خوب این که یه چیز بدیهی هست چون زمانی که بازی از رویه دیسک اجرا میشه علاوه بر گرمای مادربورد گرمای حاصل از کار کردن درایو دستگاه هم به اون اضافه میشه که اگر بازی از روی هارد اجرا بشه این گرما مقداری کاهش پیدا میکنه
خوب این که یه چیز بدیهی هست چون زمانی که بازی از رویه دیسک اجرا میشه علاوه بر گرمای مادربورد گرمای حاصل از کار کردن درایو دستگاه هم به اون اضافه میشه که اگر بازی از روی هارد اجرا بشه این گرما مقداری کاهش پیدا میکنه
بالاخره شنبه میرم IV رو سفارش میدم خانوادگی بازی كنیم!
هرچی شد كه شد![]()
سلام کسایی که این دوتا رو بازی کردن لطفا بگید hawx بّهتره یا ace combat 6
ممنون
آقا یه سوال
من دیروز 1 بازی به اسم grand theft auto episodes from liberty city (یا یه همچین چیزی)
خریدم
ریجن این بازی NTSC ولی رو دستگاه من که ریجنش pal هست میاد
آیا ضرری داره ؟
آیا بعدا مشکل پیش میاد ؟
در ضمن این بازی کامل نصب شد رو هاردم
به نظر من hawx
به به سلام رفیق
داداش جفتشون باحالن . ولی من با ACE COMBAT 6 بیشتر حال کردم ( با همه چیزش ) .
جفتشو بگیر خب .
این دو ریجن یکی هستن و یازیهای هر کدوم روی دیگری احرا میشه و هیچ گونه مشکل و ضرری هم نداره.
اقا دستگات الایت میشه بگی چیا داشت چون منم هفته پیش خریدم با 4تا بازی 360 تومن 18 تومنم پول گارانتی 6ماهه ازم گرفت کلا378 تومن ولی مال من کابل اچ دی نداشت می خواستم ببینم غیر از کنسولت لوازم جانبی دیگه چی داشت
مرسی
هیچ کمکی به خروج گرما نمیکنه .
یه چیزی واسه من جالبه !!
من تا حالا هیچ دستگاهی رو ندیدم که با دمای 80 الی 90 درجه بتونه اینقدر کار کنه !!!!
دوستان یکم دارن نسبت به Xbox کم لطفی میکنن !!
من وقتی برای اولین بار کنسول رو باز کردم متوجه شدم که دمای HeatSink تو داشبورد حدود 80 درجه هست چون دستم سوخت
و زمانی که وارد بازی شدم باز هم دما افزایش پیدا کرد !! ولی شما با این حال حداقل حداقل 4 الی 5 ماه بازی میکنی و بعد 3 چراغ
میشی !! تازه این برمیگرده به اوایل Falcon ها و سری های Zephyer و Launch !!
وگرنه سریه تولید دوم به بعد در Falcon دیگه حتی 3 چراغ رو به خودشون ندید.
این موضوع خودش میتونه کیفیت ساخت رو اثبات کنه .
پسر خوب من که یه روز از 10 صبح تا 5 صبح فرداش یه بن بازی کردم یعنی دقیقا 18 ساعت !!
Last edited by SamGun; 15-01-2010 at 01:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)