تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1103 از 1211 اولاول ... 103603100310531093109911001101110211031104110511061107111311531203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,021 به 11,030 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه silabs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شماره 6 رئال مادرید هستم 26 سال دارم 2 بازی هست که توی تیم ملی اسپانیا بازوبند رو می بندم ولی این آخری ژاوی توی بازی بود بازوبند رو اون بسته. چند بازی هم هست که بازوبند رئال رو هم دارم می بندم فکر نکنم تا قبل 26 یژسال بتونی بازوبند کاپیتانی داشته باشی ولی اگه ملیت ضعیفی داشته باشی می تونی توی تیم ملی کاپیتان بشی

چند تا از تیم هایی که تا الان براشون بازی کردم:
    لیورپول منچستر یونایتد اینتر میلان بارسلونا سویا PSV لاتزیو و ...

الانم که با Overal 104 توی خط حمله رئال هستم و تمامی گزینه های پست ها رو یاد گرفتم غیر از WB و DMF و پست های دفاع که اصلا نمیشه اونها رو فعال کرد. البته اگه شانس بازی به مدت 60 دقیقه توی پست DMF رو بدست بیارم می تونم اون رو هم یاد بگیرم.

این برای اولین بار هست که به این مدت طولانی BAL رو بازی می کنم بدون اینکه سیوم رو با برنامه جانبی دستکاری کنم یا از ترینری استفاده کنم همه اینها که گفتم به صورت طبیعی انجام رسیده توی اولین فصل درجه سختی روی آماتور بود بلافاصله فصل دوم به درجه Regular افزایش دادم و الان هم روی درجه Professional بازی می کنم. البته واقعا سخت می شه توی Become A Legend روی درجه سختی بالاتر از Reglar بازی کنی چون عیب این بازی ایجاس که وقتی از Regular بالاتر می بری هوش بازیکنان حریف افزایش پیدا می کنه در حالیکه باید هم تیمی های ما هم که دست CPU هستند باید هوششون بالا بره واسه همین توی درجه سختی بالای Regular عین این هست که بخواهید تنهایی در مقابل 11 حریف با هوش مصنوعی افزایش یافته بازی کنید. البته وقتی موفق به گل زنی می شید توی پوستتون نمی گنجید ولی خوب اکثرا کم میارید. من که اینطوری هستم بخصوص که با کم آوردن های زیاد روحیه میاد پایین و شرایط بازی رو از دست می دیم و اکثرا بنفش یا سبز هست شرایطمون
    دقیقا درسته البته به اون سختی نیست ولی بعید هست زیر 26 بازوبند بگیری البته من از اول تو pro بازیکردم دهنم دقیقا سرویس شد وقتی یک گل زدم کاری کردم که هیچ طرفدار واقعی فوتبال تو هیچ ورزشگاهی واسه تیمش نمیکنه اما بازی تو سطح pro خیلی حال میده

2. این کاربر از silabs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

سلام
    من یه سوال داشتم...در اون محل که بازی نصب میشه و در قسمت setting هر تغییری که بهش میدم و ok میزنم سیو نمیکه
    چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

1 مشكل صدا تو 7

سلام
    کسی تا حالا با این برنامه مستر لیگ ترنسفر کار کرده؟اگر کار کرده یه توضیحی چیزی ازش بزاره(تشکر)
    راستی از دوستانس که 7 نصب کردن برا شما هم تو ساکر صدای جزئیات بازی مث صداهای تو زمین ضعیفه آخه تو XP همه چیش خوب بود
    اگر جواب منو بدین ممنون میشم
    تو 7 صدا خيلي مضخرف ميشه ولي اگه فايل زير رو دانلود كني و تو كيت سرور تو فلدر dt03.img بريزي ،صدا خيلي طبيعي ميشه و تماشاگران رو صحنه هاي حساس واكنش نشون ميدن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من به دلیل یه سری مشکلات میخوام روی XP کار کنم در حالی که الان ویندوزم 7 هست.( شاید هم جفتشو نصب کنم)
    در کل توی Xp کیفیت بازی که احیانا کم نمیشه!؟ ویندوز جدید خیلی مشکلات داره که واقعا دیوونه ام کرده!
    و خیلی برنامه ها نصب نمیشه روش!
    نیازه XP SP3 نصب بشه یا رو 2 هم جواب میده!؟ کسانی که ویندوزشون اینه توضیح بدن!!!

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

راستی پچی چیزی هست که مشکل این داوری رو یکم روبه راه کنه!!! به خدا روانی شدم. هیچی خطا نمیگیره!!! تا من میام پرسش میکنم سریع سوت میزنه!!
    یادمه قبلا برعکس بود!!!
    یا خطا نمیگرفت یا اگه میگرفت کارت میداد!!!

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    کسی تا حالا با این برنامه مستر لیگ ترنسفر کار کرده؟اگر کار کرده یه توضیحی چیزی ازش بزاره(تشکر)
    راستی از دوستانس که 7 نصب کردن برا شما هم تو ساکر صدای جزئیات بازی مث صداهای تو زمین ضعیفه آخه تو XP همه چیش خوب بود
    اگر جواب منو بدین ممنون میشم
    سلام آرمین جان
    حل مشکل صدا در ویندوز 7
    کد:
    Last edited by Mehdi.ss; 11-05-2010 at 22:58.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شماره 6 رئال مادرید هستم 26 سال دارم 2 بازی هست که توی تیم ملی اسپانیا بازوبند رو می بندم ولی این آخری ژاوی توی بازی بود بازوبند رو اون بسته. چند بازی هم هست که بازوبند رئال رو هم دارم می بندم فکر نکنم تا قبل 26 یژسال بتونی بازوبند کاپیتانی داشته باشی ولی اگه ملیت ضعیفی داشته باشی می تونی توی تیم ملی کاپیتان بشی

چند تا از تیم هایی که تا الان براشون بازی کردم:
    لیورپول منچستر یونایتد اینتر میلان بارسلونا سویا PSV لاتزیو و ...

الانم که با Overal 104 توی خط حمله رئال هستم و تمامی گزینه های پست ها رو یاد گرفتم غیر از WB و DMF و پست های دفاع که اصلا نمیشه اونها رو فعال کرد. البته اگه شانس بازی به مدت 60 دقیقه توی پست DMF رو بدست بیارم می تونم اون رو هم یاد بگیرم.

این برای اولین بار هست که به این مدت طولانی BAL رو بازی می کنم بدون اینکه سیوم رو با برنامه جانبی دستکاری کنم یا از ترینری استفاده کنم همه اینها که گفتم به صورت طبیعی انجام رسیده توی اولین فصل درجه سختی روی آماتور بود بلافاصله فصل دوم به درجه Regular افزایش دادم و الان هم روی درجه Professional بازی می کنم. البته واقعا سخت می شه توی Become A Legend روی درجه سختی بالاتر از Reglar بازی کنی چون عیب این بازی ایجاس که وقتی از Regular بالاتر می بری هوش بازیکنان حریف افزایش پیدا می کنه در حالیکه باید هم تیمی های ما هم که دست CPU هستند باید هوششون بالا بره واسه همین توی درجه سختی بالای Regular عین این هست که بخواهید تنهایی در مقابل 11 حریف با هوش مصنوعی افزایش یافته بازی کنید. البته وقتی موفق به گل زنی می شید توی پوستتون نمی گنجید ولی خوب اکثرا کم میارید. من که اینطوری هستم بخصوص که با کم آوردن های زیاد روحیه میاد پایین و شرایط بازی رو از دست می دیم و اکثرا بنفش یا سبز هست شرایطمون
    آرمین جان تو این همه توی این BAL استادی یکمی توضیح در موردش میدی؟ من نمی دونم چرا تنها قسمتی که توی PES کم رفتم همین BAL هست.
    اگه یکمی توضیح بدی ممنون میشم
    اصلا به نظرت این قسمت هیجان داره؟ من که از مسترلیگ دیگه کلا خسته شدم می خوام این BAL رو شروع کنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آرمین جان تو این همه توی این BAL استادی یکمی توضیح در موردش میدی؟ من نمی دونم چرا تنها قسمتی که توی PES کم رفتم همین BAL هست.
    اگه یکمی توضیح بدی ممنون میشم
    اصلا به نظرت این قسمت هیجان داره؟ من که از مسترلیگ دیگه کلا خسته شدم می خوام این BAL رو شروع کنم.
    من که دیگه دارم بالا میارمش!
    5 سال متوالی با بارسلونا همه لیگا رو بردم!
    همه رو هم بازی کردم(یعنی leave to coach رو نزدم)!!
    همش تکراریه!
    از تیم دیگه ای هم خوشم نمیاد ، برم بازی کنم!
    چیز جذاب دیگه ای pes داره ، ما رو هم در جریان بذارید!
    توی نسخه های قبلی ، اگه دیگه ازش خسته میشدم ، میرفتم از قسمت ادیت ، همه قابلیت های بازیکنای یه تیم رو 99 میکردم ، بعد میومدم در مقابل اون با یه تیم معمولی بازی می کردم ، برد مقابل اون غول انصافا حال میداد!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من به دلیل یه سری مشکلات میخوام روی XP کار کنم در حالی که الان ویندوزم 7 هست.( شاید هم جفتشو نصب کنم)
    در کل توی Xp کیفیت بازی که احیانا کم نمیشه!؟ ویندوز جدید خیلی مشکلات داره که واقعا دیوونه ام کرده!
    و خیلی برنامه ها نصب نمیشه روش!
    نیازه XP SP3 نصب بشه یا رو 2 هم جواب میده!؟ کسانی که ویندوزشون اینه توضیح بدن!!!

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

راستی پچی چیزی هست که مشکل این داوری رو یکم روبه راه کنه!!! به خدا روانی شدم. هیچی خطا نمیگیره!!! تا من میام پرسش میکنم سریع سوت میزنه!!
    یادمه قبلا برعکس بود!!!
    یا خطا نمیگرفت یا اگه میگرفت کارت میداد!!!
    اگه خواستی xp نصب کنی همون سرویس پک 3 را نصب کن
    چون سرعت بیشتری داره
    و برای بعضی گیمها لازمه سرویس پک 3 باشه
    البته ویندوز بدون دستکاری شده بگیر

بچه ها من یه نیمه مشکل دارم
    تو اسپیکر حس میکنم صدای بازی کمی خش داره
    مخصوصا موقع گزارش
    مجبورم کمی از صدای زیر اسپیکر را کمترش کنم
    آیا این میتونه از بازی باشه یا از اسپیکر هست ؟

و سوال بعدی
    خسته شدیم از بس ترکیب دادیم
    پچی چیزی نیومد اینا را درست کنه
    اخه هر بار که ترکیب میدی سیو نمیکنه فقط سیستم را سیو میکنه
    درسته از ادیت میشه ترکیب داد
    ولی فقط برای چند تیم مشهور ادیتش کردم نه همه

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

دوسان سلام.
    patch اي براي افزايش پول هست ؟؟ ممنون ميشم لينك بگذاريد +نحوه انجامش

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

دوسان سلام.
    patch اي براي افزايش پول هست ؟؟ ممنون ميشم لينك بگذاريد +نحوه انجامش
    پچ که نه ولی یه برنامه هست میشه باهاش پول زیاد کرد

کد:
    وقتی اجراش کردید open رو بزنید و بعد سیو مسترلیگتون رو که باید به این صورت باشه (PES2010_ML0xx.bin)رو باز کنید و بعد مقدار پولتون رو میبینید که به جاش 9 تا 9 بذارید و donate رو بزنید صبر کنید تا 100% درصد بشه و بعد پیغامی میاد که میگه انجام شد و برید حاشو ببرید

12. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •