سلام
دوستان میشه بگین به طور میانگین برای سرویس 512 حجمی ، سرعت روزانه و شبانه چقدر هستش؟؟
سلام
دوستان میشه بگین به طور میانگین برای سرویس 512 حجمی ، سرعت روزانه و شبانه چقدر هستش؟؟
دوست عزیز شانس خیلی دخیل
اگه مرکز مخابراتیت خلوت بشه سیم کشی خونت خوب باشه و همه اینها سرویست روی 4 مگ می بندن روزانه تا 350 و شبانه با چندتا لینک تا 200 می ره
اما ممکن شانس نیاری و بزنند یهو محدودت کنند مخصوصا الان که خیلی ها محدود شدن روزانه تا 200 یا 300 شبانه تا 30 یا 40 می ره
شبی 600 مگ
کلا تضمینی وجود نداره که حتما شبی مثلا 1.5 گیگ دانلود کنی
بهت پیشنهاد می کنم اگه برای دانلود شبانه می خوای طرف صبانت نیا مگه واقعا ناچار باشی
من چند ماه پیش سرویس 1 مگ 3 ماه داشتم روزانه حدود 200 تا 230 و شبانه هم با چند تا لینک همون 200 تا 230 بیشتر وقت ها میرفت به طوری که تو 7 تا 10 روز 30 گیگ دانلود شبانه داشتم
الانم سرویس 128 دارم روزانه 170 شبانه هم 60 تا 170 داشتم
داداش چه کارایی کردی snr درست شد؟
یه تکه سیم عوض کردم snr اومد روی 16
بعد خودش درست شد
اومد روی 20
ویرایش:
دوباره اومد روی 13 جالبه که بین 12 تا 20 نوسان داره
الان که ساعات رایگان روی 12.5 مونده
Last edited by sleeplessness; 25-06-2014 at 01:21.
جالبه امشب سرعت تا 55 60 هم میره ولی بیشتر بین 30 تا 50 هست
البته دیشب هم تا 50 میرفت
از کجا معلوم شاید محدودیت تا چند وقت دیگه برداشته شه![]()
دوستان برای سومین شب متوالی سرعت از ساعت 2 بامداد برای سرورهای داخلی 600 تا 700 بود و برای مابقی سایتها(سرور خارج از کشور)250 تا 380 در نوسان بود.اما مجدد از ساعت 5:30 صبح که تست کردم سرعت برای کلیه لینکها اعم از سرور داخلی و خارجی 600 تا 700 بودیعنی اگر اینجور پیش بره و صبانت محدود نکنه سرعتها رو کولاک کرده و 100 گیگ یکجا خودم ازش میخرم.اما چشمم آب نمیخوره داستان اینطور ادامه پیدا کنه.الان 3 شب هستش که میخواهم مثلا از ساعت 4 صبح تست کنم ببینم سرعت همه سایتا 600 تا 700 شده نمیدونم چرا طلسم شده یا خوابم میبره یا فراموش میکنم و دقیقا سر ساعت 5:30 یادم میاد که تست کنم چون احتمال میدم که حتی از ساعت 3 یا 3:30 صبح سرعت همه سایتا به 600 رسیده باشه.
در هر صورت خدایا این خوشی رو از ما نگیر
یک چیز جالب دیگه ساعت 2:30 نیمه شب که اسپید تست گرفتم پهنای باندم 1/49 مگا بایت بود اما ساعت 5:30 صبح پهنای باندم مثل ساعات روزانه یعنی 5/20 مگابایت بود.
![]()
Last edited by david-ebi; 25-06-2014 at 05:23.
خاک بر سرشون کنند نزدیک یکماهه سرعت شبانه رو از 100 عمداً بردند روی 10 تا 20. معمولا تا ساعت 7 زور بزنه 150 مگ دانلود کرده که بهیچوجه بصرفه نیست
دوستانی هم که توی کف سرعت بالای موقتی شون هستند خیلی ذوق نکنند و هی آمار ندناین شتر در خونه ی اونها هم میخوابه!
دوست عزیز بیشتر از دوسال است مشترک صبانتم و بیشتر از 6 ماه است که پهنای باند 6 مگ گرفتم.تو این مدت سرعت دانلود رایگان من همیشه در حد 70 کیلوبایت بود و اصلا هیچوقت تو این دو سال زیاد نشده بود که بخواهند محدودش کنند.حالا که چنین سرعتی را در دانلود شبانه می بینم معلوم است که ذوق میکنم و فرت و فرت آمار میدماما از اونجایی که سالهای سال است که با اینترنت ایران سر و کار دارم خودم بهتر از هر کسی میدانم که 99/99 درصد این جریانات موقتی است.اما همانطور که گفتم همین چند روز را عشق است
.حالا شما هم ناراحت نشو حتما وقتیکه دوباره سرعتم دانلود شبانه ام به گند کشیده شد میام اعلام میکنم تا شما هم به جای
اینطوری بشی
.
من قبل از سال 86 پارس آنلاین ترافیک نامحدود داشتم اما حماقتی کردم و از 86/06/20 مشترک صبانت (ببخشید : دزدنت) شدم و گرچه فراز و فرودهای اعصاب خرد کن در این مدت زیاد دیدم و تحمل کردم ولی دیگه به این گندی اخیر نبوده و با اخباری هم که به گوش میرسه ظاهراً دیگه قراره همینطورم بمونه! فکر کنم بهتره فکر تغییر ISP باید باشم
تا دو سه سال قبل نماینده ی دزدنت اینجا میومد و پاسخ سوالها رو میداد. هنوزم میاد یا خبر مرگش مُرده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)