الان شدن البته تو شبانه 100 گیگ تو یه ماه دانلود کرد.فکر نمیکنم برای نامحدود هم اینطوری باشه ولی خوب شبی 4 گیگ رو میزنی
الان شدن البته تو شبانه 100 گیگ تو یه ماه دانلود کرد.فکر نمیکنم برای نامحدود هم اینطوری باشه ولی خوب شبی 4 گیگ رو میزنی
با سلام خدمت همه دوستان
کسی میدونه VPN سرور ایران رو کجا میفروشن؟
اگه کسی میدونه جواب بده؟!؟!
یکی از کابرای همین فروم می فروشه برو تو تاپیک شاتل صفحات اخر رو بخون پیداش می کنی نام کاربریش یچیزی تو مایه های امین یا امیر بود فکر کنم
اتفاقا بعضی ها محدود شدن فکر کنم کلا من که اگه شاتل بیاد در خونمو بزنه بگه بهت اینترنت 10 مگ نا محدود رایگان بدون فرپالیسی می دیم هم ازش سرویس نمی گیرم چون همیشه یه حقه تو استین داره از جای دیگه گازتون می گیره
در ضمن شما که وضعت خوبه چنتا چنتا اینترنت می گیری یه سرویس 10 مگ از پارس بگیر یه لود بالانسر هم بخر دوتا سرویس رو به هم بچسبون از اینترنت 20 مگ حالشو ببر
دوستان شرمنده تو تاپیک مخابرات میپرسم
برای قائمشهر (مرکز امام) یه سرویس خوب که بشه شب خوب دانلود کرد چیه؟
من آسیاتک دارم الآن،بعضی شبها شیرشون بازه با سرعت روز یکیه و 8-9 گیگ راحت میشه دان کرد،ولی تو هفته لخیر و بعد افزایش پهنای باند شبا همش واقعی بوده و واسه منی که 1 مگ دارم روی 100 تقریباً ثابته
شنیدم پارس آنلاین شب و روزش یکیه،کسی داره سرویسش رو؟
یکی نسیت دوست عزیز ببین روز بهت 900 میده شب 350 تا 400 میده فرق داره .شاتل هم نامحدود بگیر سرعت 150 هست البته تا 25 گیگ بعد از اون میاد رو 16.
هم پارس و هم شاتل خوبن
ممنون از پاسخت عزیز
شما همشهری هستی؟
یعنی من 1 مگ یا 512 پارس بگیرم روز و شب چند بهم میده؟
شاتل که رسماً یه مشت .... ازشون سرویس داشتم،سر اون قضایای محدود کردن و اینا کفری شدم سریع قطع رانژه کردم با داد بیداد
مشکل این بود دروغ میگن و یوزر و خر فرض میکنن
نا محدود نمیخوام. میخوام محدود بگیرم چون سرعت روز هم واسم مهمه،گرچه استفاده خاصی تو روز ندارم و اکثراً خونه نیستم
من هم شهری نیستم ولی هم استانی هستم
آمل هستم
ولی پارس رو سرویس های محدود داره این کار رو میکنه چون مرکز با مرکز فرق داره باهاشون صحبت کن که خطت رو حتما بالای 7 ببندن
آملی ریکا
خوشوفتم
عزیز من هنوز متوجه نشدم
مثلاً من اگر سرویس 512 محدود بگیرم در روز و شب چه سرعتی بهم میدن؟
1 مگابیت بگیرم چطور؟(محدود)
اونا کلا سرعتا رو در روز بالا میبندن اگه کیفیت خطت خوب باشه 9 مگ میبندن
باید باهاشون هماهنگ کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)