تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1103 از 1185 اولاول ... 10360310031053109310991100110111021103110411051106110711131153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,021 به 11,030 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام تا به حال عطری به اسم دراگون نشنیدم اگه دوستان دیگه میدونن راهنمایی کنن.
    اما سیلور سنت رایحه ی گرم و تندی داره که فکر میکنم برای این فصل هم مناسب نباشه. هرچند نمیشه منکر پخش بوی بالای این عطر نسبت به قیمتش شد
    در این سبک رایحه ها صرف نظر از فصل استفاده به نظرم جاز از برند ایو سنت لورن و وان من شو از همین برندِ جکس بوگارت یا کمی خاص تر و متمایز تر، پولوی مردانه (پولو گرین) یا آزارو پورهوم روایح تقریبا نزدیکی دارن که احتمالا شمارو راضی کنن.
    اگرهم میخواید عطری استفاده کنید که مناسب تر برای این فصل ، معتدل و خنک ، تلخ و کمی تند باشه گوچی گیلتی، لاگوست آبی و ایسی میاکی بلو گزینه های بدی نیستن.
    سلام... آره سیلور خیلی قدرت پخش زیادی داره.. منم فکر میکنم گرمه، ولی چون دراگون تا حد زیادی بوی سیلورسنت رو داره و توی یه سایت دیدم زده بود "سرد" فک کردم اینم سرد محسوب میشه

سیلورسنت بوی خوبی داره اما اگه گرم باشه که هیچی من از گرم بدم میاد (روانیم من )

سلام
    سیلور سنت که بینهایت گرم و تند هست!
    دراگون شاید منظورتون به عطری از برند کارتیر باشه؟
    در هرصورت با توجه به گروه بویایی سیلور سنت که اورینتال-وودی هست از بین عطرهای خنک تست ایندویژوال از مونت بلنک رو به شما پیشنهاد میکنم
    یادمه ایسی میاکه رو خودتون داشتید (ولی یادم نیست خوشتون می اومد یا بدتون می اومد) بهرحال اگر میپسندید پیشنهاد میکنم رودستر از کارتیر رو امتحان کنید
    سلام

این رایحه های گرم پخش و ماندگاریشون از رایحه های خنک بیشتره

اسمش گویا Black Dragon هستش.. دقیقن بسته اش این شکلی بود..:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارهای مونت بلنک رو تجربه کردم دوست دارم ، فک کنم همین ایندیویژوال رو خوشم بیاد، آخه من معمولن ادکلنهای خنکی که رنگ آبی ملایم و طوسی دارند رو سریعن پسند میکنم

اوه ، ایسی میاکه رو هم یادته که، آره عاشقشم... حتمن امتحان میکنم اون رو...

ممنونم دوستان ...

2. 6 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به دوستان
    قصد خرید Tom ford Gray vetiver رو از یکی از دوستان دارم. میخواستم بدونم کسی که عاشقه اونتوس هست این رایحه رو هم میپسنده ؟!
    این جریان آب هویج چیه ؟! خیلی ملموسه ؟!
    اول شاید کمی بوی هویج در ذهن تداعی بشه ولی بعدش محو میشه
    Last edited by Ali_softcenter; 27-03-2015 at 22:10.

4. 6 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

اول شاید کمی بوی هویج در ذهن تداعی بشه ولی بعدش محو میشه
    قالب کلیش شبیه کدوم ادکلن هستش ؟! بوی همه پسندی داره یا بیش از اندازه خاصه ؟!

داره خودمونی میشه abbass11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان عزیز کسی تا حالا از پرفیوم شاپینگ خرید کرده ؟ جنساش چطورن اصله؟ من شدیدا احتیاج به خرید اینترنتی دارم لطفا چندتا منبع معتبر بهم معرفی کنین
    با تشکر

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان عزیز کسی تا حالا از پرفیوم شاپینگ خرید کرده ؟ جنساش چطورن اصله؟ من شدیدا احتیاج به خرید اینترنتی دارم لطفا چندتا منبع معتبر بهم معرفی کنین
    با تشکر
    معرفی فروشگاههای اینترنتی در انجمن خلاف قوانین هست.

8. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    دنبال ادکلن سرد هستم با موندگاری خوب ... و اینکه تلخ نباشه ...و اینکه قیمت تا 70 تومن میخوام خرج کنم .. ( میخوام یه مدل باشه که همیشه بگیرمش )
    به نظرتون DIEHARD MAN چطوره ؟ حتما نظرتون رو نسبت به این بگید لطفا .. چون تا 90 % نظرم رووش هست

داره خودمونی میشه abbass11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام به دوستان همیشه همراه خودم امیدوارم که ایام به کام دوستان باشه
    میخواستم دو ادکلن جورجیو ارمانی کد ایس و سی اچ اسپورت روبگیرم لذا میخواستم دوستان لطف کنن نظرشون. و راجع به این دو ادکلن بگن و همچنین کیفیت و مقدار پخش و ماندگاریشون رو هم یه توضیحی بدن
    پیشاپیش از همه دوستان سپاسگزارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

باسلام خدمت همه ی عزیزان ....کسی تابحال عطر فرش سبز دانهیل استفاده کرده ، بو و ماندگاری و پخش آن چطوره ، اگه لطف کنین ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ببخشید "کوکوریکوژان پل کوتیه" چطور ...لطفا شناخت بدهید

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان
    دنبال ادکلن سرد هستم با موندگاری خوب ... و اینکه تلخ نباشه ...و اینکه قیمت تا 70 تومن میخوام خرج کنم .. ( میخوام یه مدل باشه که همیشه بگیرمش )
    به نظرتون DIEHARD MAN چطوره ؟ حتما نظرتون رو نسبت به این بگید لطفا .. چون تا 90 % نظرم رووش هست
    سلام گرامی
    خوشامدید به انجمن
    حقیقتا دوست داشتم جواب خوبی برای سوالتون داشته باشم ولی متاسفانه در رنج قیمتی که مطرح کردید عطری بهتر از استامینو سراغ ندارم که البته خیلی هم شیرین نیست! (85 تومنه)

در مورد عطری که فرمودید من گشتم در سایت های ایرانی که هیچ در مرجع خارجی هم نظری در جهت تایید کیفیت یا ردش ندیدم! تنها میتونم به شما بگم که:

از برندی هستش که اماراتی هست و یک عطر مشابه مثل پلو بلو رو به اسم چوال به خوبی شبه سازی کرده البته تاکید هم میکنم که ماندگاری اون عطر اصلا جالب نیست!
    سلام به دوستان همیشه همراه خودم امیدوارم که ایام به کام دوستان باشه
    میخواستم دو ادکلن جورجیو ارمانی کد ایس و سی اچ اسپورت روبگیرم لذا میخواستم دوستان لطف کنن نظرشون. و راجع به این دو ادکلن بگن و همچنین کیفیت و مقدار پخش و ماندگاریشون رو هم یه توضیحی بدن
    پیشاپیش از همه دوستان سپاسگزارم
    سلام دوست گرامی
    کد ایس رو من اخیرا تست داشتم عطری بسیار عالی دیدمش که واقعا رایحه خوبی داره با ماندگاری بالا و پخش متوسط در اون رنج قیمتی خیلی خوبه
    در مورد سی اچ من ورژن اصلی رو درجریان هستم عطری با کیفیت چهارفصل و خوب
    اما ورژن اسپرتش رو تست نکردم
    فقط میدونم گفته شده کیفیت سی اچ اصلی از اسپرت بالاتره
    ببخشید "کوکوریکوژان پل کوتیه" چطور ...لطفا شناخت بدهید
    کوکوریکو یک عطر کاکائویی خاص و گرم هست
    از اون دسته از عطرهایی که شما اصلا و به هیچ عنوان با خوندن توصیف نباید رد یا تاییدش کنید!
    اصلا همه پسند نیست
    بسیار رایحه متغیری داره
    یا خیلی خوشتون میاد و یا واقعا بدتون میاد
    پس حتما حضورا تست کنید
    و برای توصیف از بیان خانم فرزین نیا استفاده میکنم:

کوکوریکو، رقص را با رایحه ای سبز از برگ درخت انجیر شروع می کند. این رایحه خشک و کمی خاک گرفته است و تا حدودی تیز و زیر. نه همچون علف های تازه چیده شده و نه همچون گیاهان سبز خیس است. برای لحظه ای کوتاه میزان بسیار خفیفی از عطر صابون مانند را در آن حس خواهید کرد که به سرعت محو می شود. نت سبز را در کوکوریکو پشت سر گذاشته اید و اکنون زمان آن است تا ژان پل گام بعدی رقص را آغاز کند.

حرکت ها تغییر می کند و به یک باره رایحه ای کم شیرین از کاکائو آشکار می گردد. کاکائو ، حالتی خشک و مردانه داشته و فاقد طعمی عسلی، شربتی و جوشان است. رایحه آن تا حدودی شباهت با طعم کاکائو در L`Instant de Guerlain مردانه و نت نهایی شکلاتی در Lolita Lempicka دارد و نمی توان آن را با تولیداتی نظیر A*Man یا انجل های ماگلر نزدیک دانست. طعم شیرین به طور دائم به واسطه باقی مانده ضعیفی از رایحه برگهای درخت انجیر تعدیل می شود و همین امر از شدت یافتن شیرینی و یا سبزی در کوکوریکو جلوگیری می کند.

گام سوم و دنیایی دیگر! باز هم رایحه دگرگون می شود و گویا هیچ ارتباطی مابین نتها وجود ندارد. کوکوریکو هر لحظه شما را به سمتی می کشاند و شما به بازی نت ها نشسته اید. اکنون، عطر حالتی گرم و چوبی به خود گرفته است و از کاکائو بوی ضعیفی به مشام می رسد. هر چه به انتها نزدیک تر شوید کوکوریکو رایحه ای کثیف و خاکی به خود می گیرد ... به گونه ای که گویا خاکستر باقی مانده از چوبها را می بویید! عطر آن کمی دودی بوده اما سیگار مانند نیست. گویی رایحه خاکسترهای باقی مانده و سرد شده است که با چوبها ترکیب شده اند.

14. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •