور در استقلال روند خوبم را ادامه بدهم و بتوانم براي تيم خود مثمرثمر باشم."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

طيري در گفت و گو با ايپنا: در انزلي بازي زيبايي را نمي‌بينم

اميد طيري گفت: "قهرماني در نيم فصل به هيچ عنوان براي استقلال ملاك نيست."

مربي تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، اظهار داشت: "در اين هفته تمرينات بسيار خوبي را بازيكنان انجام دادند و در حال حاضر از شرايط بسيار خوب و ايده‌آلي برخوردار هستند و با آمادگي بالا به دنبال اين هستند كه بتوانند 3 امتياز بازي با ملوان را نيز كسب كنند."

وي ادامه داد:‌ "بازي ملوان از هفته سيزدهم چون در زمين بسيار بد برگزار خواهد شد بازي زيبايي از آب در نخواهد آمد، زيرا استقلال روي زمين بازي مي‌كند و در اين زمين كار سختي را پيش رو دارد."

طيري افزود: "همانطور كه بارها گفته‌ام همه تيم‌ها قابل احترام هستند و مطمئناً كسي كه جلوي استقلال بازي مي‌كند كاملاً با انگيزه است."

وي خاطرنشان كرد: "حتماً تيمي در اين بازي نتيجه خواهد گرفت كه از فرصت‌ها به بهترين نحو استفاده كند. فكر مي‌كنم قهرماني در نيم فصل به هيچ عنوان براي استقلال ملاك نيست و استقلال به دنبال قهرماني در پايان فصل است."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ميثم منيعي در گفت و گو با برنا
    با چپ پاهاي تيم ملي رقابت مي‌کنم
    ميثم منيعي روزهاي خوبي را با پيراهن آبي تجربه مي کند. هافبک چپ پاي استقلال بعد از نيمکت نشين شدن در هفته هاي اول ليگ،حالا با جلب اعتماد قلعه نويي يکي از خوب هاي استقلال در روزهاي خوب اين تيم است؛به طوري‌که بازيکنان هم‌پست او کمترين اميدي براي راه يافتن به جمع نفرات اصلي ندارند.

شايد به همين دليل است که منيعي با اعتماد به نفسي جالب اين روزها در همه گفت و گوهايش با خبرنگاران از تلاش براي رسيدن به پيراهن ملي حرف مي زند.
    اين بازيکن در گفت و گويي با خبرنگار ورزشي برنا به سوالات پاسخ داد.متن کامل اين مصاحبه در ذيل آمده است:
    * مثل اينکه عزم خود را براي حضور در تيم ملي جزم کرده ايد؟
    - سابقه حضور در تيم ملي را دارم و حتي قبل از جام جهاني هم براي رفتن به آلمان شانس داشتم.با بازي هايي که در اين چند مدت انجام داده ام، اميدواري زيادي به دست آورده ام تا نظر علي دايي را براي ملي پوش شدن جلب کنم.
    * يعني تا به اين حد خودتان را آماده مي بينيد؟
    - اگر نگاهي به بازي هاي گذشته استقلال بياندازيد، به اين نتيجه مي رسيد که من مي توانم با شرايط فعلي براي تيم ملي مهره اي مفيد باشم. بعد از اينکه توسط امير قلعه نويي قبل از جام ملتها از تيم ملي خط خوردم،هيج وقت ادعاي بودن در تيم ملي را نداشتم، اما حالا که خودم را آماده مي بينم، نه تنها ادعا مي کنم بلکه اميدواري زيادي دارم تا سرمربي تيم ملي مثل هميشه با توجه نشان دادن به رقابت هاي ليگ برتر، من را هم به تيم ملي دعوت کند.
    * اما رقباي سرشناسي براي رسيدن به تيم ملي داريد.
    - من بازيکن ثابت استقلال هستم و فکر مي کنم اين کافي باشد تا هميشه مورد توجه قرار بگيرم.اصلاً احساس نمي کنم که چپ پاهاي ديگر نمي گذارند به تيم ملي برسم.
    * حتي بازيکناني مثل زندي و نيکبخت؟
    - همه آنها را بازيکنان خوب و حرفه اي مي دانم، اما اين دليل نمي شود که با بزرگ نشان دادن اين بازيکنان من يا هر کس ديگري بازيکن کوچکي تلقي شويم.
    * چقدر احتمال مي دهيد که براي بازي با امارات به تيم ملي دعوت شويد؟
    - من کار خودم را انجام داده ام و حالا نوبت دايي است که با سليقه خودش انتخاب کند.
    * اگر انتخاب نکند؟!
    - به خودم حق اعتراض نمي دهم. اطمينان دارم که اگر بتوانم آمادگي فعلي را حفظ کنم،بالاخره مورد توجه سرمربي تيم ملي قرار مي گيرم.
    * از اين بحث بگذريم، استقلال چطور از بحران اوايل فصل خارج شد؟
    - ليگ برتر را در حالي شروع کرديم که بازيکنان هنوز به اعتماد به نفس لازم نرسيده بودند و هماهنگي لازم را هم به دست نياورده بوديم. خوشبختانه همه فاکتورهاي لازم را به دست آورده ايم و به همين دليل است که با شکست دادن همه رقبا، فاصله مان با صدر جدول را به کمترين حالت ممکن خود رسانديم.
    * فکر مي کنيد اين شرايط پا بر جا بماند؟
    - دليلي ندارد که نگراني خاصي از آينده داشته باشيم.بازيکنان آماده و کادر فني با دانش ابزار لازم براي موفق شدن است که از آنها برخورداريم.
    * بازي با ملوان را چطور پيش بيني مي کنيد؟
    - اين بازي مي تواند يکي از سخت ترين ديدارهاي ما در ليگ برتر باشد.براي شکست دادن ملوان بايد در طول 90 دقيقه هوشياري لازم را به کار بگيريم.
    * اما ملوان يکي از تيم هاي رده پاياني جدول است.
    - جايگاه تيم ها در جدول رده بندي نمي تواند ملاک درستي براي ارزيابي تيم ها باشد.شاگردان احمدزاده هميشه فوتبال زيبايي را ارايه مي کنند. آنها به طور حتم در انزلي با هدف شکست دادن تيم ما و خارج شدن از بحران بازي را شروع مي کنند.
    * غيبت احتمالي جباري براي استقلال مشکل ساز نمي شود؟
    - اصلاً، مجتبي جباري يکي از بهترين هاي فوتبال ايران است.با اين وجود استقلال به حدي بازيکن بزرگ دارد که نبودن جباري يا هر بازيکن ديگري به چشم نيايد.
    * حرف آخر؟
    - توان رقابت با همه چپ پاهاي تيم ملي را دارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اگر آب و هوا خوب باشد
    استقلالي ها دو روز در انزلي مي‌مانند

تعطيلي ليگ هفته پانزدهم ليگ برتر سبب شد که مربيان استقلال تهران تصميم بگيرند تيم را دو روز در انزلي نگه دارند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" اعضاي تيم فوتبال استقلال تهران فردا راهي انزلي خواهند شد تا روز پنجشنبه مقابل ملوان صف آرايي کنند.
    از آنجا که هفته پانزدهم ليگ برتر تعطيل شده،مربيان استقلال قصد دارند تيم را دو روز در انزلي نگه دارند تا بدين ترتيب استراحتي را نيز براي آن ها در نظر بگيرند.
    البته عملي شدن اين تصميمات بسته به خوب بودن آب و هواي انزلي دارد و اگر هوا باراني باشد،قطعاً استقلالي ها پس از بازي به تهران باز مي گردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •