دقیقا درسته البته به اون سختی نیست ولی بعید هست زیر 26 بازوبند بگیری البته من از اول تو pro بازیکردم دهنم دقیقا سرویس شد وقتی یک گل زدم کاری کردم که هیچ طرفدار واقعی فوتبال تو هیچ ورزشگاهی واسه تیمش نمیکنه اما بازی تو سطح pro خیلی حال میده
دقیقا درسته البته به اون سختی نیست ولی بعید هست زیر 26 بازوبند بگیری البته من از اول تو pro بازیکردم دهنم دقیقا سرویس شد وقتی یک گل زدم کاری کردم که هیچ طرفدار واقعی فوتبال تو هیچ ورزشگاهی واسه تیمش نمیکنه اما بازی تو سطح pro خیلی حال میده
کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟![]()
تو 7 صدا خيلي مضخرف ميشه ولي اگه فايل زير رو دانلود كني و تو كيت سرور تو فلدر dt03.img بريزي ،صدا خيلي طبيعي ميشه و تماشاگران رو صحنه هاي حساس واكنش نشون ميدن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به دلیل یه سری مشکلات میخوام روی XP کار کنم در حالی که الان ویندوزم 7 هست.( شاید هم جفتشو نصب کنم)
در کل توی Xp کیفیت بازی که احیانا کم نمیشه!؟ ویندوز جدید خیلی مشکلات داره که واقعا دیوونه ام کرده!
و خیلی برنامه ها نصب نمیشه روش!
نیازه XP SP3 نصب بشه یا رو 2 هم جواب میده!؟ کسانی که ویندوزشون اینه توضیح بدن!!!
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
راستی پچی چیزی هست که مشکل این داوری رو یکم روبه راه کنه!!! به خدا روانی شدم. هیچی خطا نمیگیره!!! تا من میام پرسش میکنم سریع سوت میزنه!!
یادمه قبلا برعکس بود!!!
یا خطا نمیگرفت یا اگه میگرفت کارت میداد!!!
سلام آرمین جان
حل مشکل صدا در ویندوز 7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 11-05-2010 at 22:58.
آرمین جان تو این همه توی این BAL استادی یکمی توضیح در موردش میدی؟ من نمی دونم چرا تنها قسمتی که توی PES کم رفتم همین BAL هست.
اگه یکمی توضیح بدی ممنون میشم
اصلا به نظرت این قسمت هیجان داره؟ من که از مسترلیگ دیگه کلا خسته شدم می خوام این BAL رو شروع کنم.
من که دیگه دارم بالا میارمش!
5 سال متوالی با بارسلونا همه لیگا رو بردم!
همه رو هم بازی کردم(یعنی leave to coach رو نزدم)!!
همش تکراریه!
از تیم دیگه ای هم خوشم نمیاد ، برم بازی کنم!
چیز جذاب دیگه ای pes داره ، ما رو هم در جریان بذارید!
توی نسخه های قبلی ، اگه دیگه ازش خسته میشدم ، میرفتم از قسمت ادیت ، همه قابلیت های بازیکنای یه تیم رو 99 میکردم ، بعد میومدم در مقابل اون با یه تیم معمولی بازی می کردم ، برد مقابل اون غول انصافا حال میداد!!
اگه خواستی xp نصب کنی همون سرویس پک 3 را نصب کن
چون سرعت بیشتری داره
و برای بعضی گیمها لازمه سرویس پک 3 باشه
البته ویندوز بدون دستکاری شده بگیر
بچه ها من یه نیمه مشکل دارم
تو اسپیکر حس میکنم صدای بازی کمی خش داره
مخصوصا موقع گزارش
مجبورم کمی از صدای زیر اسپیکر را کمترش کنم
آیا این میتونه از بازی باشه یا از اسپیکر هست ؟
و سوال بعدی
خسته شدیم از بس ترکیب دادیم
پچی چیزی نیومد اینا را درست کنه
اخه هر بار که ترکیب میدی سیو نمیکنه فقط سیستم را سیو میکنه
درسته از ادیت میشه ترکیب داد
ولی فقط برای چند تیم مشهور ادیتش کردم نه همه
دوسان سلام.
patch اي براي افزايش پول هست ؟؟ ممنون ميشم لينك بگذاريد +نحوه انجامش
پچ که نه ولی یه برنامه هست میشه باهاش پول زیاد کرد
وقتی اجراش کردید open رو بزنید و بعد سیو مسترلیگتون رو که باید به این صورت باشه (PES2010_ML0xx.bin)رو باز کنید و بعد مقدار پولتون رو میبینید که به جاش 9 تا 9 بذارید و donate رو بزنید صبر کنید تا 100% درصد بشه و بعد پیغامی میاد که میگه انجام شد و برید حاشو ببریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)