تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1103 از 4428 اولاول ... 10360310031053109310991100110111021103110411051106110711131153120316032103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,021 به 11,030 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

گر صبرکنی ز اینترنت ... سازند حالا جون من میبینی که همه پشیمون برگشتن میگن ما سرویس محدود میخوایم...عزیز تو فکر کن الان صفحه ها رو با سرعت 100 تا باز میکنی بعد یهو بیان بگن 16 به نظرت کشوری مثل لیتوانی که میانگین سرعتش 31 مگابایته تو سایت هاش یه صفحه برای من 16 کیلوبایتی باز میکنه که اینا هم گناه دارن نه خودت داری میبینی که همه صفحات اینترنتی پر شده از عکس و فلش و ... به نظر تو با سرعت 16 تا یه صفحه 1 مگابایتی چقدر طول میکشه تا لود بشه؟؟؟ضمنا عدالت اینه که وقتی همه چی رو با تو به قیمت جهانی(بنزین-برنج-گوشت و...)حساب میکنن اینترنت رو هم به قیمت جهانی حساب کنن نه 10 برابر کشورهای دیگه...
    باها ت موافقم قیمت اینترنت هم باید جهانی بشه و میزان حقوقها رو هم باید جهانی بشه.دوست عزیز من تو جواب قبلی هم گفتم بازم این قیمتا خیلی گرونه باید ارزونتر و سرعتا بیشتر بشن.در ضمن سرعت روزانم10تا 12.

2. 4 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

گر صبرکنی ز اینترنت ... سازند حالا جون من میبینی که همه پشیمون برگشتن میگن ما سرویس محدود میخوایم...عزیز تو فکر کن الان صفحه ها رو با سرعت 100 تا باز میکنی بعد یهو بیان بگن 16 به نظرت کشوری مثل لیتوانی که میانگین سرعتش 33 مگابایته تو سایت هاش یه صفحه برای من 16 کیلوبایتی باز میکنه که اینا هم گناه دارن نه خودت داری میبینی که همه صفحات اینترنتی پر شده از عکس و فلش و ... به نظر تو با سرعت 16 تا یه صفحه 1 مگابایتی چقدر طول میکشه تا لود بشه؟؟؟ضمنا عدالت اینه که وقتی همه چی رو با تو به قیمت جهانی(بنزین-برنج-گوشت و...)حساب میکنن اینترنت رو هم به قیمت جهانی حساب کنن نه 10 برابر کشورهای دیگه...

این هم دان دیشب:
    شما نگران دانلود شبانتی؟!!
    اکثر ایرانیا اینطورین. فقط بفکر خودشونن متاسفانه!
    شما که شبی 3-4 گیگ دانلود میکنی فکر دوستتو هم بکن که به یه فایلی خیلی نیاز داشته باشه ولی با سرعت شبانه 10 کیلوبایت از گرفتن اون فایل منصرف بشه. بهتره کمی فرهنگمون رو تغییر بدیم و کلی به قضیه نگاه کنیم.
    در آخر هم شما نگران نباش تبریز همیشه در داشتن اینترنت با کیفیت پیشرو بوده

4. 12 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    اشتراک سرویس 128 پارس دارم،اگه بخوام سرویس 128 تمدید کنم،به نظر شما سرعت دانلود شبانه سرویس 256،512 پارس تفاوتی با سرویس 128 داره؟

6. این کاربر از saze بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sib881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام
    اشتراک سرویس 128 پارس دارم،اگه بخوام سرویس 128 تمدید کنم،به نظر شما سرعت دانلود شبانه سرویس 256،512 پارس تفاوتی با سرویس 128 داره؟
    من همین دیروز سرویسم رو از 128 به 512 تغییر دادم. سرعت دانلود شبانه از 10 به 30 الی 40 افزایش پیدا کرد

8. 2 کاربر از sib881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دقیقا حرفت درسته.اما بعضی دوستان میان میگن ما پول 128میدم اما باید سرعتمون 1مگ باشه.اینکه درست نیست.بعد یه سوال داشتم خارج هم همینطوری که میان هر خط و بین 10نفر تقسیم میکنن؟استاندارد جهانیه؟یا یه قانونی مزخرفیه که خود مخابرات درست کرده؟
    تو یه خبری یه کارشناس گفته بود تو دنیا شیرینگ 20 نفری هم وجود داره حالا اینا هم این مورد رو جهانی کردن و گفتن که 10 عدد خوبیه پس بین 10 نفر شیر میکنیم اونم اینترنت 128 و 64 رو... دیگه چی میخواید؟! تازه یه جا هم گفته بودن اینجوری سرعت میره زیر دایال اپ طرف برگشته گفته دایال اپ ها قبلا بین 2 الی 4 نفر شیر میشده که سرعتش تا 10ک هم میرفته الان بین 8 9 نفر شیرش مکنیم سرعت میشه 2 3ک و دیگه دایال اپ از ای دی اس ال جلو نمیزنه؛ همه چی ارومه من چقدر خوشحالم... دیگه چی میخوای از این دنیا؟!
    سادش اینه که شیرینگ 10 واسه سرعت های ما عددی نجومیه ولی خجالت نمیکشن که اومدن 64 رو هم گذاشتن تو تعرفه هاشون

10. 6 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بعد از خواندن مطالب امدم یک چیزی بگم و باقیش رو بیخیال میشم وقتی صحبت از شیر اینترنت میشه.یعنی یک پورت با سرعت X بین X نفر به اشتراک گزاشته میشه.حالا ما میگم خوب همین جالا هم شیر هست پس فرقی نمیکنه.خوب اشتباه من و شما همین جااست وقتی سرویس محدود بین چند کار بر به اشتراک در میاد با پورت 2 مگ به دلیل محدود بودن کاربر خیلی دقت میکنه حجمش رو درست مصرف کنه و دانلود بصورت پراکنده هست و همزمان 10 نفر دانلود نمیکنن.خوب حلا وقتی نامحدود باشه روی پرت 128 هم باشه شیر 10 هم باشه کاربر میگه نه حجمی هست نه سرعتی پس باید جبران کنه فایلی که قبلا در عرض 1 ساعت دانلود میشد حالا باید 24 ساعته دانلود کنه.این نه تنها خوب نیست بله فاجعه میشه تا وقتی Internet ما برای هر فرد Detected نباشه و به صورت Shear باشه فایده نداره و ما هم چنان بد بخت میمونیم.حالا یا قبول کن یا در خواب باقی بمون و با شرایت بساز.

12. 4 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamidcr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    adsl پارس انلاین طوری هست که اگه دانلود هم نکنی از ترافیکت کم میشه؟همشون اینجورین؟

14. این کاربر از hamidcr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما نگران دانلود شبانتی؟!!
    اکثر ایرانیا اینطورین. فقط بفکر خودشونن متاسفانه!
    شما که شبی 3-4 گیگ دانلود میکنی فکر دوستتو هم بکن که به یه فایلی خیلی نیاز داشته باشه ولی با سرعت شبانه 10 کیلوبایت از گرفتن اون فایل منصرف بشه. بهتره کمی فرهنگمون رو تغییر بدیم و کلی به قضیه نگاه کنیم.
    در آخر هم شما نگران نباش تبریز همیشه در داشتن اینترنت با کیفیت پیشرو بوده
    100 درصد با گفته های شما موافقم و همین طور متاسف برای بعضی ها ...

---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

سلام دوستان
    adsl پارس انلاین طوری هست که اگه دانلود هم نکنی از ترافیکت کم میشه؟همشون اینجورین؟
    پارس انلاین اگه دانلود نکنی و کلا از اینترنت استفاده نکنی از حجمت کم نمیشه ولی خوب همون پیج باز کردن هم دانلود محسوب میشه و از حجمت کم میشه ...

16. 8 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

بعد از خواندن مطالب امدم یک چیزی بگم و باقیش رو بیخیال میشم وقتی صحبت از شیر اینترنت میشه.یعنی یک پورت با سرعت X بین X نفر به اشتراک گزاشته میشه.حالا ما میگم خوب همین جالا هم شیر هست پس فرقی نمیکنه.خوب اشتباه من و شما همین جااست وقتی سرویس محدود بین چند کار بر به اشتراک در میاد با پورت 2 مگ به دلیل محدود بودن کاربر خیلی دقت میکنه حجمش رو درست مصرف کنه و دانلود بصورت پراکنده هست و همزمان 10 نفر دانلود نمیکنن.خوب حلا وقتی نامحدود باشه روی پرت 128 هم باشه شیر 10 هم باشه کاربر میگه نه حجمی هست نه سرعتی پس باید جبران کنه فایلی که قبلا در عرض 1 ساعت دانلود میشد حالا باید 24 ساعته دانلود کنه.این نه تنها خوب نیست بله فاجعه میشه تا وقتی Internet ما برای هر فرد Detected نباشه و به صورت Shear باشه فایده نداره و ما هم چنان بد بخت میمونیم.حالا یا قبول کن یا در خواب باقی بمون و با شرایت بساز.
    جاااااان؟؟! detected?? shear?؟

18. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی سرویس نامحدود جدید از شرکت پارس انلاین گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سرعتش چطوری است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

20. 2 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •