آیا میشه با فایل منیجر مولتی من بازی رو از هارد کنسول ریخت رو هارد اکسترنال؟ من هارد NTFS زدم اما گزینه ای به اسم Copy ندیدم. آیا این محدودیت مود NTFS هست یا کلا نمیشه از هارد داخلی بازی ریخت رو هار اکسترنال؟
آیا میشه با فایل منیجر مولتی من بازی رو از هارد کنسول ریخت رو هارد اکسترنال؟ من هارد NTFS زدم اما گزینه ای به اسم Copy ندیدم. آیا این محدودیت مود NTFS هست یا کلا نمیشه از هارد داخلی بازی ریخت رو هار اکسترنال؟
کلا با این فرمت از کنسول نمیشه ریخت ولی از هارد به کنسول میشود که آموزشی هست اگه رویت کردید
سلام
دوست عزیز درمورد ایسوس نطرتونو قبول ندارم
اولا تماما وارداتی هستند و شرکت گارانتیش که یادم رفته با ی سرچ پیدا میشه تا 3 سال گارانتی تعویض داره
من خودم برا ps3 اینو گرفتم فوق العاده اس
مشخصاتشو برید ببینید بعد قضاوت کنید
اولا LED ئه و بالاترین کنتراست تصویرو تو ال ای دی ها داره 10،000،000 / 1زمان پاسخگویی تصویرش یا همون Responsible time ش 2 میلی ثانیه اس
فوق العاده پنل با کیفیتی داره
ورودی Av , HDMI و از همه مهمتر خروجی 3.5 میلیمتری داره برا صدا. مستقیم اسپیکرنو وصل میکنی بهش
من 6 ماهه دارمش خیلی راضیم
شک نکنید دوستان از خریدتون پشیمون نمیشید که هیج دعامم میکنید
سلام
تابیک اصلا به مانیتور ربط نداره ولی دیگه بالا یک راهنمایی کردم دوباره باز بست دادم الان.
نگفتم که اسوس بده گفتم دو تا مارک تو ایران کارخونه مونتاژ دارند و نمایندگی رسمی با این حال همه میدونیم تو ایران کسی از گارانتی راضی نیست ولی این مارک ها طرف یک واحد تجاری میکنه گارانتی همه محصولات خارجی که تو ایران نمایندگی رسمی ندارند. شانس هست دیگه یبار مانیتور چیزیش بشه نه این شرکت ها متخصص و وسایلش دارند که تعمیر کنند اگه بابمبول در نیاورند و تعویض کنند.تو سایز 22 24 اینچ که بزرگ نیست و کنتراست 5 میلیون با 10 میلیون فرق چندانی نداره .
تولید ال سی دی ال ای دی که دست سامسونگ کمبانی های دیگه از همین میگیرند و بقیه فیزیک مانیتور طراحی میکنند.
سام هم همه این امکانات و خروجی صدا و ... دارد.
فقط نظر دادم شما توجه نکردی به گفته من. گفتم که اسوس باحاله خاستم بگم حواسش جمع باشه که همه جوانب در نظر بگیرد. نه اینک سام گرفتم طرف چیزی باشم نه سهام شرکت که ندارم
عکس های اسوس هم دیدم تو نت که خیلی با کیفیت بود تصویرش منم به گفته بچه ها تو این فروم سام گرفتم خودم هنوزم نیدونم کدوم برند بهتره.شما کدم مدل خریدی و چند ؟ چند اینچه 3 بعدی که نیست یکی از بچه ها میگفت این 3 بعدی ها که مانیتور هستند افت فرم و رسبانس تایم دارند؟
دوستان خرید ال سی دی و .. تو تابیک خودش ببرسند بهتر نیست
Last edited by fk_u; 20-11-2011 at 23:22.
نه بابا سه بعدی چیه
من همین مدلو خریئم اونموقع 450 فکر کنم الان 400 شده
بچه ها حتما وقت نکردند بیان تو سایت ولی بست بالا من ج بدن درباره هارد و کنسول و .. برسیدم.
gow کالکشن هستا 1 و 2 داره گرفتم رو هارد حجمش 3.4 گیگه فکر کنم خاستم شماره دو بزنم که هنگ کرد کنسول
تو سایت دیدم 15 گیگه حجمش درسته ناقص به من داد دوباره رفتم هارد بزارم بازی بریزه گفت چک میکنه الان این 3.4 گیگه gow 1 اجرا میکنه یا اینم هنگ میشه دیگه تست نکردم بعیده این قدر حجمش کم باشه برای شما چنده ؟
یک سوال دیگه مثلا heavy rain فایل بالای 4 گیگ که مولتی من به هم چسبیده میتونم رو هارد فت 32 اکسترمنال کبی کنم ارشیو نگه دارم یا نه ؟ نشه که خیلی بده
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
من تا 300 میخاستم مانیتور حتما یک جنس 450 بهتره منطقیه دیگه.نظری دادم دیدم کسی ج نداد به بستش . امیدوارم اگه لحنم یکم تنده تو ج دادن ناراحت نشده باشی
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
metal gear solid hd collection اومده درسته کبیش هم اومده ؟ 1 بازی سری 2 3 متال گیر شامل میشه
این بازی برای ایکس باکس هم هست .کم کم همه انحصاریا میشه مشترک خیلی بده
دوستان بگویند که gow 12 من ناقصه حجمش یا اینکه ایبوتی چیزی میخاد و چرا شماره دو زدم هنگ کرد
همین روزاست که cfw 3.73 یباد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند بست منو دریابید که گیرم. ریلیز بشه بدون بلوری ارج هم کار میکنه یا نه؟
---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
uncharted 3 فریز میشه دیگه بعضی از مراحلش ؟ با بچ حل شده کاملا تو مجله خوندم گرایکش بالا و ... بعد گفته از همه توان کنسول استفاده کردند همه گرافیک و... میشگه زوزه کنسول میشنوید تو بازی درسته؟ گفته لودینگش اصلا حس نمیکنید از بلوری میگه حتما
bf3 هم فریز و .. میشه بعضی جاها؟
من آنچارتد رو بدون مشکل بازی کردم. لودینگشم طول نمیکشه. گرافیکش فوق العاده است! ما که زوزه موزه نشنیدیم از کنسولمون. البته کنسول من اسلیم هست. برای حل مشکل یه سر یه این لینک بزن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)