باها ت موافقم قیمت اینترنت هم باید جهانی بشه و میزان حقوقها رو هم باید جهانی بشه.دوست عزیز من تو جواب قبلی هم گفتم بازم این قیمتا خیلی گرونه باید ارزونتر و سرعتا بیشتر بشن.در ضمن سرعت روزانم10تا 12.
باها ت موافقم قیمت اینترنت هم باید جهانی بشه و میزان حقوقها رو هم باید جهانی بشه.دوست عزیز من تو جواب قبلی هم گفتم بازم این قیمتا خیلی گرونه باید ارزونتر و سرعتا بیشتر بشن.در ضمن سرعت روزانم10تا 12.
شما نگران دانلود شبانتی؟!!
اکثر ایرانیا اینطورین. فقط بفکر خودشونن متاسفانه!
شما که شبی 3-4 گیگ دانلود میکنی فکر دوستتو هم بکن که به یه فایلی خیلی نیاز داشته باشه ولی با سرعت شبانه 10 کیلوبایت از گرفتن اون فایل منصرف بشه. بهتره کمی فرهنگمون رو تغییر بدیم و کلی به قضیه نگاه کنیم.
در آخر هم شما نگران نباش تبریز همیشه در داشتن اینترنت با کیفیت پیشرو بوده![]()
سلام
اشتراک سرویس 128 پارس دارم،اگه بخوام سرویس 128 تمدید کنم،به نظر شما سرعت دانلود شبانه سرویس 256،512 پارس تفاوتی با سرویس 128 داره؟
من همین دیروز سرویسم رو از 128 به 512 تغییر دادم. سرعت دانلود شبانه از 10 به 30 الی 40 افزایش پیدا کرد![]()
تو یه خبری یه کارشناسگفته بود تو دنیا شیرینگ 20 نفری هم وجود داره حالا اینا هم این مورد رو جهانی کردن و گفتن که 10 عدد خوبیه
پس بین 10 نفر شیر میکنیم اونم اینترنت 128 و 64 رو... دیگه چی میخواید؟! تازه یه جا هم گفته بودن اینجوری سرعت میره زیر دایال اپ طرف برگشته گفته دایال اپ ها قبلا بین 2 الی 4 نفر شیر میشده که سرعتش تا 10ک هم میرفته الان بین 8 9 نفر شیرش مکنیم سرعت میشه 2 3ک و دیگه دایال اپ از ای دی اس ال جلو نمیزنه؛ همه چی ارومه من چقدر خوشحالم... دیگه چی میخوای از این دنیا؟!
سادش اینه که شیرینگ 10 واسه سرعت های ما عددی نجومیه ولی خجالت نمیکشن که اومدن 64 رو هم گذاشتن تو تعرفه هاشون![]()
بعد از خواندن مطالب امدم یک چیزی بگم و باقیش رو بیخیال میشم وقتی صحبت از شیر اینترنت میشه.یعنی یک پورت با سرعت X بین X نفر به اشتراک گزاشته میشه.حالا ما میگم خوب همین جالا هم شیر هست پس فرقی نمیکنه.خوب اشتباه من و شما همین جااست وقتی سرویس محدود بین چند کار بر به اشتراک در میاد با پورت 2 مگ به دلیل محدود بودن کاربر خیلی دقت میکنه حجمش رو درست مصرف کنه و دانلود بصورت پراکنده هست و همزمان 10 نفر دانلود نمیکنن.خوب حلا وقتی نامحدود باشه روی پرت 128 هم باشه شیر 10 هم باشه کاربر میگه نه حجمی هست نه سرعتی پس باید جبران کنه فایلی که قبلا در عرض 1 ساعت دانلود میشد حالا باید 24 ساعته دانلود کنه.این نه تنها خوب نیست بله فاجعه میشه تا وقتی Internet ما برای هر فرد Detected نباشه و به صورت Shear باشه فایده نداره و ما هم چنان بد بخت میمونیم.حالا یا قبول کن یا در خواب باقی بمون و با شرایت بساز.
سلام دوستان
adsl پارس انلاین طوری هست که اگه دانلود هم نکنی از ترافیکت کم میشه؟همشون اینجورین؟
100 درصد با گفته های شما موافقم و همین طور متاسف برای بعضی ها ...
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
پارس انلاین اگه دانلود نکنی و کلا از اینترنت استفاده نکنی از حجمت کم نمیشه ولی خوب همون پیج باز کردن هم دانلود محسوب میشه و از حجمت کم میشه ...
جاااااان؟؟! detected?? shear?؟![]()
سلام دوستان
کسی سرویس نامحدود جدید از شرکت پارس انلاین گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتش چطوری است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)