تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1103 از 1291 اولاول ... 103603100310531093109911001101110211031104110511061107111311531203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,021 به 11,030 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

از کجا میفهمید وقتی محدود میشه؟ ببخشید ولی تاپیک ۱۱۰۰ صفحه هست نمیدونم کجاشو بگردم اینارو ببینم...
    ضمنا اگر مقدور هست میشه یک عکس از مصرف ۵ ۶ دوره گذشته تون بگذارید؟

آخه من ماه پیش ۱۵۵ گیگ دانلود داشتم ولی اتفاقی نیافتاد؟ شاید به این دلیل که ماه های قبل ۵۰ ۶۰ گیگ یا کمتر مصرفم بود و این اولین بار مصرف در این حد...

من تلفنی که برای وایمکس داده بودم دیگه فعال نیست و پیامک های تبلیغاتی رو هم قطع کردم سر همین فکر کنم شماره رو عوض کنم هم نیاد

برای همین اگر اخطاری هم اومده باشه ندیدم و ۱۵۵ گیگ ماه پیش دانلود داشتم ولی سرعتم کم نشد...
    هم برات اس.ام.اس مياد و هم ميل.
    شماره اي که ازش واسه وايمکست اس.ام.اس مياد جزو شماره هاي تبليغاتي ايرانسل محسوب نيمشه.
    ببين همه اين چيز ها رو ما از دي و بهمن که اين سيستم رو گذاشتن امتحان کرديم و به نتيجه اي نرسيديم هنوز.
    تاپيک توي امضاي من رو بخون. درست چند روز قبل از اجراي اين سيستم يکهو ترافيک مصرفي خيلي از کاربرها تو دوره هاي گذشته 2 تا 3 برابر شدو و اسه تقريبا همه کاربر ها اس.ام.اس اومد که زياد مصرف ميکنيد.واسه خود من يک دوره شده بود نزديک 800 گيگ و يکي شده بود 569 گيگ و ... که من بعد از کلي کلي کل کل با ابرانسل قانع کردمشون که چک کنن ترافيک اشتباه ثبت شده که قبول هم کردن اما خب توي eare هنوز هم همون مقدار ها موند.... اگه به حجم دوره هاي قبلي بود من بايد کلا سرويسم جمع ميشد اصلا....
    الان هم من و يا دوستان ديگه از 120 و 140 و 150 هم بيشتر واسه تست و هم مصرف خودمون استفاده کرديم اما مشکلي نبوده.
    فقط چيزي که تا الان فهميديم که اينه که بهتر هست حتما از ساعات شبانه استفاده کني. بي وقفه بهتر هست در حال دانلود نباشي مگه مواقعي که خب لازم هستش که دانلود کني.
    بين دانلود هات فاصله سعي کن بندازي تا ميتوني سعي کن وقتي با قندشکن ها وصلي دانلود نکني چون ممکن هست که ترافيک مصرفيت رو تا 2برابر محاسبه کنن.
    تا ميتوني سعي کن اخطاز هم نگري جون ظاهرا وقتي اخطار بگيري ديگه روت قفل ميکنن تا مدتي و اگه هم محدود شي که حد محدوديتت هم پايين مياد.
    اگه اخطار گرفتي سعي کن تا 2-1 ماه حسابي کم مصرف باشي... و بعد هم کم کم زياد کني مصرفت....

============

باز اين ايرانسل داره چه غلطي ميکنه معلوم نيست.....
    الان ديگه هيچ سايت https باز نميشه. سايت هاي معمولي هم که هاست خارجي دارن دوباره قطع شدن.
    همه قندشکن ها هم از کار افتادن...
    Last edited by ase_pase; 10-05-2014 at 23:30.

2. 4 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

باز اين ايرانسل داره چه غلطي ميکنه معلوم نيست.....
    الان ديگه هيچ سايت https باز نميشه. سايت هاي معمولي هم که هاست خارجي دارن دوباره قطع شدن.
    همه قندشکن ها هم از کار افتادن...

سرعت اینترنت همتون این موقع از شب داغون میشه و ماد پایین یا فقط من بدبخت اینطوری ام؟
    الان چند شبه به شدت با این قضیه مشکل دارم. بعضی اوقات اصلا مودم وصل نمیشه به شبکه!!!!

ولی مشکل https و ناخون گیر و اینا ندارم.

4. این کاربر از zerzerous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سرعت اینترنت همتون این موقع از شب داغون میشه و ماد پایین یا فقط من بدبخت اینطوری ام؟
    الان چند شبه به شدت با این قضیه مشکل دارم. بعضی اوقات اصلا مودم وصل نمیشه به شبکه!!!!

ولی مشکل https و ناخون گیر و اینا ندارم.
    وصل نشدن مودم که يک مورد ديگه هست.
    والا اين چند شب يک خط درميون دانلود کردم شب ها اما مشکلي هم نداشتم و سرعت خوب بود.

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان حجم یک ماه سرعت 1 مگابایت بر ثانیه پایه ایرانسل چقدر هست؟ توو سایتش هرچی سرچ کردم چیزی نزده بود

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

مال من همش قطع میشه باید دوباره وصلش کنم وصله سرعت خوبه

Sent from my A1-810 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

مال من همش قطع میشه باید دوباره وصلش کنم وصله سرعت خوبه

آنتن و فرکانسي که باهاش وصلي همون هميشگي هست ؟
    من با يک فرکانس که توي خود مودمم نبود اما توي مودم هاي ديگه ايرانسل استفاده ميشد به يک آنتن جديد وصل شده بودم که خيلي هم خوب کار ميکرد ولي دقيقا همين مشکل رو داشت و با اينکه وصل بود به آنتن دائم اينترنت قطع ميشد و بايد هر چند دقيقه يا چند ساعت ريبوت ميکردم يا اينکه بعضي وقت ها مجبور ميشدم که از برق بکشم و دوباره وصل کنم. البته الان همين آنتن هميشگيم هم اينطور شده 1 يا 2 بار ولي نه با شدت اون آنتن و فقط همون 2-1 بار....

9. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بعد از سه سال استفاده از وایمکس بدلیل پایین اومدن کیفیت سرویس دهی و قیمت بسیار بالا به adsl کوچ کردم. با سرعت مشابه ای که adsl گرفتم سرعت دانلودم تقریبا دوبرابر وایمکس است.

11. 2 کاربر از ali1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

آنتن و فرکانسي که باهاش وصلي همون هميشگي هست ؟
    من با يک فرکانس که توي خود مودمم نبود اما توي مودم هاي ديگه ايرانسل استفاده ميشد به يک آنتن جديد وصل شده بودم که خيلي هم خوب کار ميکرد ولي دقيقا همين مشکل رو داشت و با اينکه وصل بود به آنتن دائم اينترنت قطع ميشد و بايد هر چند دقيقه يا چند ساعت ريبوت ميکردم يا اينکه بعضي وقت ها مجبور ميشدم که از برق بکشم و دوباره وصل کنم. البته الان همين آنتن هميشگيم هم اينطور شده 1 يا 2 بار ولي نه با شدت اون آنتن و فقط همون 2-1 بار....
    آره همون همیشگی فقط امروز سرعتم افتضاحه شدید هر پیجی رو پنج دقیقه طول میکشه باز کنه
    منم به احتمال زیاد آخر این ماه برم سروقت پارس آنلاین این دیگه سرویسسش شده دزدی تو روز روشن

13. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

منم امروز 2 بار قطع شد سرویسم در حالی که مودم آنتنشون پر بود و مجبور شدم یه بار مودم رو ریبوت کنم یه بار هم از برق کشیدم تا وصل شد

کسی با پشتیبانی تماس نگرفته که ببینه این مشکل مربوط به چی هست؟

15. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

چرا گرفتم ولی همون جواب همیشگی که مشکل از خودتونه رو میده

من فردا زنگ میزنم واسه adsl الان سرعتم بیشتر از 7k نیست این چه وضعشه آخه

17. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •