تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1104 از 1219 اولاول ... 104604100410541094110011011102110311041105110611071108111411541204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,031 به 11,040 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آیا میشه با فایل منیجر مولتی من بازی رو از هارد کنسول ریخت رو هارد اکسترنال؟ من هارد NTFS زدم اما گزینه ای به اسم Copy ندیدم. آیا این محدودیت مود NTFS هست یا کلا نمیشه از هارد داخلی بازی ریخت رو هار اکسترنال؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آیا میشه با فایل منیجر مولتی من بازی رو از هارد کنسول ریخت رو هارد اکسترنال؟ من هارد NTFS زدم اما گزینه ای به اسم Copy ندیدم. آیا این محدودیت مود NTFS هست یا کلا نمیشه از هارد داخلی بازی ریخت رو هار اکسترنال؟
    کلا با این فرمت از کنسول نمیشه ریخت ولی از هارد به کنسول میشود که آموزشی هست اگه رویت کردید

3. این کاربر از fk_u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هر دو مارک ال جی سامسونگ بهتره گارانتی هر دو مارکم خوبه. اگه به سیستم هم میخای وصل کنی سامسونگ دو تا hdmi داره
    یک انالوگ هم داره .الین الجی نمیدونم این مدل دو تا داره یا نه قبلی ها که یکی داشتن. به response time هم توجه کن 2 ms باشه.
    من 2285 گرفتم طراحیش باحاله تصویرم خوبه امکانات کلید سورس داره و ... خوبه. 24 میگرفتم خوب بود 100 تومن بیشترم بود. 23720 دنبالش بودم گفتند دیگه وارد نمیشه ( راست دروغ نیدونم) فکر کنم lcd باشه این مدل. این asus بچه ها تعریف میکنند ولی ببین گارانتی جالبی داره دوتا مارک بالایی تو ایران کارخونه دارند ولی این نه یبار چیزیش بشه فکر کنم به مشکل بربخورید
    سلام
    دوست عزیز درمورد ایسوس نطرتونو قبول ندارم
    اولا تماما وارداتی هستند و شرکت گارانتیش که یادم رفته با ی سرچ پیدا میشه تا 3 سال گارانتی تعویض داره
    من خودم برا ps3 اینو گرفتم فوق العاده اس
    مشخصاتشو برید ببینید بعد قضاوت کنید
    اولا LED ئه و بالاترین کنتراست تصویرو تو ال ای دی ها داره 10،000،000 / 1زمان پاسخگویی تصویرش یا همون Responsible time ش 2 میلی ثانیه اس
    فوق العاده پنل با کیفیتی داره
    ورودی Av , HDMI و از همه مهمتر خروجی 3.5 میلیمتری داره برا صدا. مستقیم اسپیکرنو وصل میکنی بهش
    من 6 ماهه دارمش خیلی راضیم
    شک نکنید دوستان از خریدتون پشیمون نمیشید که هیج دعامم میکنید

5. 2 کاربر از armenak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    تابیک اصلا به مانیتور ربط نداره ولی دیگه بالا یک راهنمایی کردم دوباره باز بست دادم الان.
    نگفتم که اسوس بده گفتم دو تا مارک تو ایران کارخونه مونتاژ دارند و نمایندگی رسمی با این حال همه میدونیم تو ایران کسی از گارانتی راضی نیست ولی این مارک ها طرف یک واحد تجاری میکنه گارانتی همه محصولات خارجی که تو ایران نمایندگی رسمی ندارند. شانس هست دیگه یبار مانیتور چیزیش بشه نه این شرکت ها متخصص و وسایلش دارند که تعمیر کنند اگه بابمبول در نیاورند و تعویض کنند.تو سایز 22 24 اینچ که بزرگ نیست و کنتراست 5 میلیون با 10 میلیون فرق چندانی نداره .
    تولید ال سی دی ال ای دی که دست سامسونگ کمبانی های دیگه از همین میگیرند و بقیه فیزیک مانیتور طراحی میکنند.
    سام هم همه این امکانات و خروجی صدا و ... دارد.
    فقط نظر دادم شما توجه نکردی به گفته من. گفتم که اسوس باحاله خاستم بگم حواسش جمع باشه که همه جوانب در نظر بگیرد. نه اینک سام گرفتم طرف چیزی باشم نه سهام شرکت که ندارم
    عکس های اسوس هم دیدم تو نت که خیلی با کیفیت بود تصویرش منم به گفته بچه ها تو این فروم سام گرفتم خودم هنوزم نیدونم کدوم برند بهتره.شما کدم مدل خریدی و چند ؟ چند اینچه 3 بعدی که نیست یکی از بچه ها میگفت این 3 بعدی ها که مانیتور هستند افت فرم و رسبانس تایم دارند؟
    دوستان خرید ال سی دی و .. تو تابیک خودش ببرسند بهتر نیست
    Last edited by fk_u; 20-11-2011 at 23:22.

7. 2 کاربر از fk_u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    تابیک اصلا به مانیتور ربط نداره ولی دیگه بالا یک راهنمایی کردم دوباره باز بست دادم الان.
    نگفتم که اسوس بده گفتم دو تا مارک تو ایران کارخونه مونتاژ دارند و نمایندگی رسمی با این حال همه میدونیم تو ایران کسی از گارانتی راضی نیست ولی این مارک ها طرف یک واحد تجاری میکنه گارانتی همه محصولات خارجی که تو ایران نمایندگی رسمی ندارند. شانس هست دیگه یبار مانیتور چیزیش بشه نه این شرکت ها متخصص و وسایلش دارند که تعمیر کنند اگه بابمبول در نیاورند و تعویض کنند.تو سایز 22 24 اینچ که بزرگ نیست و کنتراست 5 میلیون با 10 میلیون فرق چندانی نداره .
    تولید ال سی دی ال ای دی که دست سامسونگ کمبانی های دیگه از همین میگیرند و بقیه فیزیک مانیتور طراحی میکنند.
    سام هم همه این امکانات و خروجی صدا و ... دارد.
    فقط نظر دادم شما توجه نکردی به گفته من. گفتم که اسوس باحاله خاستم بگم حواسش جمع باشه که همه جوانب در نظر بگیرد. نه اینک سام گرفتم طرف چیزی باشم نه سهام شرکت که ندارم
    عکس های اسوس هم دیدم تو نت که خیلی با کیفیت بود تصویرش منم به گفته بچه ها تو این فروم سام گرفتم خودم هنوزم نیدونم کدوم برند بهتره.شما کدم مدل خریدی و چند ؟ چند اینچه 3 بعدی که نیست یکی از بچه ها میگفت این 3 بعدی ها که مانیتور هستند افت فرم و رسبانس تایم دارند؟
    دوستان خرید ال سی دی و .. تو تابیک خودش ببرسند بهتر نیست
    نه بابا سه بعدی چیه
    من همین مدلو خریئم اونموقع 450 فکر کنم الان 400 شده

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بچه ها حتما وقت نکردند بیان تو سایت ولی بست بالا من ج بدن درباره هارد و کنسول و .. برسیدم.
    gow کالکشن هستا 1 و 2 داره گرفتم رو هارد حجمش 3.4 گیگه فکر کنم خاستم شماره دو بزنم که هنگ کرد کنسول
    تو سایت دیدم 15 گیگه حجمش درسته ناقص به من داد دوباره رفتم هارد بزارم بازی بریزه گفت چک میکنه الان این 3.4 گیگه gow 1 اجرا میکنه یا اینم هنگ میشه دیگه تست نکردم بعیده این قدر حجمش کم باشه برای شما چنده ؟
    یک سوال دیگه مثلا heavy rain فایل بالای 4 گیگ که مولتی من به هم چسبیده میتونم رو هارد فت 32 اکسترمنال کبی کنم ارشیو نگه دارم یا نه ؟ نشه که خیلی بده

---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------

من تا 300 میخاستم مانیتور حتما یک جنس 450 بهتره منطقیه دیگه.نظری دادم دیدم کسی ج نداد به بستش . امیدوارم اگه لحنم یکم تنده تو ج دادن ناراحت نشده باشی

---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------

metal gear solid hd collection اومده درسته کبیش هم اومده ؟ 1 بازی سری 2 3 متال گیر شامل میشه
    این بازی برای ایکس باکس هم هست .کم کم همه انحصاریا میشه مشترک خیلی بده

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان بگویند که gow 12 من ناقصه حجمش یا اینکه ایبوتی چیزی میخاد و چرا شماره دو زدم هنگ کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_FashisT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    IiIiIiIiI IsatiS IiIiIiIiI اسم: هادی

پيش فرض

همین روزاست که cfw 3.73 یباد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از MH_FashisT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

چند بست منو دریابید که گیرم. ریلیز بشه بدون بلوری ارج هم کار میکنه یا نه؟

---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

uncharted 3 فریز میشه دیگه بعضی از مراحلش ؟ با بچ حل شده کاملا تو مجله خوندم گرایکش بالا و ... بعد گفته از همه توان کنسول استفاده کردند همه گرافیک و... میشگه زوزه کنسول میشنوید تو بازی درسته؟ گفته لودینگش اصلا حس نمیکنید از بلوری میگه حتما
    bf3 هم فریز و .. میشه بعضی جاها؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من آنچارتد رو بدون مشکل بازی کردم. لودینگشم طول نمیکشه. گرافیکش فوق العاده است! ما که زوزه موزه نشنیدیم از کنسولمون. البته کنسول من اسلیم هست. برای حل مشکل یه سر یه این لینک بزن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از sajjadsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •